Eşimi cok seviyorum

btlyur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.420
788
123
Merhaba kızlar,
Eşimle internetten tanıştık bunu daha önce konu olarak açmıştım. Eşimin ikinci evliliği benimse ilk evliliğimdi. Çok kısa sürede evlendik. Evlenmeden önce topu topu üç kez görüştük. O yurt dışında olduğu için. Onun dışında tabiki sürekli netten görüştük saatlerce konuştuk. Birbirimizi tanımaya çalıştık. Ben o sıralar ince hastalığa yakalanmıştım bana öyle destek oldu ki. Ciğerim su dolmuştu agrı yapıyordu cok zor zamanlar geçirdim o zaman nişanlıydık. Onu görmem yetiyordu. Onu görünce nefes alırım değişiyordu ve hala daha öyle. Gözlerim parlıyor sanki karşımda bir nur parçası var tarifsiz bir şey. Yoğun çalışma temposu icinde bir cok kez benim icin uykusuz kaldı. O bana göre duygularını cok belli etmez o zamanda belli ettigi kadardı. İlk eşine karsı olusan güven probleminden dolayı bana karsı hep mesafeli davrandı. Hanımlı belli konusuyorduk taki nişanlanana kadar. Bütün masraflarımı karsıladı rüya gibi bir düğünümüz oldu. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki bir sey olcak diye korkuyordum şükür olmadı. Ona olan sevgim kat ve kat arttı. İlk günler biraz alısma süreciydi. Yatakta iki kişi uyumak cok zordu benim icin ama şimdi onsuz yatamıyorum. Ona ben aşığım onu çok seviyorum hem de cok her gün bin defa söylemek istiyorum. Ona bakınca içim eriyor dokunmaya kıyamıyorum. Ayak sevmeyen ben onun ayaklarına bile bayılıyorum. Gözleri beni benden alıyor gidiyor. Ona sarıldığım an dünya duruyor benim icin. İsteyken onu düşündüğümde gülüyorum içime bir sıcaklık doluyor su an bebegimizi taşıyorum aşk meyvemizi. O kadar şanslı görüyorum ki kendimi. O kadar iyi kalpli polyana biri ki onun olumlu düşünmesi benim de zamanla olumlu seyler düşünmeme yol actı. Namazımızı cemaatle kılıyoruz evde oldu mı her seyi beraber yapıyoruz. Eleştiriyorum mesela bir seyi bana niye böyle diye hemen cevap vermiyor fikirlerime her zaman saygı duymuştur. Eşime karsı olan sevgim üzerine roman yazabilirim sanırım. En güzeli karşılıklı olması. Cok dua etmiştim eşimde cok dua etmis Allah nasip etti bize birbirimizi. Saygı ve güven olunca da sükür her sey güzel. Bir bucuk senedir evliyiz Allah bütün ömrümü onunla geçirmeyi nasip etsin insallah.
bunu daha önce konu olarak açmıştım. Eşimin ikinci evliliği benimse ilk evliliğimdi. Çok kısa sürede evlendik. Evlenmeden önce topu topu üç kez görüştük. O yurt dışında olduğu için. Onun dışında tabiki sürekli netten görüştük saatlerce konuştuk. Birbirimizi tanımaya çalıştık. Ben o sıralar ince hastalığa yakalanmıştım bana öyle destek oldu ki. Ciğerim su dolmuştu agrı yapıyordu cok zor zamanlar geçirdim o zaman nişanlıydık. Onu görmem yetiyordu. Onu görünce nefes alırım değişiyordu ve hala daha öyle. Gözlerim parlıyor sanki karşımda bir nur parçası var tarifsiz bir şey. Yoğun çalışma temposu icinde bir cok kez benim icin uykusuz kaldı. O bana göre duygularını cok belli etmez o zamanda belli ettigi kadardı. İlk eşine karsı olusan güven probleminden dolayı bana karsı hep mesafeli davrandı. Hanımlı belli konusuyorduk taki nişanlanana kadar. Bütün masraflarımı karsıladı rüya gibi bir düğünümüz oldu. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki bir sey olcak diye korkuyordum şükür olmadı. Ona olan sevgim kat ve kat arttı. İlk günler biraz alısma süreciydi. Yatakta iki kişi uyumak cok zordu benim icin ama şimdi onsuz yatamıyorum. Ona ben aşığım onu çok seviyorum hem de cok her gün bin defa söylemek istiyorum. Ona bakınca içim eriyor dokunmaya kıyamıyorum. Ayak sevmeyen ben onun ayaklarına bile bayılıyorum. Gözleri beni benden alıyor gidiyor. Ona sarıldığım an dünya duruyor benim icin. İsteyken onu düşündüğümde gülüyorum içime bir sıcaklık doluyor su an bebegimizi taşıyorum aşk meyvemizi. O kadar şanslı görüyorum ki kendimi. O kadar iyi kalpli polyana biri ki onun olumlu düşünmesi benim de zamanla olumlu seyler düşünmeme yol actı. Namazımızı cemaatle kılıyoruz evde oldu mı her seyi beraber yapıyoruz. Eleştiriyorum mesela bir seyi bana niye böyle diye hemen cevap vermiyor fikirlerime her zaman saygı duymuştur. Eşime karsı olan sevgim üzerine roman yazabilirim sanırım. En güzeli karşılıklı olması. Cok dua etmiştim eşimde cok dua etmis Allah nasip etti bize birbirimizi. Saygı ve güven olunca da sükür her sey güzel. Bir bucuk senedir evliyiz Allah bütün ömrümü onunla geçirmeyi nasip etsin insallah. :KK200:

