Eşim cocuk istiyor ve ben istemiyorum

Çok sinir oldum ya erkekler çok geç olgulasiyor maalesef sinir bozucu bi durum gülmesi bu hareketleri etmesi ailenin yetiştirme tarzından dolayı herşey yapabileceklerini düşünüyorlar
Evet annesi sürekli evin erkeği evin erkeğine boyle davranilir falan der benim ki de tıp demis burnundan düşmüş annesinin demesine bile gerek yok aynı kafada

Bende sinirden uyuyamadım daha yeni bi dolu tartıştım sen mi bakıyorsun zor diyorum da ben mi bakcam sen bakcan tabi senin görevin diyor gelde buna bi cocuk daha ver
Bence 1 tane ağzına da çok burnuna da sinir oluyorum böylelerine görev ne ya Allah aşkına kafası eski kafa başka denecek bişey yok Allah ıslah etsin

Eşim olur isterim ama dikkat etmediği icin istemiyorum bu ay 1 kere dikkat etmedi yanına gitmek istemedim zorla götürdü dikkat et dedim tm dedi ve etmemiş en sonunda yüzüme baka baka gülerken geçmiş olsun biraz uzan hemen kalkma da olsun dedi dalga geçer gibi
Tam boşanilacak bir hödük

Pazartesi kadın doğuma gidip durumu anlat spiral ya da kondom harici bir öneride bulunurlar. Gülmesi hemen kalkma demesi bile çok kötü. Oturup iletişim kurmayı deneyin sizin duygularınızı önemsesin zaten bir çocuk varmış siz çok harap olursunuz böyle. Bunu kendinize yapmayın
Önemsemiyor kac kere anlattım ama bugün tartıştık en sonunda istemiyorum dedim ya falan dediğimde 2 3 kere söyledim şoför yani onu. Bana demesi yeter hani benim ne dediğimin önemi yok

Evet annesi sürekli evin erkeği evin erkeğine boyle davranilir falan der benim ki de tıp demis burnundan düşmüş annesinin demesine bile gerek yok aynı kafada
Ayyy ne erkek ya böyleleri yüzünden burnumuzdan geliyor gerçi şöyle söyleyeyim benim kaynanamda öyle ama eşim asla öyle değil eşimle sarma yaptık bı defa görüntülü aradım bende hem konuşalım hemde yapalım diye rezil etti oh ne güzel hayat oğlum iş yapıyor işten gelmiş yorgun bilmem ne yemedigim laf kalmadı bı kaç gün sonra mantı yaptım arayayım dedim salaklık bende saat kaç olmus oğlum aç acina bekliyor bu saatte kadar neredeydin akşama kadar oturacagina yapsaydın diye ve yanında misafir vardı sonra ben bu gelinimi çok seviyorum kıymetlim dedi herkese gösterdi sinir oldum düşük yaptığım dönemde 40 gün eşim saolsun bütün yemek temizlik her işi kendi yaptı en ufak hasta olayım bisey yapmam anlayacağın eşininde içinde o düşünce olduğu için ben erkeğim ne dersem o olur hesabinda

Ayyy ne erkek ya böyleleri yüzünden burnumuzdan geliyor gerçi şöyle söyleyeyim benim kaynanamda öyle ama eşim asla öyle değil eşimle sarma yaptık bı defa görüntülü aradım bende hem konuşalım hemde yapalım diye rezil etti oh ne güzel hayat oğlum iş yapıyor işten gelmiş yorgun bilmem ne yemedigim laf kalmadı bı kaç gün sonra mantı yaptım arayayım dedim salaklık bende saat kaç olmus oğlum aç acina bekliyor bu saatte kadar neredeydin akşama kadar oturacagina yapsaydın diye ve yanında misafir vardı sonra ben bu gelinimi çok seviyorum kıymetlim dedi herkese gösterdi sinir oldum düşük yaptığım dönemde 40 gün eşim saolsun bütün yemek temizlik her işi kendi yaptı en ufak hasta olayım bisey yapmam anlayacağın eşininde içinde o düşünce olduğu için ben erkeğim ne dersem o olur hesabinda

Önemli olan başındakinin ezdirmemesi benim eşimin abisi var 2 yas buyuk ona da eşine de hiçbir sekilde birsey diyemezler eşim olsun ben olayım onlara bile sinirlenme bize satasir ama eşim onun farkında değil ettim kendi söylüyor resmen ama eşim fark etmiyor etmek istemiyor onlara karşı öyle eve gelince erkeğin ne dersem o derdinde

Maşallah Allah benim eşime de boyle olmayı nasip eder inşallah benim ki de aksine kafa yapısı o biraz zor duzelir
Yaşı kaç eşinin olgunlaşmış biri olsa öyle olmaz erkekler çok geç olgulasiyor ben hep kendimden 6 7 yaş büyük biri olsun derdim biz çok çabuk olgunlasiyoruz ama erkekler öyle değil eşim benden 8 yaş büyük duamda seni unutmuyacam inşallah eşin bı an önce kendini toparlar

Yaşı kaç eşinin olgunlaşmış biri olsa öyle olmaz erkekler çok geç olgulasiyor ben hep kendimden 6 7 yaş büyük biri olsun derdim biz çok çabuk olgunlasiyoruz ama erkekler öyle değil eşim benden 8 yaş büyük duamda seni unutmuyacam inşallah eşin bı an önce kendini toparlar
İnşallah canım eşim 25 yasinda ama 5 yaşındaki çocuk ondan daha iyi düşünür

Önemli olan başındakinin ezdirmemesi benim eşimin abisi var 2 yas buyuk ona da eşine de hiçbir sekilde birsey diyemezler eşim olsun ben olayım onlara bile sinirlenme bize satasir ama eşim onun farkında değil ettim kendi söylüyor resmen ama eşim fark etmiyor etmek istemiyor onlara karşı öyle eve gelince erkeğin ne dersem o derdinde
Ya zaten kendi ailelerine karşı kor oluyolar eşler gözleri bişey görmüyor

23 yaşındayım 2yasina yeni girmiş bir oglum var ve cok hareketli geri çekme yöntemiyle korunuyorduk eşim cocuk istediğini söyledi ben kabul etmedim ilişkiye girdiğimizde dikkat etmedi 2.de yanına gitmek istemedim zorla götürdü dikkat et dedim tm dedi ve yine dikkat etmedi tartıştık ben istersem olacak diyor adam gülüyor umrunda değil benim ne dusugundum sizce ne yapmam lazım kizlar
Tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle siz de istediğinizde,hazır olduğunuzda yapın. Ben çok isteyerek yaptım, varlığına şükürler olsun buna rağmen çok zorlanıyorum bazen. Kaldı ki işin %90ı anneye düşüyor, erkek ne kadar yardım etse de işe gidiyor, bebek en son sizde susuyor vs. Ben 28 yaşında anne oldum, henüz yaşınız da çok genç

Bu cahil herifle işin zor. Çocuk bakımına dair tek bir katkısı yok. 5 dk bile oynamıyodur kesin çocukla.ben çocuk yapabiliyorum diye erkeklik gösterisi yapıyor. İnşallah hamile kalmamışsındır. Bi an önce düzgün korun asla haberi olmasın. Onada engel olur

Back
X