eşimi çok dolduruyorlar...

fistikli_dondurma

canım oğlum...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
1.090
17
118
Mardin
merhaba
kısaca bahsedeyim kızlar 3 yıllık evliyim birde9 aylık bir bebeğim var kısa süre önce eşimin ailesi ve benim ailem tartıştı ben ve eşim yüzzünden biz biraz tartışmıştık onlarda çocuğumuzu savunucaz derdine iki tarafta birbirine girdi
gelelim asıl meseleye benim eşim abisi ablası kardeşi aynı yerde çalışıyor kendilerine abisine ait iş yerinde yanlarındada daha doğrusu görümcemin yanında birde bir kız çalışıyrdu severdim arada giderdim yanına konuşurduk iyi kızdı falan ama görümcem hiç görüşmemi istemezdi nedense o kızda zaten görümcemin baskısına dayanamayıp işten ayrıldı bağımsız çalışıyor
gelgelelim bugün o kızla karşılaştım biraz dertleştik yine konu yine kayınvalide tarafıma geldi gerçekten canımı sıkan şeyler anlattı
en çok canımı sıkanda benim eşim bana düşkündü hediyeler falan alırdı sürekli olmasada özle günlerde alırdı meğer eşim bu hediyeleri alırken ona hep alıştırma şunu böyle şeylere bak ben eşime hiçbirşey almıyorum ama bana köpek gibi hizmet ediyor gibisinden laflar sarfetmiş içim çok sıkıldı bu sadece benim öğrendiğim kimbilir başka nelerde eşimi böyle etkiliyorlardır
buda yetmezmiş gibi görümcem bu kızı eşimi ayartmaya çalışıp ben ve eşimin bu sebepten dolayı aramızı bozduğunu anlatıyormuş
offff canım çok sıkıldı tamda aramız yeni yeni düzeliyordu ne yapacağımı şaşırdım nasıl davranacağımı bilmiyorum

Yüzüne bakmayın ...en net ve kesin çözüm..

Mecbur değilsiniz onunla iyi geçinmeye..Haddini bilmeyene had bildirmek evladır..

evet zaten görüşmüyorum eşimin ailesiyle meydanı boş buldular eşimde onlara arka çıkınca iyice cozuttular
son zamanlarda kulağıma gelenler çabası
duymayayım takmayayım diyorum ama elimde değil tek başıma kurduğum yuvamı sonradan gelip bozmaya hiç hakları yok

girmek istemem seviye meselelerine ama ben devlet memuruyum eşim küçümsemiyorum ama esnaf üstelikte ona ait bişey yok abisinin yanında çalışıyor ama yaptığım onca fedakarlığa rağmen hiç kıymet bilmediler yaa
oysaki düğünmüde altınlarımı bile ödünç almıştım ben...

görümceniz bu denli aksi we fesatken eşiniz hala onların yanında çalışıyorsa bu ewliliğiniz için büyük bi risk...ordan çıkamaz mı ???

onlar sürekli beraber çalışmışlar yani işe başladıklarından beri 10 sene falan istese çıkarmı sanmam abisini yarıyolda bırakmaz nede olsa evli olan abisi sevgilisinin ynaına gidince oraayı bırakabileceği tek saf benim kocam ancak kavga falan ederlerse ayrılır ama şu an hiçç sanmıyorum o fesatllıkta saplanıp kalacak gibi şeytan diyo git çek kredi aç ona bağımsız bir işyeri ama korkarım oda onların dolduruşlarına gelerek bunu pek haketmiyor ama kim olsa gelirdi heralde kuaför oldukları için dilleri pek çalışır mübarek

bu erkekler hıc deger bılmıyorlar ne yazıkkı
kendınden fedakarlık etmıssın ama kendıne etmıssın degerını bılen mı var , bırak ablası konussun dursun esın sana ıyı mı ona bak
[/QUOTE]

valla bilmiyorumki e allah aşkına bizden çok onların yanında sürekli kafasını kemiriyorlar üstelik anneside dükkanın hemen üstünde oturuyor ne zaman gitsem orda buluyorum kadını patroniçe gibi

canım benim Allah yardımcın olsun. düşündümde ben olsam napardım dıye. kocan ordan cıkmaz. gorumcen olcak tip de onun kardesı nihayetınde kimse kardesınden anasından vs gecmez. sürekli ailesiyle beraber olucak. bu adam sadece evde sana kalıyorsa sende evde ona yapabıldıgın herseyı yapıcaksın. hizmetini iyi yap. yatak odanızı iyiiiice bi renklendir. yeni şeyler dene. fantazi bişeyler al kendıne değişik. ahaa bak aklıma da yazarken geldi. o kızı eve yemege davet et. gorumcesının fesatlıklarından bahsetsın arada. sende o sayede ıyıce tavır koyarsın onalra. ama eşinide onore etmeyı unutma sakın hem mısafırının yanında hemde o gıttıkten sonra basbasayken... sana guvenmekle, evlenmekle, sevmekle cok dogru bı karar vermısım. sen hayatımdakı en mukemmel seysin. bunu xx(mısafır) o olanları anlatınca bı kere daha anladım. senı cok sevıyorum dıye fısılda kulagına.. ev, mutfak, yatak odası veee huzur... bunlardan baska bıseyle kocanı koruyamazsın. bunları ona sagla ki kocan hep yanında olsun

