- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Bright crystal
-
Karakteri böyle eşinin demekki canım ya... evlenmeden önce de böyle miydi merak ettim?
Sen kendine eşin dışında mutlu olacağın bir hayat kurmalısın. Belki senin kendi kendine nasıl ışıl ışıl, cıvıl cıvıl olduğunu gördükçe sana karşı ilgisi artar (kaçan kovalanır misali)
Bir de her erkek sevgisini aynı şekilde göstermez, belki eşinin sevgi dilini çözememişsindir...
Yok valla saklamadı, hatta ilk tanıştığımızda madde madde saydı şunları severim şunları kabul etmem diye , ne biliyim böyle olacağını bilemedim, ne kadar kurallarına bağlıymış 10 yıldır hiç değişmediYapısı böyledir, severek ve tanıyarak mı evlendiniz? Her zaman böyleyse pek bir şey diyemezsiniz kendini saklamamış sonuçta, ama sakladıysa sonradan değiştiyse kötü.
Evlenmeden öncede böyleydi, bu ozamana göre iyi hali
biz zaten bi süre görüştük, tamam kararımızı verdik evlenelim uzatmaya gerek yok dedi, sanki bir iş anlaşması gibi
Ben anlayamamışım ozaman, yada Zaman'la daha iyi olur dedim heralde, ama 10 yıl oldu.
Ben zaten öyle yaptım ayrı bi hayatım var gibi, bazen hoşuna gidiyor bazen kızıyor, kendince kuralları var ben o kurallara ayak uyduramıyorum , o yüzden bazı şeyleri saklıyorum ( fazla para harcadığım Zaman vs)
Ben artık güçlü olmaktan ,tek başına bişeyleri halletmekten yoruldum, ilerde bişey olursa ona bağımlı olmayayım diye böyle yapıyormuş öyle diyor, bekar anne gibiyim manevi olarak
Yok valla saklamadı, hatta ilk tanıştığımızda madde madde saydı şunları severim şunları kabul etmem diye , ne biliyim böyle olacağını bilemedim, ne kadar kurallarına bağlıymış 10 yıldır hiç değişmedi
İnsani olarak çok iyi, çok iyi bir baba , ama eş olarak bilmiyorum , kafamda soru çok
Dürüstlük abidesini dikecekler, kahve içmeye gitsek yanında verilen ikramı yemez parasını vermedi diye , o kadarAhh ah. Ne güzel dürüstmüş de. Kimse değişmez, kimse kimseyi değiştirecek kudrette değildir. Yani şimdi bu adam ne yapsın dürüst de olmuş. Ya uyum sağlayacaksınız ya da gideceksiniz. Ama yuva dağıtmak öyle kolay değil. Bu yüzden alın karşınıza bari orta yol bulalım falan deyin çare yok başka.
Dürüstlük abidesini dikecekler, kahve içmeye gitsek yanında verilen ikramı yemez parasını vermedi diye , o kadar
Ben işyerine gelen hediyeleri ikramları yiyorum diye ne kadar genişsin diyor, hepsini dağıtıyorum mecbur, kesinlikle eve sokmayacaksın dedi
Evet dışarıya hep Mutlu aileyi oynuyorum, annemler çünkü herşeyi çok büyütürBana tanıdığım birini anımsatıyorsun... dışardan bakıldığında 4-4luk hayati var gibi görünüp aslında eşinden tek bir güzel söze bile muhtaç olanlardansin demek...
Eşine mektup yazmayı denedin mi? Hislerini belki daha iyi ifade edebilirsin.
Bu da olmazsa eşine aile terapisine gitmek istediğini söyleyebilirsin. Ne gerek var derse de evliliğinizin bu şekilde uzun sürmeyeceğini açıkça ifade edin. Kaybetmekten korkmuyor gibi diyorsun ama belki senden boyle birsey beklemediği için öyle görünüyordur. Bu şekilde ciddi bir adim atarak dikkatini çekmiş olursunuz diye düşünüyorum...
Düğüne gitmeyi sevmez , ya tek giderim ya çocukları bahane eder gitmem, tatile gitmeyi sevmez , annemlerle tatile giderim , hep böyle şeyler
Bu tarz bişey olabilir aslında, çünkü duygularımı hissedemiyorum diyor, antisosyal, insanlarla iletişim kurmak istemiyorum diyor, birde uzakta, hadi beni özlemedin çocukları da mı özlemiyorsun diyorum, hissetmiyorum diyor, yoksa çocukları sevdiğini vs biliyorum aslındaBelkide esinizde Otizm, otistik spektrum hastalıklarınin bazi ozellikleri vardir. Zeka seviyesi yuksek insanlarda bu bazen farkedilemez bile. Ama empati yoksunlugu, rutinlerine bagli, kurallari cok onemli ve sosyallesmede zorluk cekebilirler.
Eger esinizde boyle bir durum soz konusu oldugunu dusunurseniz, okuyup bilgilenip, esinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Bi piskologdan yardim alabilirsiniz.
Ve beklentilerinizi degistirebilirsiniz.
Ps. Turkce yazim icin ozur dilerim, gurbetciden bu kadar oluyor
Bunu doğumdan sonra yapayım artık, şu koca göbekle hiç sexy değilim :))kusura bakma da adam başta neyse sonda da o.. sana rol yapmamış, kandırmamış, sen belki değişir umudu ile evlenmişsin ki burada adamın suçu yok. ama madem duygusal bir açlık çekiyorsun çocukları 1-2 günlüğüne annenlere veya kvlere gönder akşam şöyle güzel bir süpris hazırla, giyin süslen adam gelince az cilvelen anlat isteklerini, duygusal olarak aç olduğunu bir şarap eşliğinde anlamaması mümkün değil, odun olsa yumuşar biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?