- Konu Sahibi fistikli_dondurma
-
evet işin garibi ben bunu 3 sene sonra anlıyorum ne acı değilmigörumcenız cok fesatmış
Yüzüne bakmayın ...en net ve kesin çözüm..
Mecbur değilsiniz onunla iyi geçinmeye..Haddini bilmeyene had bildirmek evladır..
evet zaten görüşmüyorum eşimin ailesiyle meydanı boş buldular eşimde onlara arka çıkınca iyice cozuttular
son zamanlarda kulağıma gelenler çabası
duymayayım takmayayım diyorum ama elimde değil tek başıma kurduğum yuvamı sonradan gelip bozmaya hiç hakları yok
girmek istemem seviye meselelerine ama ben devlet memuruyum eşim küçümsemiyorum ama esnaf üstelikte ona ait bişey yok abisinin yanında çalışıyor ama yaptığım onca fedakarlığa rağmen hiç kıymet bilmediler yaa
oysaki düğünmüde altınlarımı bile ödünç almıştım ben...[/QUOTE]
bu erkekler hıc deger bılmıyorlar ne yazıkkı
kendınden fedakarlık etmıssın ama kendıne etmıssın degerını bılen mı var , bırak ablası konussun dursun esın sana ıyı mı ona bak
görümceniz bu denli aksi we fesatken eşiniz hala onların yanında çalışıyorsa bu ewliliğiniz için büyük bi risk...ordan çıkamaz mı ???
İşten çıkarıldığı için hırs yapan bir abla olmasın konuştuğunuz kişi...
Ben bu tip mevzulara büyük bir pay bırakır gözlemlerim...
x bir kadının sözleri yerine eşimin davranışlarına güvenmeyi tercih ederim...
İşten çıkarıldığı için hırs yapan bir abla olmasın konuştuğunuz kişi...
Ben bu tip mevzulara büyük bir pay bırakır gözlemlerim...
x bir kadının sözleri yerine eşimin davranışlarına güvenmeyi tercih ederim...
şimdi eğerki eşin sana karşı iyiyse sorun yok, ne derlerse desinler takma, onların sürekli dırdırları bir süre sonra eşini bıktırır,insan hergün aynı şeyleri duymaktan gına gelir,şimdi belki daha bardağı taşırmamışlardır ama bir gün inanıyorumki belki bunaldıgı zaman restini çeker belkide yeri geldi çektide, boşver üzülme, sonuçta nerdeyse bütün gelinlerin arkasından konusuluyo bazı art niyetli kaynanalar ve görümceler doldurmaya calışıyo, hatta kayınpederler bile bi karı gibi dedikoducu olabiliyorr..
sana tavsiyem sen eşine hizmetini, hürmetini, sevgini, saygını eksik etme onlar dırdırlansınlar öyle arkadan
bide sen o işten çıkmış kızlada görüşme , can sıkıcı şeyler duyarsın, gerek yok basit şeyler duyupta huzursuz olmana..
merhaba
kısaca bahsedeyim kızlar 3 yıllık evliyim birde9 aylık bir bebeğim var kısa süre önce eşimin ailesi ve benim ailem tartıştı ben ve eşim yüzzünden biz biraz tartışmıştık onlarda çocuğumuzu savunucaz derdine iki tarafta birbirine girdi
gelelim asıl meseleye benim eşim abisi ablası kardeşi aynı yerde çalışıyor kendilerine abisine ait iş yerinde yanlarındada daha doğrusu görümcemin yanında birde bir kız çalışıyrdu severdim arada giderdim yanına konuşurduk iyi kızdı falan ama görümcem hiç görüşmemi istemezdi nedense o kızda zaten görümcemin baskısına dayanamayıp işten ayrıldı bağımsız çalışıyor
gelgelelim bugün o kızla karşılaştım biraz dertleştik yine konu yine kayınvalide tarafıma geldi gerçekten canımı sıkan şeyler anlattı
en çok canımı sıkanda benim eşim bana düşkündü hediyeler falan alırdı sürekli olmasada özle günlerde alırdı meğer eşim bu hediyeleri alırken ona hep alıştırma şunu böyle şeylere bak ben eşime hiçbirşey almıyorum ama bana köpek gibi hizmet ediyor gibisinden laflar sarfetmiş içim çok sıkıldı bu sadece benim öğrendiğim kimbilir başka nelerde eşimi böyle etkiliyorlardır
buda yetmezmiş gibi görümcem bu kızı eşimi ayartmaya çalışıp ben ve eşimin bu sebepten dolayı aramızı bozduğunu anlatıyormuş
offff canım çok sıkıldı tamda aramız yeni yeni düzeliyordu ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranacağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?