Eşimi çözemedim

Bright crystal

Balık kadını
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
5.001
5.053
398
Merhaba, farklı bakış açılarınıza ihtiyacım var
Biz 10 yıldır evliyiz, 3 çocuğumuz var, eşim düzgün bir insan , edepli ahlaklı vs, herşeyi çok düşünür , her tür önlemi baştan alır, her işi planlıdır , plan dışında adım atmaz ...
Ama; aması var işte, duygusallık yok mantık var her işinde, kişiliği böyle. 10 yıllık evliyiz , aramızda ki mesafeyi aşamadım, her işini kendi çözüyor , aynı evin içinde ikimiz farklı hayat yaşıyoruz gibi, ben herşeyimi anlatıyorum, o hiçbirşeyini anlatmıyor, etrafında duvar var sanki, ben hep o duvarı aşmaya çalıştıkça çarpıp geri düşüyorum, çocukları seviyor, cok iyi bir baba, her çocuktan sonra biraz daha kendini açtı ama nereye kadar çocuk yapacagım ki...
Şimdi şehir dışında işe giriştiler, şahtık Şahbaz olduk, iki güne 1 arar, gayet resmi bir tel görüşmesi, bilmiyorum belki ben abartıyorum ama etrafımdaki insanlar hiç böyle değil, belki ilişkiler de çok laçkalaştı ama ben çok yalnız hissediyorum bu evlilik icinde...
Gebelik kontrollerine yalnız gidiyorum (şimdi yok ama olsada gelmezdi) , market vs ben hallediyorum, çalışıyorum, çocuklara ben bakıyorum, maddi anlamda destek oluyor ama manevi desteği bana yetmiyor,
kayınvalideme anlatıyorum babası da böyleydi diyor,

kendisine söylüyorum, annem babam yanında ya yalnız değilsin , daha ne istiyorsun diyor , Sağolsunlar hep destek oluyorlar da ben seninle evlendim ailenle değil ki
Bazen boşanmayı ima ediyorum , üzülüyor , ama hayatıma devam ederim kimse vaZgeçilmez değildir kafasında,
ne sevdiğini hissettiriyor ne de bırakıyor

of ne yapayım bilmiyorum, bende romantik bi balık burcuyum , ilgi istiyorum heralde
Bu Arada başka biri olamaz ( yani burdaki aldatılanlardan sonra paranoya oluşmadı değil tabi de :)) çünkü kendini en çok açtığı insan benim , benden samimi olduğu kimsede yok ailesi de dahil
Dünyanın en zor insanı da bana düşmüş heralde

Karakteri böyle eşinin demekki canım ya... evlenmeden önce de böyle miydi merak ettim?

Sen kendine eşin dışında mutlu olacağın bir hayat kurmalısın. Belki senin kendi kendine nasıl ışıl ışıl, cıvıl cıvıl olduğunu gördükçe sana karşı ilgisi artar (kaçan kovalanır misali)

Bir de her erkek sevgisini aynı şekilde göstermez, belki eşinin sevgi dilini çözememişsindir...

Canım insan rol modelinden ne görüyorsa onu uyguluyor ve değişmez, değiştiremezsin... Ancak kendi elinde bunu aşmak. Aşamamışsada değişmez.

Yapısı böyledir, severek ve tanıyarak mı evlendiniz? Her zaman böyleyse pek bir şey diyemezsiniz kendini saklamamış sonuçta, ama sakladıysa sonradan değiştiyse kötü.

Evlenmeden öncede böyleydi, bu ozamana göre iyi hali
biz zaten bi süre görüştük, tamam kararımızı verdik evlenelim uzatmaya gerek yok dedi, sanki bir iş anlaşması gibi
Ben anlayamamışım ozaman, yada Zaman'la daha iyi olur dedim heralde, ama 10 yıl oldu.

Ben zaten öyle yaptım ayrı bi hayatım var gibi, bazen hoşuna gidiyor bazen kızıyor, kendince kuralları var ben o kurallara ayak uyduramıyorum , o yüzden bazı şeyleri saklıyorum ( fazla para harcadığım Zaman vs)

Ben artık güçlü olmaktan ,tek başına bişeyleri halletmekten yoruldum, ilerde bişey olursa ona bağımlı olmayayım diye böyle yapıyormuş öyle diyor, bekar anne gibiyim manevi olarak

Yapısı böyledir, severek ve tanıyarak mı evlendiniz? Her zaman böyleyse pek bir şey diyemezsiniz kendini saklamamış sonuçta, ama sakladıysa sonradan değiştiyse kötü.
Yok valla saklamadı, hatta ilk tanıştığımızda madde madde saydı şunları severim şunları kabul etmem diye , ne biliyim böyle olacağını bilemedim, ne kadar kurallarına bağlıymış 10 yıldır hiç değişmedi
İnsani olarak çok iyi, çok iyi bir baba , ama eş olarak bilmiyorum , kafamda soru çok

Bana tanıdığım birini anımsatıyorsun... dışardan bakıldığında 4-4luk hayati var gibi görünüp aslında eşinden tek bir güzel söze bile muhtaç olanlardansin demek...

