- Konu Sahibi evlivecesur
Bir çok konuda olduğu gibi karşıt görüşler var. =) Bu çok normal ama kıskananların 'seven kıskanır' deyip kıskanmayanların 'özgüven eksikliği' var denmesi çok saçma.Her seven kıskanmak zorunda değil,her kıskanında kendisine,sevdiğine güvensizliği yoktur.Biraz acımasızca oluyor bu yorumlar bence.Kendime güvenim yerinde,sevdiğim insana güvensizlik duymam için en ufak bir sebebim bile olmadı ancak kıskanıyorum.Fakat kimseyi kendimden üstün gördüğüm falan yok.
Sizin yapınızda bu olabilir.Sevginizden eminseniz niye kıskanmıyorum diye kendi kendinize dert etmeyin derim.Yalnız verdiğiniz örnek bana da biraz garip geldi.Fazla önemsememek gibi ancak sevginizi de anlayabiliyorsunuz neticede.Bu sadece yapı meselesi.
Yalnız bu kıskançlık konusu hep sıkıntı yahu.Kıskansak kendimize dert kıskanmasak kendimize dert.Hep kadınlar olarak kendimize yapıyoruz yapacağımızı.
Sizin yapınızda bu olabilir.Sevginizden eminseniz niye kıskanmıyorum diye kendi kendinize dert etmeyin derim.Yalnız verdiğiniz örnek bana da biraz garip geldi.Fazla önemsememek gibi ancak sevginizi de anlayabiliyorsunuz neticede.Bu sadece yapı meselesi.
Yalnız bu kıskançlık konusu hep sıkıntı yahu.Kıskansak kendimize dert kıskanmasak kendimize dert.Hep kadınlar olarak kendimize yapıyoruz yapacağımızı.