Esimi bazen anlamiyorum

Ay benim babam pasif agresifti. Çocukluğum her boka surat asan baba, ve ne oldu ve neye kızdın diye peşinde dolanan bir Anne ile geçti. Lütfen üzülmeyin. Derdi olan açık açık söylesin biz müneccim miyiz
Cok tesekkur ederimm, artik ben de yavas yavas ogrenmeye kendimi korumaya calisiyorum bu manipulasyondan .o yuzden yorumlariniz fikirleriniz ve tesellileriniz benim icin cok degerli
Tesekkur ederimm

Acaba gece rüya faln gördü ona mı triplendi ki😂vallahi biz kadınlar olarak bişeyleri çok ince düşünüyoruz keşke erkeklerde biraz öyle olsa🥴Sebebini sor yanıtlamıyorsa kendi haline bırak canm nereye kadr düşünebilirsn ki biraz da o düşünsün

Acaba gece rüya faln gördü ona mı triplendi ki😂vallahi biz kadınlar olarak bişeyleri çok ince düşünüyoruz keşke erkeklerde biraz öyle olsa🥴Sebebini sor yanıtlamıyorsa kendi haline bırak canm nereye kadr düşünebilirsn ki biraz da o düşünsün
Evett , bu da olabilirr 😅
Dogru valla bu konuda haksizim ,ince dusunuyorum her seyi. Artik oluruna birakmak lazimm.

Eş’in genel olarak anlaşılabilir bir şey olmadığını düşünüyorum. Bırakın kendi haline

Aynen oyle ,rahatlik batiyorr. Aynisini yaptim daha trip atti .neden bana boyle davraniyorsun seninle konusmak istedim bana gicik oldun, uzun cevap vermedin bilmem ne.
Bide prenses erkek modeli. Ya erkek trip mi yaparmiş ya bir erkek trip yapması için ölümcül hatalar yapmak lazım. Sen onu doğasında bırak. Neşelen güzelleş daha çok kendinle ilgilen yokmuş gibi davran en güzel ceza umursamamazlıktır. Bide pışpış yaşı geçtin bence de. Xdxd

o 1 uzaklaşınca sen 2 uzaklaş ve sessizce bekle. kötü söz söylediğinde laf dalaşına girme ve sessizce uzaklaş. o sana gelip iletişim kurmak zorunda kalsın. normalde asla böyle iletişimsiz kalma tavsiyesi vermem ama oyun varsa ortada oyunu oynamak zorunda kalıyorsun maalesef. akılcı davranan sen olmalısın bu durumda yoksa senin duygularını alt üst edip manipüle edilebilir hale sokar ve oyunu kaybedersin.. çok nadir durumlar hariç terapi de düşünmem ama bence eşinizin terapiye ihtiyacı var. sonradan olması da bana acaba başka biri mi var diye düşündürdü, kıyas mı yapıyor acaba dedim. fitne sokmak asla istemiyorum, siz öyle bir şey hissettiniz mi?

Bide prenses erkek modeli. Ya erkek trip mi yaparmiş ya bir erkek trip yapması için ölümcül hatalar yapmak lazım. Sen onu doğasında bırak. Neşelen güzelleş daha çok kendinle ilgilen yokmuş gibi davran en güzel ceza umursamamazlıktır. Bide pışpış yaşı geçtin bence de. Xdxd
Tesekkur ederimm haklisiniz bugun hic umursamadim bilee trip atmasini ,şok oldu.

o 1 uzaklaşınca sen 2 uzaklaş ve sessizce bekle. kötü söz söylediğinde laf dalaşına girme ve sessizce uzaklaş. o sana gelip iletişim kurmak zorunda kalsın. normalde asla böyle iletişimsiz kalma tavsiyesi vermem ama oyun varsa ortada oyunu oynamak zorunda kalıyorsun maalesef. akılcı davranan sen olmalısın bu durumda yoksa senin duygularını alt üst edip manipüle edilebilir hale sokar ve oyunu kaybedersin.. çok nadir durumlar hariç terapi de düşünmem ama bence eşinizin terapiye ihtiyacı var. sonradan olması da bana acaba başka biri mi var diye düşündürdü, kıyas mı yapıyor acaba dedim. fitne sokmak asla istemiyorum, siz öyle bir şey hissettiniz mi?
Yok ,erkek arkadasi bile yok hic disari cikip gezmeyi sevmez tam ev kuşu . Telefonuda sifresiz. Ama tabi insanoglu iste yuzde bir de olsa ihtimal vermek lazim.
Dun beni delirtti resmenn ,neden konusmadin ben konusmaya calistim ama sen gicik oldun vs .diye daha da triplendi. Ama bugun hic umursamadim kafam da rahatti.

Benim böyle bir erkek arkadaşım vardı sabah kalktığında hiçbir sebep yokken soğuk yapıyordu, sorduğumda bugün modum düşük diyordu. Haftanın neredeyse 4 günü modu düşük geziyordu. Böyle şeyler sebepsiz olmaz diye sıkıştırırsam da sebepsiz değil zaten diyordu ancak sebebi söylemiyordu. Neyse, ben çok kötü etkilenmeye başladığım için(çünkü ben ne yaptım diye içim içimi yiyordu ve nerede hata yaptım diye durmadan son konuşmamızı falan düşünüyordum, kendi üstüme alınıyordum) sonunda ayrılmak istediğimi söyledim. Bence kendisinin psikolojik bir rahatsızlığı vardı,
kişilik bozukluklarından biri.