amin :)))
yüzümde gülümsemeyle okudum yazınızı :)
umarım 50 sene sonra da böyle güzel duygular yaşıyor olursunuz :)
bebeğinizle eşinizle musmutlu bir ömür diliyorum size :)

amin :)))
yüzümde gülümsemeyle okudum yazınızı :)
umarım 50 sene sonra da böyle güzel duygular yaşıyor olursunuz :)
bebeğinizle eşinizle musmutlu bir ömür diliyorum size :)
Cok tesekkur ederim.:) Hepimiz icin öyle

Merhaba kızlar,
Eşimle internetten tanıştık bunu daha önce konu olarak açmıştım. Eşimin ikinci evliliği benimse ilk evliliğimdi. Çok kısa sürede evlendik. Evlenmeden önce topu topu üç kez görüştük. O yurt dışında olduğu için. Onun dışında tabiki sürekli netten görüştük saatlerce konuştuk. Birbirimizi tanımaya çalıştık. Ben o sıralar ince hastalığa yakalanmıştım bana öyle destek oldu ki. Ciğerim su dolmuştu agrı yapıyordu cok zor zamanlar geçirdim o zaman nişanlıydık. Onu görmem yetiyordu. Onu görünce nefes alışım değişiyordu ve hala daha öyle. Gözlerim parlıyor sanki karşımda bir nur parçası var tarifsiz bir şey. Yoğun çalışma temposu icinde bir cok kez benim icin uykusuz kaldı. O bana göre duygularını cok belli etmez o zamanda belli ettigi kadardı. İlk eşine karsı olusan güven probleminden dolayı bana karsı hep mesafeli davrandı. Hanımlı beyli konusuyorduk taki nişanlanana kadar. Bütün masraflarımı karsıladı rüya gibi bir düğünümüz oldu. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki bir sey olcak diye korkuyordum şükür olmadı. Ona olan sevgim kat ve kat arttı. İlk günler biraz alısma süreciydi. Yatakta iki kişi uyumak cok zordu benim icin ama şimdi onsuz yatamıyorum. Ona ben aşığım onu çok seviyorum hem de cok her gün bin defa söylemek istiyorum. Ona bakınca içim eriyor dokunmaya kıyamıyorum. Ayak sevmeyen ben onun ayaklarına bile bayılıyorum. Gözleri beni benden alıyor gidiyor. Ona sarıldığım an dünya duruyor benim icin. İsteyken onu düşündüğümde gülüyorum içime bir sıcaklık doluyor su an bebegimizi taşıyorum aşk meyvemizi. O kadar şanslı görüyorum ki kendimi. O kadar iyi kalpli polyana biri ki onun olumlu düşünmesi benim de zamanla olumlu seyler düşünmeme yol actı. Namazımızı cemaatle kılıyoruz evde oldu mı her seyi beraber yapıyoruz. Eleştiriyorum mesela bir seyi bana niye böyle diye hemen cevap vermiyor fikirlerime her zaman saygı duymuştur. Eşime karsı olan sevgim üzerine roman yazabilirim sanırım. En güzeli karşılıklı olması. Cok dua etmiştim eşimde cok dua etmis Allah nasip etti bize birbirimizi. Saygı ve güven olunca da sükür her sey güzel. Bir bucuk senedir evliyiz ona olan sevgim her geçen gün daha da büyüyor. Allah bütün ömrümü onunla geçirmeyi nasip etsin insallah.:KK200:
maşallahhhh

Allah devamını getirsin. gerçekten çok sevindim adınıza.
yaşlarınız kaç acaba? bir de evlenmeden önce ne kadar süre görüştünüz ?

