• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi çok kıskanıyorum =(

11 yıl sonra bu durumdan muzdarip araştırmaya başladım ve sizin durumunuzu okuyunca aynaya bakmış gibi oldum :KK43:(( keşke yazsanız ulaşsam size ne yaptınız diye? Onca zaman nasıl geçti, düzeltebildiniz mi?
abi kadin en son 9 sene once girmis siteye. bu mesaja nasil cevap verebilir?

ayni sorunu yasiyorsaniz yeni konu acabilirsiniz. zaten verecegi tavsiye islevsel olmaz cunku ikinizin hayati tipatip ayni degildir diye dusunuyorum.

Kiskanarak elde tutulmazki birisi. Yapacak olan yine yapar. Guven olmazsa evlilik yurumez ki. Bu huyundan vazgecmelisin. Adami bogarsan ters teper. Kendine eziyet etmekten baska birsey degil bu.

Güvenmediğim kişi o değil kendimim.. ne yaparsa m yapayım kendime baktığımda kusurlarımı görüyorum vücudumda kusurlarım var erkek olsam böyle vücudu olan biriyle olmak istemezdim😪 yüzüm çok güzel ve o yalnızca yüzümü görüyor. Evlenmek için can atıyoruz gerçekten seviyorum onu deli gibi o da beni. Karakterlerimiz, iç dünyalarımız, beklentilerimiz, hayata bakışımız.. ruh eşim.. Allah bizi birbirimiz içi yaratmış gibi. Şu an ayrı şehirlerdeyiz ikimizde öğretmeniz. Resmi nikahla eş durumu tayini olabiliyor. Ama içim içimi yiyor böyle severken evlendiğimizde vücudumu gördüğünde bendendoğursa? Başka kusursuz vücutları arzularsa? ☹️ Birlikte film izliyoruz filmde sevişme sahneleri oluypr kadınlar cillot gibi deliriyorum onun da görmesini bakmasını. Ne yapacağım bilniyorum bzen ayrılıp hayatım boyunca yalnız kalayım diyorum öünkü bu zihniyetimi değiştiremiyorum ve mutsuz bir ilişkiye sebep olacığını hissediyorum ama onu da kaybetmek istemiyorum.. of off neden Allahım 😭

11 yıl sonra bu durumdan muzdarip araştırmaya başladım ve sizin durumunuzu okuyunca aynaya bakmış gibi oldum :KK43:(( keşke yazsanız ulaşsam size ne yaptınız diye? Onca zaman nasıl geçti, düzeltebildiniz mi?
10 senedir foruma girmeyen kadına vahiy gidecek şimdi, siteye girip size cevap yazacak hemen...

Psikolog yardımı almanız en iyisi olur bence. Çünkü hislerinizi sadece karşı tarafla değil kendinizle de alakalı. Profesyonel destek almak en mantıklısı.
Güvenmediğim kişi o değil kendimim.. ne yaparsa m yapayım kendime baktığımda kusurlarımı görüyorum vücudumda kusurlarım var erkek olsam böyle vücudu olan biriyle olmak istemezdim😪 yüzüm çok güzel ve o yalnızca yüzümü görüyor. Evlenmek için can atıyoruz gerçekten seviyorum onu deli gibi o da beni. Karakterlerimiz, iç dünyalarımız, beklentilerimiz, hayata bakışımız.. ruh eşim.. Allah bizi birbirimiz içi yaratmış gibi. Şu an ayrı şehirlerdeyiz ikimizde öğretmeniz. Resmi nikahla eş durumu tayini olabiliyor. Ama içim içimi yiyor böyle severken evlendiğimizde vücudumu gördüğünde bendendoğursa? Başka kusursuz vücutları arzularsa? ☹️ Birlikte film izliyoruz filmde sevişme sahneleri oluypr kadınlar cillot gibi deliriyorum onun da görmesini bakmasını. Ne yapacağım bilniyorum bzen ayrılıp hayatım boyunca yalnız kalayım diyorum öünkü bu zihniyetimi değiştiremiyorum ve mutsuz bir ilişkiye sebep olacığını hissediyorum ama onu da kaybetmek istemiyorum.. of off neden Allahım 😭

Kiskanarak elde tutulmazki birisi. Yapacak olan yine yapar. Guven olmazsa evlilik yurumez ki. Bu huyundan vazgecmelisin. Adami bogarsan ters teper. Kendine eziyet etmekten baska birsey degil bu.

Kiskancligin Ustesinden Gelin
Dr.Windy Dryden

Kitabi tavsiye ediyorum. Yasam kalitenizi bozan her tur durum doktor destegi almanizi gerektirir. Ömür böyle geçmez. Kiskandiginiz kisi kiskanmaniza sebep olacak seyler yapiyordur yada yapmiyordur ama siz bundan bagimsiz olarak zihninizi mesgul eden bu dusunceye kapildiysaniz kendini gerceklestiren kehanete yol acarsiniz, ustunuze cekersiniz yani. Bilincaltinizda bir yerlerde ozguven eksikligi, degersizlik duygusu, onaylanma ihtiyaci vb vb bir seyler vardir muhakkak.. Her isinizi birakip kendinizi tanimaya, iyilestirmeye, gelistirmeye baslayin..

Kendine guvenin yok. Ise girmenle baslamamis bence bu sorun, zaten guvensizligin hep varmis, hayatina biri girip is ciddiye binince bu ozguvensizlik kaybetme korkusunu da beraberinde getirmis.
Aldatilmamak icin mukemmel vucuda sahip olman gerekmiyor. Angelina Jolie de aldatildi ona kalirsa. Zaten seninle beraber olmak istemeseydi nisanlanmazdiniz. Seven kusurlariyla seviyor, ki hicbirimiz de mukemmel degiliz. Hepimizin kusurlari var. Seven kusurlari gormez. Gulu seven biri icin dikenlerin onemi olur mu?
Erkekler birlikteyken o an damacana olsa damacanayla da yapar diyordu bir filmde, senin oranin buranin nasil olduguna bakmaz. Bosyere kuruntu ediyorsun
Bence senin asil sorunun ozguvensizligin.

Özgüveninizi yükseltmelisiniz . Güzel olan taraflarınızı düşünün. Ve kimse kusursuz değil. Kendinizi olduğu gibi kabul edin ve sevin.

Back
X