Bu tür bir ilişkide tehlike şu, zamanla kendinde hata bulmaya başlıyorsun ve senin de normalini şaşırtıyor. Onun manasız davranışlarına anlam vermeye çalışırken yavaş yavaş sen de aklını kaybetmeye başlıyorsun. Ben çok mantıklı bir insan olmama rağmen bunu yaşadım ve arkadaşlarıma onun davranışlarını anlatıp sizce ilişkimiz normal mi diye sorduğumda şoka giriyorlardı, sence normal mi diyorlardı. Siz evlenmişsiniz kaçışınız da yok. Evlenmeden önce hiç fark etmediniz mi bu gel gitli ruh halleri?

Son düzenleme:
Yokk ben de uzak durdum,gecen seferki tavsiyeyi dikkate aldim.daha da triplendi kendisi gibi davrandigimda
triplensin ses etme karşılık verme, soğuk yapmaya devam et. Sen pes edersen hep o üste çıkar. Bir daha da neyin var diye arkasında dolanma, derdini insan gibi gelsin anlatsın artist.

vYok ,erkek arkadasi bile yok hic disari cikip gezmeyi sevmez tam ev kuşu . Telefonuda sifresiz. Ama tabi insanoglu iste yuzde bir de olsa ihtimal vermek lazim.
Dun beni delirtti resmenn ,neden konusmadin ben konusmaya calistim ama sen gicik oldun vs .diye daha da triplendi. Ama bugun hic umursamadim kafam da rahatti.
güveniyorsanız aklınıza şüphe düşmesin. davranış değişikliğinin vardır altında mutlaka bir sebep onu araştırın bence ama duygusal olarak kendinizi yormamaya çalışın

En zor insan tipi. Sessiz kalarak sizi suçlu hissettiriyor, cezalandırıyor. Aslında hiçbir sorunu yok. Sizin yaptığınız bir şey de yok. Ama sürekli 'acaba bir hata mı ettim' diye tetikte kalmanızı sağlıyor. Psikolojik bir savaş bu. Böyle günlerde onu hiç tınlamayın. İyi misin vs soru sormayın. Siz ciddiye aldıkça dozunu artıracak

Su an aglayarak yaziyorum , gerçekten kalbim cok kirildi . Burada daha once de konu acmistim esimle ilgili . Aglarkem nasil kelimeleri toparlarim bilmiyorum .
Esim bazen saniyesinde degisip cok soguk davranabiliyor aramiza duvar oruyor aniden .bugun de yine aynisi oldu . Aksam yatarken hicbir sey yoktu sabah uyandim buz gibi baska biri gelmis yerine sanki . Biraz kendi haline biraktim konusmadim ama hala buz gibi konusmalari her seyi . Biliyorum insan her an sevgi kelebegi olmaz o yuzden aksama kadar kendi halinde biraktim .aksam hala ayni ,konusmaya calistim neyin var dedim bir seyim yok dedi . Daha sonra espri yaptim konusmaya calistim ters tepki aldim .daha sonra kendisi konu acti ekonomi hakkinda ,ben de zaten bozuldugum icin tepki vermedim dogrudur dedim .bana bin kat daha soguk davranmaya basladi ,sebeb ne dedim .benimle konusmak istemedin diyor gicik oldun actigiism konuya diyor .kendisinin sabahtan aksama kadar ki garip davranisi gormezden geliyor benim birazcik tepkimi yuzume carpiyor. Gercekten boyle degildi bu yil cok degisti aniden .yoruldum.
Bazen bende böyle olabiliyorum eşim idare ediyor beni bi kadın olarak eşim bana yapsa aklıma çok şeyler gelirdi ama kendimde o karakterde olduğum için bazen en küçük şeye takılıp modum degişebiliyor

Benim böyle bir erkek arkadaşım vardı sabah kalktığında hiçbir sebep yokken soğuk yapıyordu, sorduğumda bugün modum düşük diyordu. Haftanın neredeyse 4 günü modu düşük geziyordu. Böyle şeyler sebepsiz olmaz diye sıkıştırırsam da sebepsiz değil zaten diyordu ancak sebebi söylemiyordu. Neyse, ben çok kötü etkilenmeye başladığım için(çünkü ben ne yaptım diye içim içimi yiyordu ve nerede hata yaptım diye durmadan son konuşmamızı falan düşünüyordum, kendi üstüme alınıyordum) sonunda ayrılmak istediğimi söyledim. Bence kendisinin psikolojik bir rahatsızlığı vardı,
kişilik bozukluklarından biri.

Bu tür bir ilişkide tehlike şu, zamanla kendinde hata bulmaya başlıyorsun ve senin de normalini şaşırtıyor. Onun manasız davranışlarına anlam vermeye çalışırken yavaş yavaş sen de aklını kaybetmeye başlıyorsun. Ben çok mantıklı bir insan olmama rağmen bunu yaşadım ve arkadaşlarıma onun davranışlarını anlatıp sizce ilişkimiz normal mi diye sorduğumda şoka giriyorlardı, sence normal mi diyorlardı. Siz evlenmişsiniz kaçışınız da yok. Evlenmeden önce hiç fark etmediniz mi bu gel gitli ruh halleri?
Ah hayir, evliligimizin ilk 2 yilinda da boyle yapmiyordu .ne olduysa guz ayinda basladi bu halleri .cok sık olmaya baslayinca artik ben de rahatsiz olmaya basladim acaba benim yuzumden mi ,bir sozume mi alindi yanlis bir sey mi yaptim diye kendimi sorgulatti. Ama simdi burada konu acip sizlerle konusunca daha iyi hissettim

Back
X