Eşine mektup yazmayı denedin mi? Hislerini belki daha iyi ifade edebilirsin.

Bu da olmazsa eşine aile terapisine gitmek istediğini söyleyebilirsin. Ne gerek var derse de evliliğinizin bu şekilde uzun sürmeyeceğini açıkça ifade edin. Kaybetmekten korkmuyor gibi diyorsun ama belki senden boyle birsey beklemediği için öyle görünüyordur. Bu şekilde ciddi bir adim atarak dikkatini çekmiş olursunuz diye düşünüyorum...

Ahh ah. Ne güzel dürüstmüş de. Kimse değişmez, kimse kimseyi değiştirecek kudrette değildir. Yani şimdi bu adam ne yapsın dürüst de olmuş. Ya uyum sağlayacaksınız ya da gideceksiniz. Ama yuva dağıtmak öyle kolay değil. Bu yüzden alın karşınıza bari orta yol bulalım falan deyin çare yok başka.

Dürüstlük abidesini dikecekler, kahve içmeye gitsek yanında verilen ikramı yemez parasını vermedi diye , o kadar
Ben işyerine gelen hediyeleri ikramları yiyorum diye ne kadar genişsin diyor, hepsini dağıtıyorum mecbur, kesinlikle eve sokmayacaksın dedi

Bu adam hep böyleymiş bundan sonra değişeceğini hiç sanmam. Biraz yumuşamayı kabul ederse ne ala, etmezse de olduğu gibi kabul etmek ya da ayrılmak zorundasınız bence.

Evet dışarıya hep Mutlu aileyi oynuyorum, annemler çünkü herşeyi çok büyütür
Şimdi başka şehirde iş kurmaya çalışıyor, birkaç aya olursa tayin isteyip gideceğim yanına, yine olmazsa bakacağım artık, bu zamana kadar idare ettim ama çocuklar var, ne diyim ortada elle tutulur bişey de yok,
O da kafasında kuruyor heralde , kışın ben iş için şehirdışında 3 gün bi yere gidecektim, demediğini bırakmadı, en son bana "biz artık bittik bu evlilik sadece çocuklar için devam eder " yazdı , sonra birkaç günlüğüne geldi hiçbirşey olmamış gibi davrandı, birde msjları saklıyordum, silmiş telefonumdan . Şimdi de hiç onları söylememiş gibi davranıyor

Düğüne gitmeyi sevmez , ya tek giderim ya çocukları bahane eder gitmem, tatile gitmeyi sevmez , annemlerle tatile giderim , hep böyle şeyler

Belkide esinizde Otizm, otistik spektrum hastalıklarınin bazi ozellikleri vardir. Zeka seviyesi yuksek insanlarda bu bazen farkedilemez bile. Ama empati yoksunlugu, rutinlerine bagli, kurallari cok onemli ve sosyallesmede zorluk cekebilirler.
Eger esinizde boyle bir durum soz konusu oldugunu dusunurseniz, okuyup bilgilenip, esinizi daha iyi anlayabilirsiniz. Bi piskologdan yardim alabilirsiniz.
Ve beklentilerinizi degistirebilirsiniz.

Ps. Turkce yazim icin ozur dilerim, gurbetciden bu kadar oluyor

kusura bakma da adam başta neyse sonda da o.. sana rol yapmamış, kandırmamış, sen belki değişir umudu ile evlenmişsin ki burada adamın suçu yok. ama madem duygusal bir açlık çekiyorsun çocukları 1-2 günlüğüne annenlere veya kvlere gönder akşam şöyle güzel bir süpris hazırla, giyin süslen adam gelince az cilvelen anlat isteklerini, duygusal olarak aç olduğunu bir şarap eşliğinde anlamaması mümkün değil, odun olsa yumuşar biraz.

Bu tarz bişey olabilir aslında, çünkü duygularımı hissedemiyorum diyor, antisosyal, insanlarla iletişim kurmak istemiyorum diyor, birde uzakta, hadi beni özlemedin çocukları da mı özlemiyorsun diyorum, hissetmiyorum diyor, yoksa çocukları sevdiğini vs biliyorum aslında

Doğuda çok kalmış, bekarken de evlendikten sonrada kaldı, operasyonlara katılmış, tabi bunları şimdi söylüyor, ozaman ne Zaman görüşsek operasyona ben gitmiyorum diyordu, sanırım çok ölüm vs gördü ve kendini kapattı üzülmemek için diyorum, ama bitti herşey, yine normale gelmedi

Bunu doğumdan sonra yapayım artık, şu koca göbekle hiç sexy değilim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…