Eşimi çok seviyorum ama galiba boşanacağız :(

evliligin ilk yillarinda tartismalar falan cok olur ama sizinki cok baska.15 gun nasi konusmuyorsunuz zaten uzaktasiniz bu sure boyunca hic aramiyosa sizi zerre kadar sevmiyor malesef.kavga etseniz bile bi iletisim olurdu sizinki konusmaya bile useniyor.

evliligin ilk yillarinda tartismalar falan cok olur ama sizinki cok baska.15 gun nasi konusmuyorsunuz zaten uzaktasiniz bu sure boyunca hic aramiyosa sizi zerre kadar sevmiyor malesef.kavga etseniz bile bi iletisim olurdu sizinki konusmaya bile useniyor.
Aynen öyle usunmek degil umursamamak adam beni sallamiyor. Burda ölsem haberi olmayacak

Eşimin ve ailesinin bitmek bilmeyen istekleri ve bitmeyen borcları yuzunden.Önce altınları ıstedıler sonra bılezıklerı ıstedıler en sonda kayınbaba olucak mahlukat oglum bana kefil olucak sende imza ver dedi kefillik istedi bende kendi borcum olsa kefil olurum ama borc tutarınıda bılmıorum neye kefıl oluorum bunuda bılmıorum ımza vermedım.Esımde sen ımza cersen benden ve aılemden yıldız kazanıcaktın bosanmak ıstıorum dedı.Olaylar oldu kayınvalıde olucak kişide evlenmekde dogal boşanmakda imzanda senınle olsun dediler.Olayı ozetledım.Konuşarımda detaylar var.Yani hepimiz neler yaşıoruz sınav dunyası.Eger kabul etmezsek daha korusu ıle sınav oluyoruz.Bırbırımıze dua edelım.
Krediyi sizin üstünüze mi eşinizin üstüne mi çekeceklerdi? Uyanıklara bak. Sana da borç kitlemeye çalışıyorlar yani

Cok üzüldüm cok hasta oldum. Kabullenemiyorum böyle yapacakti neden evlendi oynadi benimle. Ikimizde otuz yasinda insaniz . Evet ama ben cok duygusal hareket ediyorum .
Ne var ben de 30'um. Onunla her Allahı günü aglamaktan helak olmuştum. Şimdi prensesler gibiyim. İlla adam da lazım degil. Kendi kendime çok da mutluyum. Allah nasip ederse tekrar kıymet bilen biri ile evlenirim yoksa ömür boyu kendimle huzurlu huzurlu yaşarım. Cesur olmayanlar ilerde mecbur kalıyorlar ayrılmaya. Değmeyen biri için değil yıllar aylar bile çok...

SEN 30'um diye bu mahlukatı çek. O da seni sömürebileceği kadar sömürsün. FIRSATI bulunca da sen değil o seni kapıya koyunca anlarsın artık. Eminim ki insanoğlunun kendine yaptığını başkası yapamazmış. Seni tebrik ediyorum. Başka da birşey yazmıyorum. Kocicişinle ömür boyu mutluluklar....

SEN 30'um diye bu mahlukatı çek. O da seni sömürebileceği kadar sömürsün. FIRSATI bulunca da sen değil o seni kapıya koyunca anlarsın artık. Eminim ki insanoğlunun kendine yaptığını başkası yapamazmış. Seni tebrik ediyorum. Başka da birşey yazmıyorum. Kocicişinle ömür boyu mutluluklar....
Yas konusu yanlis anlasildi. Yani cocuk degiliz ikimizde akli basinda olarak evlendik demek istedim . Yas sorun degil ben onu sevdigim icin evlenmistim

Ne var ben de 30'um. Onunla her Allahı günü aglamaktan helak olmuştum. Şimdi prensesler gibiyim. İlla adam da lazım degil. Kendi kendime çok da mutluyum. Allah nasip ederse tekrar kıymet bilen biri ile evlenirim yoksa ömür boyu kendimle huzurlu huzurlu yaşarım. Cesur olmayanlar ilerde mecbur kalıyorlar ayrılmaya. Değmeyen biri için değil yıllar aylar bile çok...
Ne güzel siz kurtulmussunuz . Bakalim ben ne olucam

Konu sahibi sen calisiyor musun? Esinin meslegi ne? Bende malesef sizin icin bosanmayip hatta yakinda da hamile kalacak gibi bir his olustu Cunku bu abes durumlara ragmen aşık olduğunuzu yazmissiniz bu kafayla cocuk evliligi duzeltir diye de düşünebilirsiniz

Çocuk yoksa bosanmak tek çare ilerisi daha perişan gorunuyor yol yakınken don aramayan sormayan birinden adamda olmaz kocada babada olmaz

Krediyi sizin üstünüze mi eşinizin üstüne mi çekeceklerdi? Uyanıklara bak. Sana da borç kitlemeye çalışıyorlar yani
Güya oglu imza vericekmiş kefil olucakmış bende imza vercekmişim onay verdiğime dair ama ne fark ederki eşim odeyemezse ben ödeyecektim.Hemde onca sorun varken ıstedıler .Bende imza vermek ıstemedım.Ayrıca tutarıda sölemediler.

Ne güzel siz kurtulmussunuz . Bakalim ben ne olucam
Ne güzel kurtulmuşsunuz yazmışsınız, demekki sizde kurtulmak istiyorsunuz. Eee neyi bekliyorsunuz ki, eşiniz zaten sizi sevmiyor, istemiyor : (
Seviyorum diyorsunuz ya, korkmayın yanlızlığa alışınca onu seviyorum sandığınız duygularda yok oluyor :ruh:

Konu sahibi sen calisiyor musun? Esinin meslegi ne? Bende malesef sizin icin bosanmayip hatta yakinda da hamile kalacak gibi bir his olustu Cunku bu abes durumlara ragmen aşık olduğunuzu yazmissiniz bu kafayla cocuk evliligi duzeltir diye de düşünebilirsiniz
Yoo asla cocuk istemedim istemiyorum da böyle adama cocuk yapilmaz . Esim asker bende memurum .

Back
X