• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi cok seviyorum ama kıskanmıyorum

Bir çok konuda olduğu gibi karşıt görüşler var. =) Bu çok normal ama kıskananların 'seven kıskanır' deyip kıskanmayanların 'özgüven eksikliği' var denmesi çok saçma.Her seven kıskanmak zorunda değil,her kıskanında kendisine,sevdiğine güvensizliği yoktur.Biraz acımasızca oluyor bu yorumlar bence.Kendime güvenim yerinde,sevdiğim insana güvensizlik duymam için en ufak bir sebebim bile olmadı ancak kıskanıyorum.Fakat kimseyi kendimden üstün gördüğüm falan yok.

Sizin yapınızda bu olabilir.Sevginizden eminseniz niye kıskanmıyorum diye kendi kendinize dert etmeyin derim.Yalnız verdiğiniz örnek bana da biraz garip geldi.Fazla önemsememek gibi ancak sevginizi de anlayabiliyorsunuz neticede.Bu sadece yapı meselesi.

Yalnız bu kıskançlık konusu hep sıkıntı yahu.Kıskansak kendimize dert kıskanmasak kendimize dert.Hep kadınlar olarak kendimize yapıyoruz yapacağımızı. :27:

bunun kendine güvenle alakası yok sen eşine güveniyosun:68:
bende kendi kendime soradım eşimi niye kıskanmıyorum diye eşimde bana derdi sen beni niye kıskanmıyorsun diye anladımki ben eşime güveniyorum aynene dediğiniz doğru kıskanmamak değil bu karşılıklı güven meselesi

bende eşimi çok severimm ama aşırı derecede kıskançlılarım yokturr kriz haline gelmez hiç bir zaman ama ben genldede böyle biriyim günlük hayatımdada kimseyi kıskanmıyorum olduklarımla yetinmeyi biliyorum şükür

sevgilimde başkalarına karşı en ufak bi meğil beğeni hayranlık vs. hissedersem çok kıskanırm ama sağolsn sevgilim bana o güveni veriyor. bende kıskanmıyorm o yzden. kıskanmam için bir sebep olmadı hiç. bence bunu size sağlayan karşınızdaki adamın dugularından emn olmanızdır.

ben de oyleyim canim,hatta esim de benim gibi.biz kiskanclik krizlerine girmeyiz ve bu sebepdendir sanirim ki cok az kavga ederiz,çok iyi anlaşıyoruz maşallah diyeyimm :))) kavgalarin cogu kiskancliktan olur genelde..

Bende kıskanç değilim, yıllar boyu hiç kıskanmadım sevgilimi.İçimde öyle bir duygu yok ama 17 yılın sonunda ne öğrendim biliyor musunuz arkadaşlar ; kıskanmasanda kıskanıyormuş gibi kapris yapacaksın, tabi ölçüyü kaçırmamak şartıyla. Kıskanma duygum olmadığını bildiği için hep rahat oldu. Zaten hep derdi herkese senin gibi bir tane lazım, nasıl kadınsın sen kıskanmazsın, dırdır etmezsin diye.Ama bunun karşılığı kötü oldu. Kıskanırmış gibi yapıp hafiften diken üstünde tutacaksın bunu kesin ve net öğrendim.

Keşke bence kıskanmamayı öğrenebilsem
Valla eşimi bazen kendi gözümden bile kıskanıyorum
Hele de etrafta gösterişli bayanlar varsa benim gözüm devamlı eşimin üzerinde acaba ne yapıyor ,bakıyor mu diye
Off off seni okuyunca nasıl imrendim şimdi
Eşim benim kıskançlıklarım karşısında iyice tavana vurdu egosu :14:

evlenmeden once esimi asiri derece de kiskanirdim...oyle ki onu cok kisitlardim...
fakat artik kiskanmam minimuma indi...
normal bence...
hem her insan kiskanc olacak diye bir kural yok ki...

ben anlatamadim oyle gozu donen biri degiildir mesela tatildeyken ustsuzlere baktigini gordum orali olmadim o anlamda ama yoksa oyle surekli disarda yanimda baktigini gormedim yalan soyleyemem

benim esimde asagim yukari benim gibidir belkide oyuzden iyi anlasiyoruz disarda kolkolayizdir hep ma yerine gore herseyi giyerim karismaz kisitlamaz tatilde yer musaitse son derece acik giyinirdim hep oda hoslanirdi oyle olmamdan ara sira bakislar olurdu hic aldiris etmezdi kolumdasin hödük bakacak sadece elinden baskada birsey gelmez sen bana aitsin bunu biliyorum gerisi bos

buradan, eğer eşiniz kendini dışardan görseydi, afedersiniz "hödük" olarak niteleyebilirdi diye bir sonuca varabiliriz.

Back
X