Eşimi bebek yapmaya Nasıl ikna edicem :)

Helal olsun valla ne diyim :KK9::KK9:
zaten eşim çocuk çocuk diye başımın etini yedide yedi benim bazı sorunlarımda dolayı olmama durumu vardı korunmuyordum salmıştım ama bi yandan hakkaten bu adam baba olmayı hekediyor diyordum

Korunmasanda degişen bişey olmuyor canım..2 senelik evliyim ve hiç korunmadım..hala bekliyoruz.nasipte olmayınca olmuyor
Konu sahibine gelince yaşınız cok gec evliliğin tadını cıkarın.
Şunu deneyimledim ki en az bir sene cocuk yapmamak gerek. Evet biz hemen istedik ama pek cok konuda zorluk yasayacaktık.
Yuce Rabbim en hayırlı zamanı biliyor.Dua ve sabırla beklemeye devam
Doktora gittiniz mi peki?

Doktora gittiniz mi peki?
Gitmez miyiz hemde 3. Ayda
Esimde varikosel vardı.8 ay once ameliyat oldu degerleri duzeldi sukur.şimdi beklemedeyiz Allah nasip ederse.. Sorunu cok erken ogrensekte hem yogun calısmadan hem bi umit kür ilaç falan deneyelim derken zaman akıp gitti

Esimde varikosel vardı.8 ay once ameliyat oldu degerleri duzeldi sukur.şimdi beklemedeyiz Allah nasip ederse.. Sorunu cok erken ogrensekte hem yogun calısmadan hem bi umit kür ilaç falan deneyelim derken zaman akıp gitti
Hayırlısı artık zanani var demedik ki bizlerin sınavıda bu Allah tarafındn

Bizde gittik bakalm esim ikinci testi vereck benim rahim filmim kaldi bir tek snra basvuru yapcz insallah

zaten eşim çocuk çocuk diye başımın etini yedide yedi benim bazı sorunlarımda dolayı olmama durumu vardı korunmuyordum salmıştım ama bi yandan hakkaten bu adam baba olmayı hekediyor diyordum
Bi baba cocuklarina duskun ve bakabiliyorsa el ustunde tutmak gerekir :KK9:

Bebek olayında iki tarafın da sonuna kadar hazır olması gerektiğini düsünüyorum
Yani siz tek basınıza sorumlu olmayacaksınız ki onun da çocuğu olacak sonuçta
O bu sorumluluğu almayı isteyinceye kadar ısrar etmemelisiniz bence

bir probleminizin olmaması ya da beklediğiniz bir şeyin olmaması eşinizin kendini çocuk için hazır hissediyor olması gerektiği anlamına gelmez.demek ki kendini babalığa hazır hissetmiyor, çocuk için iki tarafın da doğru zamanın geldiğini düşünmesi lazım.hiç çocuk istemiyorum dememiş o da zaten daha erken demiş.biraz daha zaman verin.

Bebek olayında iki tarafın da sonuna kadar hazır olması gerektiğini düsünüyorum
Yani siz tek basınıza sorumlu olmayacaksınız ki onun da çocuğu olacak sonuçta
O bu sorumluluğu almayı isteyinceye kadar ısrar etmemelisiniz bence
Kararım bu yönde oldu teşekkür ederim

Çocuk yapmakla her şey bitiyor mu onun bakımı maddi manevi ihtiyaçları çok büyük sorumluluk bunları nasıl hemen göze aldın.. ayrıca çocuk olup kadın eşini unutunca erkekler neye uğradığını şaşırıyor eşinle yeterince ilgilenebilecek misin.. yerinde olsam onun istemesini her şeyi göze almasını beklerdim

Aynen bende diyorum keske hic korunmasaydk zaten olmuyormus herkes söyledi korunma diye ben dinlemedim kimseyi bu da benim imtihanım diyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin en yakın zamanda
canım biraz özel olacak ama nasıl korundunuz? yani sen ilaç falan mı kullandın?

Back
X