Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgilimin ailesi boyle seylere daha acik, daha rahat yetismis benim ailem muhafazakar, rum diye esimi ilk basta istemediler bile. basina gelmedigi icin boyle konusmak kolay, insallah hicbir zaman gelmez de bir gun beni animsamazsin. allah mutlu etsin seni
Bekarken falan mı çok korktun bu işlerden yanında birilerimi konuştu olabilir herkesin yapısı bir olmaz bide ailenden anlayabilecek biri varsa anne abla teyze falan konuş Dr onla gidebilirsin yapma etme şimdiye çocugun olurdu yaş geçtikçe de zorlaşıyor bu durumçok teşekkür ederim. vajinismus muyum bilmiyorum ama gerçekten yaşamayan bilmiyor, konuşmak yargılamak o kadar kolay ki. ben korkularımla sevdiğim adam arasinda kaldim onu kaybetmek istemiyorum, buraya yol yordam sormaya geldim psikologa mi gideyim arami nasil duzelteyim ne yapayim belki tecrube etmis birileri vardir diye. tanimadigim insanlar bana öfkeleniyor kirmaktan bahsediyor. ben zaten cozum konusunda kafam karisik olmasa neden geleyim ki buraya aklima burasi geldi sadece hickimseyle konusamiyorum ailemden
Konu sahibi bak arkadas kac mesajdir guzel güzel yazıyor ve cok destekleyici lutfen kulak verin yaşamış aşmış yol gösteriyorGerçekten korkma .. ben de dra gitmek konusunda çok korkmuştum bu süre araştırdık ve eşimle birlikte gittik yanımda oldu. Drumuz işinin gerçekten uzmaniydi ve beni hep çok rahatlattı. Bazen yildigim biktigim zamanlar oldu ama dr um ve eşim hep destek oldu. Bu konuyla ilgilenen iyi bir Dr zaten seni en iyi anlayacak insan çünkü işi bu. Ben tedavi sırasında ne çiftlerle tanıştım yaa inanmazsın 15 yıllık evli filan. Mesele sadece çocuk yapmak değil zaten mesele evliliğiniz sağlıklı ve normal ilerlemesi. Siz önce bu mevzuyu halledeceksiniz sonra düzenli bir cinsel uyum olacak ki zamanla oluyor bu her evlilikte geçerli, çocuk daha sonra düşünülecek bir şey. Yani çocuk için birlikte olunmaz. Önce bunu anla cnm. Sen sevdiğin insanla severek birlikte olacaksın önce. Bu bir görev değil bir paylaşım yakınlaşma... Sakin ol ve hemen iyi bir Dr araştır cnm lütfen.
Dr dan utanma günah yok canım yapma bence yazık etme eşin 1.5 sene nasıl sabretti bilmiyorum ama daha fazla dayanamayabilir. Mutlaka Dr git hem Dr ilk önce konuşur seninle sıkıntını anlar sonra seni yönlendirir en azından bi dene olmazsa eşine de kendinede eziyet etme evliligin yüzde90 ı cinselliktir hem Dr gittikten sonra düzelmicek dert yoktur istersen eger
Ha bide Rum Türk farki varmiş. Çok güzel bir dizi olurmuş. Huzur sokaği tadinda.
Neyse ben pek inandirici bulmadim işte. Buda hali ile son mesajim olacaktir. Iyi forumlar.
Umarım bu mesajlardan sonra durumun ciddiyetini anlamışsındır. Kocan için değil KENDİN için doktora gitmelisin, hatta önce psikolog’a gitmeni öneriyorum. Bir sorun varsa bu çözülmelidir. Zamanını harcaman gereken yer bu Forum diil, doktor psikologtur. Kimse burda yalandan ah vah etmezyardimci olmak isteyen, iyi niyetle cevap veren herkese cok tesekkur ederim. buraya yazmakla cozum olmuyor insanlarin cogu ofke cikarma pesinde sadece, cesaretimi toplayabilirsem esimle konusup doktora gidecegim insallah. yardim etmeye calisanlardan allah razi olsun. digerlerine kesinlikle beddua etmiyorum allah yasatmasin sadece. yasarlarsa anlarlar cunku.
