Benim böyle bir erkek arkadaşım vardı sabah kalktığında hiçbir sebep yokken soğuk yapıyordu, sorduğumda bugün modum düşük diyordu. Haftanın neredeyse 4 günü modu düşük geziyordu. Böyle şeyler sebepsiz olmaz diye sıkıştırırsam da sebepsiz değil zaten diyordu ancak sebebi söylemiyordu. Neyse, ben çok kötü etkilenmeye başladığım için(çünkü ben ne yaptım diye içim içimi yiyordu ve nerede hata yaptım diye durmadan son konuşmamızı falan düşünüyordum, kendi üstüme alınıyordum) sonunda ayrılmak istediğimi söyledim. Bence kendisinin psikolojik bir rahatsızlığı vardı,
kişilik bozukluklarından biri.
Bu tür bir ilişkide tehlike şu, zamanla kendinde hata bulmaya başlıyorsun ve senin de normalini şaşırtıyor. Onun manasız davranışlarına anlam vermeye çalışırken yavaş yavaş sen de aklını kaybetmeye başlıyorsun. Ben çok mantıklı bir insan olmama rağmen bunu yaşadım ve arkadaşlarıma onun davranışlarını anlatıp sizce ilişkimiz normal mi diye sorduğumda şoka giriyorlardı, sence normal mi diyorlardı. Siz evlenmişsiniz kaçışınız da yok. Evlenmeden önce hiç fark etmediniz mi bu gel gitli ruh halleri?