Eşimi çok kırdım

Eşinizin babası da ne adi bir insanmış ya. Kaç sene evli kal iş boşanmaya gelince ben onun kocası değilim. Bir de oğlunu arayıp söylemesi. Midem bulandı
 
Ben bilemedim. Açıkçası ailesi öyle saçma ağır şeyler yaşattı ki şu son iki senedir. Etkilenmemiş gibi duruyor. Yada belli etmiyor.
Siz ailesinin birbirleri ile arasındaki mesele ile ilgilenmeyin. İşin ucu şahsınıza kadar değerse o zaman ilgilenin. Bu şekilde hoş olmamış. Sormayın birşey, anlatmak istiyorsa o anlatsın.
 
Ne iğrenç adam ya, ben kocası değildim diyor seneleeeeeer sonra. Bakire değildi mi demek istemiş, sen benden değilsin mi demek istemiş, her iki ima da birbirinden iğrenç.
 
Esinizin ailesi ile yasadiginiz konular baska birsey, su anda esinizin yasadigi sorun baska birsey.
Esiniz bence kendisinin babasinin baska biri olma ihtimalinden supheleniyor.
Bunu direkt ailesi ile konusamadigi icin de sizinle paylasmaya calisiyor, burada sizin yapmaniz gereken esinize anlayisla yaklasmak ve sorunlarini dinleyip anlayip cozmeye calismak.
Mantiksiz davranmissiniz her ne kadar konuyu acmak istemesenizde, bu esinizin yasadigi sorun hicte hafife alinacak birsey degil.
Adamin icinde kim bilir ne firtinalar kopuyor bunu da tabii ki en dogal olarak esi ile paylasacaktir.
 
Aslında size kızacagi çok birşey yok ama o moral bozukluğu ile tepki vermiştir. Şuan beyninden kimbilir neler geçiyor zor bir durum. Biraz zaman verin,toparlasın üstüne gitmeyin. Sonra tekrar konuşmaya çalışırsınız.
 
Ya işin açığı küçük bir bebeğim var hatta eşim bunu bana söylediğinde bebeğim uyanmıştı onun yanına girmiştim. Yorgunluktan da kafam bi milyon artık. Konuyu da anlatamamışım zaten tam olarak.

Hiç iğneleyici birşey söylemedim. Hatta babası annesinden önce bir evlilik yapmış ben biliyorum bunu eşim bilmiyor. Üzülmesin diye söylememiştim bile ona. Vize başvurusu yaparken vukuatlı aile kaydı gibi bi belge istiyorlar orda görmüştüm ben. Eşim halen haberdar değil bu durumdan.

Gittim özür diledim ama işe yaramıyor. Ne düşünüyor bilmiyorum ama kapattı kendini bana. Seninle birşey paylaşıyorum saçmalıyorsun konuşulmuyor seninle dedi.
Konu kendi ailesi sizinle ilgili kısmı ne onu anlamadım ben
 
Önceki konularımda var eşimin ailesiyle aramız çok kötü. Bizim ayrılmamız için çabaladılar. Çok zor günler yaşattılar bize. O dönemde eşimin babası eşimi arayıp ben annenin kocası değilim dedi. Yine de kabullendim evlendim dedi. Yani ilk benimle birlikte olmadı demek istedi. Bu bilgiyi neden verdi ne gerek vardı bilmiyorum. Eşim yedi aylık doğmuş. O dönem eşimle konuşmuştuk. Acaba annem hamile kaldı da o yüzden mi evlendiler demişti. Konu bizim aramızda da kapandı. Eşimin babası da birdaha birşey demedi.

Eşim geldi bugün. Annesiyle babasının evlilik tarihini öğrenmiş. Bana söyledi. Başka hiçbir yorum yapmadı ne diyeceğim diye bekledi. Nerden öğrendin dedim. Başka ne bilgileri vardı dedim. Birkaç gereksiz soru sordum. Sinirlendi. Ben ne diyorum sen ne soruyorsun diye. Açıkçası hemen atlayıp konuyu açmak istemediğim için saçmaladım kabul ediyorum ama şu an benimle konuşmuyor. Konuşmak istemiyormuş. Kendisini odaya kapattı birşeyler izliyor. Çok üzgünüm. Yapcak bişey var mı bilmiyorum ama en azından sizinle
 
Çok kırdım denecek bişi yok bunda...
Sevmedim tavrını, fazla yüz vermişsiniz...
Sordugun sorularda da bişi yok
Hiç üstüne düşmeyin zaten düşe düşe şımartmışsınız
 
Back
X