iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.
eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...
boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..
kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;
çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...
sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..
asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.
19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)
gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..
çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..