Merhaba kızlar,
Eşimle internetten tanıştık bunu daha önce konu olarak açmıştım. Eşimin ikinci evliliği benimse ilk evliliğimdi. Çok kısa sürede evlendik. Evlenmeden önce topu topu üç kez görüştük. O yurt dışında olduğu için. Onun dışında tabiki sürekli netten görüştük saatlerce konuştuk. Birbirimizi tanımaya çalıştık. Ben o sıralar ince hastalığa yakalanmıştım bana öyle destek oldu ki. Ciğerim su dolmuştu agrı yapıyordu cok zor zamanlar geçirdim o zaman nişanlıydık. Onu görmem yetiyordu. Onu görünce nefes alışım değişiyordu ve hala daha öyle. Gözlerim parlıyor sanki karşımda bir nur parçası var tarifsiz bir şey. Yoğun çalışma temposu icinde bir cok kez benim icin uykusuz kaldı. O bana göre duygularını cok belli etmez o zamanda belli ettigi kadardı. İlk eşine karsı olusan güven probleminden dolayı bana karsı hep mesafeli davrandı. Hanımlı beyli konusuyorduk taki nişanlanana kadar. Bütün masraflarımı karsıladı rüya gibi bir düğünümüz oldu. Her şey o kadar güzel gidiyordu ki bir sey olcak diye korkuyordum şükür olmadı. Ona olan sevgim kat ve kat arttı. İlk günler biraz alısma süreciydi. Yatakta iki kişi uyumak cok zordu benim icin ama şimdi onsuz yatamıyorum. Ona ben aşığım onu çok seviyorum hem de cok her gün bin defa söylemek istiyorum. Ona bakınca içim eriyor dokunmaya kıyamıyorum. Ayak sevmeyen ben onun ayaklarına bile bayılıyorum. Gözleri beni benden alıyor gidiyor. Ona sarıldığım an dünya duruyor benim icin. İsteyken onu düşündüğümde gülüyorum içime bir sıcaklık doluyor su an bebegimizi taşıyorum aşk meyvemizi. O kadar şanslı görüyorum ki kendimi. O kadar iyi kalpli polyana biri ki onun olumlu düşünmesi benim de zamanla olumlu seyler düşünmeme yol actı. Namazımızı cemaatle kılıyoruz evde oldu mı her seyi beraber yapıyoruz. Eleştiriyorum mesela bir seyi bana niye böyle diye hemen cevap vermiyor fikirlerime her zaman saygı duymuştur. Eşime karsı olan sevgim üzerine roman yazabilirim sanırım. En güzeli karşılıklı olması. Cok dua etmiştim eşimde cok dua etmis Allah nasip etti bize birbirimizi. Saygı ve güven olunca da sükür her sey güzel. Bir bucuk senedir evliyiz ona olan sevgim her geçen gün daha da büyüyor. Allah bütün ömrümü onunla geçirmeyi nasip etsin insallah.:KK200:

Biz altı ayda evlendik canım. Aramızda 7 yas var 25 32 su an yasımız:) ama bence daha iyi karsı taraf göstermiyorsa
Amin insallah

Maşallah çok güzel tarif etmişsiniz aşkını
Fakat aklıma takılan yanlış anlamayın ama bukadar düzgün bir insan internetten birini bulmaya nasıl kalkıştı ve nasıl güven oluştu ,yani yadırgamiyorum asla ama nette herşey Güzel gibi gözükse de aslında sanal ve sadece arkadaşlık sitesi güvenilir değil gerçeği yansitmuyo olabilir

Maşallah çok güzel tarif etmişsiniz aşkını
Fakat aklıma takılan yanlış anlamayın ama bukadar düzgün bir insan internetten birini bulmaya nasıl kalkıştı ve nasıl güven oluştu ,yani yadırgamiyorum asla ama nette herşey Güzel gibi gözükse de aslında sanal ve sadece arkadaşlık sitesi güvenilir değil gerçeği yansitmuyo olabilir
Allaha sükür bende esimde düzgün kişileriz nasip cidden. Belki cok kötü biri de cikabilirdi şans işi bu. O zaman elimiz kolumuz baglandı bir yolda ilerledik sükür hic pürüz cıkmadı. Ama tabi bu sitelerde kandırılan da var bizim artık aklımıza bile gelmiyor. Cok dua etmiştim ben zamanında esimde aynı sekilde ve birbirimizi bulduk. Ben hala ona bakmaya kıyamıyorum. Bana karsı hep dürüst oldu vaat ettiği seyler hep gercek cıktı fazlasını gördüm hatta. Bende aynı sekilde acık oldum. Biz Nisan öncesi sadece bir kez görüştük yüz yüze hemen ailelere söyledik zaten. Onlarda arastırdı. Biz cevremize söylemedik netten tanıstık diye tanıdık dedik geçtik. Şükür iyiki bulmuşum onu. Bir daha gelsem yine esimle evlenmek isterim.

Çok sevindim adınıza allah ömür boyu mutluluk versin inşallah
Umarım hiç bir şey ve hiç kimse mutlulugunuza gölge düşüremez

Back
X