eşimi boşuyorum amaa, diğer kadının söylediklerini unutamıyorum...

Affet demedimki bosanmasin adam peşinde it gibi kossun ,diğerinin de evlenme hayalleri suya düşsün.adam tükendiğin de kadininda hayalleri yıkıldığında arkadaşımız tekmeyi bassin,tabi kendi fikrim
Bosanmamak hukuk dilinde affettigin icin evliligine devam ettigin demektir.

Muhtemelen eşiniz sevgilisine siz durumu öğrendikten sonra tekme attı şimdi oda hıncını almak için masallar uyduruyor terkedilmenin verdiği acıyla.

aynen öyle,sırf kudursun diye, seni kullandı ve attı dedim.
affedicem onu hatasını anladı dedim :) ki asla böyle birşey olmayacak.
maksat içine kurt düşürmek değilmi, beter olsunlar.

aynen öyle,sırf kudursun diye, seni kullandı ve attı dedim.
affedicem onu hatasını anladı dedim :) ki asla böyle birşey olmayacak.
maksat içine kurt düşürmek değilmi, beter olsunlar.
kudursun pis karı beter olsun kendine bieraz zaman ver acın geçinde kendine daha çok güvenecek kararlarını daha net vereceksin.

gurur murur yapma nafaka her ne ise ne alabiliyorsan al. bundan sonraki hayatında huzuru kalmasın. donuna kadar al. koca koca yalanların son 2 bölümünüde izle bir zamet. zengin kadın öğrendikten sonra çok kötü intikam aldı.

sanırım, herşey ortaya çıkınca ayrılmışlar, ki kadın bana biz evlenecektik diyip ağlamaya başladı.
he iyi dedim, nikah şahidiniz olurum çağırırsınız artık dedim :)
Bu ikinci kadınlarada akıl sır ermez evli adamla evlilik hayali kuranlar akıllara koş evlenecektik biz e adam zaten evli man kafa

bir kadın bunu ister istemez düşünüyor açıkçası, saçma belki ama..
daha genç ve güzel bir kadın olsaydı derdimki, nefsine yenildi, aldattı.
ya da benden güzel bir kadın olsa, ne biliyim. göz var nizam var,benden 8 yaş büyük ve abartısız çirkin bir kadın.
neyine vuruldu şerefsiz bilmiyorumki.
hadi oldu, ben aradan çekildim, defol git hayatını yaşa işte o kadınla, niye hala benim peşimdesin.

ya da benden güzel bir kadın olsa, ne biliyim. göz var nizam var,benden 8 yaş büyük ve abartısız çirkin bir kadın.
hadi oldu, ben aradan çekildim, defol git hayatını yaşa işte o kadınla, niye hala benim peşimdesin.
Erkek o kadinin güzelliğine bakmaz. Beraber olabildigi kadar beraber olmaya çalışır. Zaten sizden bosanmak gibi bir niyeti yoktur sizi aldatirken. Düzenini bozmak istemez hiç biri. Yakalanmasi kötü olmus onun açısından.

Metreslerin işidir ortalığı kızıştırmak... belki kendisi abarttı. Hiiiç aklinıza takmayin. Bu tur kadınlar sizin canınızı yakmak için bunlari yaparlar. Aklınıza geldiği zaman ''Metrestir ne yapsa yeridir'' diyin. Sizi aşağılayanı sizde evli adamla düsüp kalkmakla aşağılayın..

Metreslerin işidir ortalığı kızıştırmak... belki kendisi abarttı. Hiiiç aklinıza takmayin. Bu tur kadınlar sizin canınızı yakmak için bunlari yaparlar. Aklınıza geldiği zaman ''Metrestir ne yapsa yeridir'' diyin. Sizi aşağılayanı sizde evli adamla düsüp kalkmakla aşağılayın..

Hayir sanki koca onunda, bana hesap soruyor. Hasbam.
Cok haklisiniz.

iyi akşamlar herkese..
eşimin beni aldattığını, watsapla öğrendiğimi diğer konumda yazmıştım.
sevgili kk kadınları bana çok destek olmuşlardı.sağolsunlar.
şuan ailemin yanındayım ve düzen kurmaya çalışıyorum.
annem sonuna kadar arkamda, kardeşim keza öyle, babam her ne kadar zor olsa da, bir şekilde idare ediyorum.

eşimin ayaklarıma kapanıp, ağlayışını, görmenin ne kadar paha biçilemez bişi olduğunu sizlere anlatamam.
birçok zorluğa göğüs germiş ve çocuklarım babasız büyümesinler diye elimden geleni yapmışken, ALDATILMAK...

boşanma gerçekleşmedi,süreç devam ediyor şuan.çocukların velayetini istiyor.
sanki oturup bakacak çocuklara.annesi bakacakmış.. pehh
bir yandan yalvarmaları devam ederken, bir gece gizli numaradan arandım..

kadının sesini aldığımda nefesim kesildi bir an.
allah sonrasında bir sabır verdi, ben bile kendime inanamadım.
eşimi kötülemeye, seninle ilgili şunları söyledi demeye başladı ki;