iyi geceler
Guzel kardesim, evlilikte cinsellik onemli bi husus, sen de biliyorsun zaten..gecmiste cok buyuk saglik sorunlarim oldu, kadin dogum koselerinde surunuyorum 10 yildir. mantiksiz oldugunu biliyorum ama korkuyorum istem ben de biliyorum gitmem gerektigini. buradan manevi destek bulurum sanmistim onun yerine linç yiyorum, umarım hiç de anlamazlar beni. doktora gidecegim artik cesaretimi toplayip yapacak biseyim yok
Kaçış yolunuz boşanmak, kurtuluş yolunuz doktora gitmek. Yani gayet basit neden çıkmaza girdiniz anlamadım.kızlar ben uzun zamandır buradaki başlıkları takip ediyorum, benimle aynı durumda olan var mı diye bakmak için, dertlerinizi gördüm dualar ettim hep kendi derdimi de anlatabilecek cesareti anca bulabildim
ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında, birkaç sene sevgililik dönemimiz oldu çok severek evlendik. eşim dünya tatlısıdır çok sevecendir merhametlidir çocuk delisidir. evlenmeden önce anlaşma konusunda hiç sıkıntımız yoktu çok üstüme titredi .benimle sevgili olmadan önce çok sevgilisi olmuş alkol vs kullanırmıs kızlar afedersiniz cinsel ilişkiye de girdikleri çok olmuş ama benimle beraber hepsini bırakti arkadaş çevresini değiştirdi, rahatsız olduğum her davranıştan kaçındı. onda sorun yok sorun bende
kızlar evleneli nerdeyse1 buçuk sene olduçok çok ytanarak söylüyorum affınıza sığınıyorum amabiz hala birlikteliğimiz olmadı
kızlar onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorumki napıcam bilmiyorum eşim hep anlayışlıydı sabretti evliliğimizin ilk aylarında beni ikna etmeye çalıştı
seni zorlamıycam korkarsan bırakırız diyordu ama istemedim tatlı dille konuşsa da bağırdım hakaretler ettim sanki canımı istedikızlar çok pişmanım çokk pişmanım bereye kadar böyle gider onu kaybedermiyum allah askina cikis yolu gösterin nasil kurtaricam ne yapacagim
![]()
Ya sanki burada insanlar sizi tanıyor da yorum yapıyor. Ne bedduası ya, etmeyin bir zahmet beddua falan. Bu denli ciddiye almayın yani. Belki biraz durumunuzun ciddiyetini fark etmişsinizdir teşekkür edin.yardimci olmak isteyen, iyi niyetle cevap veren herkese cok tesekkur ederim. buraya yazmakla cozum olmuyor insanlarin cogu ofke cikarma pesinde sadece, cesaretimi toplayabilirsem esimle konusup doktora gidecegim insallah. yardim etmeye calisanlardan allah razi olsun. digerlerine kesinlikle beddua etmiyorum allah yasatmasin sadece. yasarlarsa anlarlar cunku.
iyi geceler
Hera kadin sagligi merkezi.ankara istanbul izmirde var.3 gunde tedavi ediyorlar.ileri derece vajinismustum.Dr suleyman eserdag.ertelemeyin daha fazla.birgun iyilestiginizde de esiniz istemezeşim doktora gitmemi istedi ama o kadar korkuyoeumki düşüncesinden bile gidemedim cesaret edemiyorum![]()
Bende senin gibiydim. Dusuncesi bile korkuturdu. Doktora gitmek bile istemezdim cok kotu bisey gelirdi. Ve ben evlide degilim.. Sirf bu yuzden evlenmek istemezdim. 4.iliskimde tam iliskim oldu denemen lazim. Korkma sakin ol.. ilk 3unde cok korktum 4.sunde karar verdim dayanicagima ve oldu.. vajinusmus falanda degilmisim. :)eşim doktora gitmemi istedi ama o kadar korkuyoeumki düşüncesinden bile gidemedim cesaret edemiyorum![]()
1 buçuk senemi? Naptınız siz insan bi doktora gider aynı sorun bendede vardı 2 hafta sürdü çok gereksiz bir korku ve panikti sızı anlıyorumkızlar ben uzun zamandır buradaki başlıkları takip ediyorum, benimle aynı durumda olan var mı diye bakmak için, dertlerinizi gördüm dualar ettim hep kendi derdimi de anlatabilecek cesareti anca bulabildim
ben 25 yaşındayım eşim 27 yaşında, birkaç sene sevgililik dönemimiz oldu çok severek evlendik. eşim dünya tatlısıdır çok sevecendir merhametlidir çocuk delisidir. evlenmeden önce anlaşma konusunda hiç sıkıntımız yoktu çok üstüme titredi .benimle sevgili olmadan önce çok sevgilisi olmuş alkol vs kullanırmıs kızlar afedersiniz cinsel ilişkiye de girdikleri çok olmuş ama benimle beraber hepsini bırakti arkadaş çevresini değiştirdi, rahatsız olduğum her davranıştan kaçındı. onda sorun yok sorun bende
kızlar evleneli nerdeyse1 buçuk sene olduçok çok ytanarak söylüyorum affınıza sığınıyorum amabiz hala birlikteliğimiz olmadı
kızlar onu kaybetmekten o kadar çok korkuyorumki napıcam bilmiyorum eşim hep anlayışlıydı sabretti evliliğimizin ilk aylarında beni ikna etmeye çalıştı
seni zorlamıycam korkarsan bırakırız diyordu ama istemedim tatlı dille konuşsa da bağırdım hakaretler ettim sanki canımı istedikızlar çok pişmanım çokk pişmanım bereye kadar böyle gider onu kaybedermiyum allah askina cikis yolu gösterin nasil kurtaricam ne yapacagim
![]()