şimdi eğerki eşin sana karşı iyiyse sorun yok, ne derlerse desinler takma, onların sürekli dırdırları bir süre sonra eşini bıktırır,insan hergün aynı şeyleri duymaktan gına gelir,şimdi belki daha bardağı taşırmamışlardır ama bir gün inanıyorumki belki bunaldıgı zaman restini çeker belkide yeri geldi çektide, boşver üzülme, sonuçta nerdeyse bütün gelinlerin arkasından konusuluyo bazı art niyetli kaynanalar ve görümceler doldurmaya calışıyo, hatta kayınpederler bile bi karı gibi dedikoducu olabiliyorr..
sana tavsiyem sen eşine hizmetini, hürmetini, sevgini, saygını eksik etme onlar dırdırlansınlar öyle arkadan
bide sen o işten çıkmış kızlada görüşme , can sıkıcı şeyler duyarsın, gerek yok basit şeyler duyupta huzursuz olmana..

İşten çıkarıldığı için hırs yapan bir abla olmasın konuştuğunuz kişi...
Ben bu tip mevzulara büyük bir pay bırakır gözlemlerim...
x bir kadının sözleri yerine eşimin davranışlarına güvenmeyi tercih ederim...

aynısını ben düşündüm.çok duyuyoruz böylelerini.konu sahibini patronuna karşı kışkırtıyor olabilir

hıhı bu durumu bende düşünmedim değil ama kız işten kovulmadıki kendi çıktı
bide o çalışırkende arada bir konuşurduk kız öyle dedikoducu biri değil sadece bir kez ağzından bişey kaçırmıştı onlarla ilgili ki oda şuydu söyleyeyim çocuğum doğmadan kayınvalidem bana milyar versede ben onun çocuğuna bakamam demiş kızda hani öyle bir niyetin varsa bakmayaak ona göre önlemini al die söylemişti yani sürekli bişey anlatan laf taşıyan biri değil kaldıki gerçekten iyii olduğuna inandığım biri
hani eşimle ilgili değil söyledikleri ki zaten o seni hep korurdu onlara karşı diede ekledi hoş o ayrılalı zaman geçti eşim eğer son yaşadıklarımıza rağmen yine koruyorsa yada bunu hissetsem ona taparım ben kaldıki sson küsmemizde aaldı başını kendi annesine gitti tabi bende anneme ve bir hafta ne bebni nede oğlumu sormadı o kadar iyilerki sen burda napıyorsun git karına çocuğuna sahip çık bile demediler tam tersi rahat etmesi için elinden geleni yapmışlar
benimde hatalarım oldu tabi eşime karşı ama işte konu o değil biz zaten birşeyleri düzeltiyorduk iyiydik halada iyiyiz ona yansıtmadım duyduklarımı
işte dış etkiler olması vede görüşmemiz onlara meydanı boş bıraktırıyor elimi kloumu bağlıyor
tavsiyelerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür edderim eşimle çok şükür düşe kalka düzeltmeye çalışıyoruz başardık gibide zaten
bakalım hayırlısı yeni yeni şeyler duymak beni korkutuyor takmak istemesemde illaki insan üzülüyor onların mutsuz evliliği var die herkes öyle olsun istiyorlar gibime geliyor hadi görümceyi anladımda kaynıma ne oluyor onu anlamadım koskoca adam ya benle uğraşıyor offf

eşinizle daha oncede sorunlarınız vardı anladıgım kadarıyla yıne aılesı yuzunden mı cıkıyordu sorunlar ?

canım olayı özetlemiş bence arkadaş.bende sana aynısını derim sıkma canını cadalozlar için
bu arada eltin ne yapıyorsa tam tersini yap ki kaynın ne derse tam tersi çıksın.çünkü muhakkak dertleşiyorlardır dükkanda abisinin değinie eşinde evet benimkide öyle derse yandın.....
tam tersini söylemeli.rabbim gözlerini açtırmasın gözü dışarda olanında gözünü çıkarsın..(bu eşler içindi)yuva yıkanın yuvası dağılsın(bu da diğer aile bireyleri için)
rabbim sen yuvamıza huzur ver (amin)

bence olanları duymazdan gel boş yere eşine dır dır etme çünkü aksi taktirde ailesi amacına ulaşır aranız açılır.biliyorum dayanmak zor ama en azından eşine ailen şöyle böyle deme.sen kendi evinde huzuruna bak eşini her açıdan kendine bağlamaya çalış belki biraz geç olur ama eminim günün birinde o da bazı şeylerin farkına varır.çünkü erkekler hep böyledir eşlerine aileleri hakkında tek kelime ettirmezler,hatta toz kondurmazlar ama bir gün en büyük kazığıda onlardan yerler.inşallah eşin bir an önce gerçekleri görür

sana yardım etmemi istermisin arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…