çocuğuma kahvaltı hazırlamıyormuşum ( yediriyorum, serviste kusup geri geliyordu.)kahvaltı yapmazdı oğlum.midem bulanıyo anne nolur derdi.
ütü yapmıyormuşum.( 6 7 tane ütülü kayefeti varken, ütüsüz olanı istediğinde,5 dk içinde ütüleyip verirdim.
seninle özel hayatı yoktu, seni telefonunda , oğlum diye kaydetmişti, yılbaşında eğlenmeye gittiğiniz yerde istediği istek parça benim şarkımdı.. gibi gibi gibi...

sakın onu affetme, beni şahit olarak yazdır .. sana şahitlik ederim gibi salak saçma şeyler söyledi.
bana kızacaksınız belki, neden onun anlattıklarını dinledin diye ama inanın insan merak ediyor.
benimle ilgili ne anlatmıştı o kadına.. gerçi yalan yalnış şeyler..

asla affetmeyeceğim onu,dilerim bana yaşattıklarını yaşamadan ölmez..
hala daha acı çekiyorum, evlatlarım için esasında.. geceçek biliyorum ama çok zor.

19 yaşında evlendim ben, üni sınavına girmedim, yehuu aşık oldum evleniyorum dedim.. ahhh safik ben.
32 yaşında 14 yıl sonra kitap kapağı açmadan, ygs lys sınavına girdim ve, istanbul üniversitesine (uzaktan eğitim) yerleştim. bu yıl 2. sınıfım. bunlarda iyi yanlarıydı sanırım ayrılmamın.
oğlum, kızım, ben oturup hep birlikte ders çalışıyoruz :)

gece yatarken aklıma geliyor kadının söyledikleri, canımı acıtıyor.
aklımdan silip atamıyorum.bazen keşke konuşmasaydım diyorum amaa..
kadının babasının numarasını buldum, gece konuştuktan sonra arayıp herşeyi anlatacaktım, kızının ne mal olduğunu bilsin diye, aradım kadının 15 yaşında ki kızı açtı telefonu, kıyamadım çocuğun ne suçu vardı ki..
kızını huzursuz etmek istemedim. kapattım telefonu.
ama o benim yawrularıma acımamıştı. hoş kendi babaları düşünmezken, o neden düşünsünki dimi..

çok uzun oldu kusura bakmayın, iç dünyamı paylaşmak istedim..

Evi temizlemediginizi yemeklerin kötü oldugunu falan söylememiş mi?
Hergün sokakdan eve girmediginizi de anlatması lazım.
Biz kadınlar zaten erkegi sokaga iten kadınlık yapamayan cinsleriz.
O yazışmalar duruyorsa siz kafına dava açmayın diye aranıp kötüleniyorsunuz.
O evli erkekle oturup kalkan haysiyet sahibi şeref abidesi kadın bunlardan korkuyor.
Umarım korktugu başına gelir tazminat davası açar hiç olmazsa gücünüzü gösterirsiniz.
Başbaşa geçirecekleri zamanlar da birbirlerine anlatacakları anı kalsın

Evi temizlemediginizi yemeklerin kötü oldugunu falan söylememiş mi?
Hergün sokakdan eve girmediginizi de anlatması lazım.
Biz kadınlar zaten erkegi sokaga iten kadınlık yapamayan cinsleriz.
O yazışmalar duruyorsa siz kafına dava açmayın diye aranıp kötüleniyorsunuz.
O evli erkekle oturup kalkan haysiyet sahibi şeref abidesi kadın bunlardan korkuyor.
Umarım korktugu başına gelir tazminat davası açar hiç olmazsa gücünüzü gösterirsiniz.
Başbaşa geçirecekleri zamanlar da birbirlerine anlatacakları anı kalsın

Imana gelip o kadarini dememis sanirim.
Ayrildiklari icin bana saldirdi.olurda affederim diye ne varsa dogru yalnis foktu.
Yazismalari delil kabul etmediler.
Ruhani boyutta actim ben davami, rahman el hakemdir..

Konunuzu okudum ve acaba aynı kadınla mı aldatıldık dedim.. Tıpatıp aynı şeyi yasıyoruz eksiği var fazlası yok..

Konunuzu okudum ve acaba aynı kadınla mı aldatıldık dedim.. Tıpatıp aynı şeyi yasıyoruz eksiği var

Hepsini zehirlemek istiyorum, evli adamlara takilan kadinlari ve evli oldugu halde gozu disarda olan erkekleri.

Hos evli kadinlarda ne haltlar yiyolar onlarida topunu zehirleyip temizleyeceksin dunyayi. Utopik dusundum yine :)

Güzellik kriter olsaydı, dünya güzelleri, Adriana Lima falan aldatılmazdı. Karaktersizlik,açgözlülük, heyecan arayışı, bir çok sebep var tabi erkek olmadığım için çok anlayamıyorum.

Back
X