Önceki konularımda var eşimin ailesiyle aramız çok kötü. Bizim ayrılmamız için çabaladılar. Çok zor günler yaşattılar bize. O dönemde eşimin babası eşimi arayıp ben annenin kocası değilim dedi. Yine de kabullendim evlendim dedi. Yani ilk benimle birlikte olmadı demek istedi. Bu bilgiyi neden verdi ne gerek vardı bilmiyorum. Eşim yedi aylık doğmuş. O dönem eşimle konuşmuştuk. Acaba annem hamile kaldı da o yüzden mi evlendiler demişti. Konu bizim aramızda da kapandı. Eşimin babası da birdaha birşey demedi.
Eşim geldi bugün. Annesiyle babasının evlilik tarihini öğrenmiş. Bana söyledi. Başka hiçbir yorum yapmadı ne diyeceğim diye bekledi. Nerden öğrendin dedim. Başka ne bilgileri vardı dedim. Birkaç gereksiz soru sordum. Sinirlendi. Ben ne diyorum sen ne soruyorsun diye. Açıkçası hemen atlayıp konuyu açmak istemediğim için saçmaladım kabul ediyorum ama şu an benimle konuşmuyor. Konuşmak istemiyormuş. Kendisini odaya kapattı birşeyler izliyor. Çok üzgünüm. Yapcak bişey var mı bilmiyorum ama en azından sizinle