kızlar ben uzun zamandır buradaki başlıkları takip ediyorum, benimle aynı durumda olan var mı diye bakmak için, dertlerinizi gördüm dualar ettim hep kendi derdimi de anlatabilecek cesareti anca bulabildim 
ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında, birkaç sene sevgililik dönemimiz oldu çok severek evlendik. eşim dünya tatlısıdır çok sevecendir merhametlidir çocuk delisidir. evlenmeden önce anlaşma konusunda hiç sıkıntımız yoktu çok üstüme titredi .
benimle sevgili olmadan önce çok sevgilisi olmuş alkol vs kullanırmıs kızlar afedersiniz cinsel ilişkiye de girdikleri çok olmuş ama benimle beraber hepsini bırakti arkadaş çevresini değiştirdi, rahatsız olduğum her davranıştan kaçındı. onda sorun yok sorun bende 

kızlar evleneli nerdeyse1 buçuk sene oldu
çok çok ytanarak söylüyorum affınıza sığınıyorum amabiz hala birlikteliğimiz olmadı

kızlar onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorumki napıcam bilmiyorum eşim hep anlayışlıydı sabretti evliliğimizin ilk aylarında beni ikna etmeye çalıştı
seni zorlamıycam korkarsan bırakırız diyordu ama istemedim tatlı dille konuşsa da bağırdım hakaretler ettim sanki canımı istedi
kızlar çok pişmanım çokk pişmanım bereye kadar böyle gider onu kaybedermiyum allah askina cikis yolu gösterin nasil kurtaricam ne yapacagim

ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında, birkaç sene sevgililik dönemimiz oldu çok severek evlendik. eşim dünya tatlısıdır çok sevecendir merhametlidir çocuk delisidir. evlenmeden önce anlaşma konusunda hiç sıkıntımız yoktu çok üstüme titredi .

kızlar evleneli nerdeyse1 buçuk sene oldu

kızlar onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorumki napıcam bilmiyorum eşim hep anlayışlıydı sabretti evliliğimizin ilk aylarında beni ikna etmeye çalıştı
seni zorlamıycam korkarsan bırakırız diyordu ama istemedim tatlı dille konuşsa da bağırdım hakaretler ettim sanki canımı istedi