Acelen ne az daha vakit geçirin baş başa. Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunları, baba olmak istemiyorsa mantıklı bir açıklaması da vardır bence. Bebek tek kişinin isteği doğrultusunda yapılmaz. Bence eşinize zaman vermelisiniz.
Henüz mü istemiyor hiç mi istemiyor? Evlenmeden evvel beklentilerinizi konuşup tartışmadınız mı, böyle konularda kararlar almadınız mı? Ben evlenmeden evvel en az birkaç yıl çocuk kesinlikle düşünmediğimi söylemiştim.
Henüz mü istemiyor hiç mi istemiyor? Evlenmeden evvel beklentilerinizi konuşup tartışmadınız mı, böyle konularda kararlar almadınız mı? Ben evlenmeden evvel en az birkaç yıl çocuk kesinlikle düşünmediğimi söylemiştim.
Tabiki konuştuk ben istiyorum oda korkuyorum demişti bende onunla konuştum falan tamam yılbaşı geçsin düşünürüm dedi şimdide şu seçimler geçsin bakalım diyor anlamadım
Tabiki konuştuk ben istiyorum oda korkuyorum demişti bende onunla konuştum falan tamam yılbaşı geçsin düşünürüm dedi şimdide şu seçimler geçsin bakalım diyor anlamadım
Adam acele etmek istemiyor işte, yaşın 20 görünüyor, doğurunca boyun mu uzayacak. Gez toz evliliğin tadını çıkar. Bebe doğunca birbirinize hasret kalacaksınız.