eşimi çözemiyorum düzeltemiyorum

_NHR_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
379
9
118
Kocaeli
merhaba kızlar nasıl başlasam bilemiyorum ama konuya direk giricem
evleneli 6 yıl oldu 4 yıl çok güzel geçti ama son 2 yıl hep sorunlarla boğuşuyorum eşimi 3 yıl çalıştığı işten çıkartıldı 2010 da sonra şehir dışında çalışmaya gitti antalyada 8 ay orda kaldı geldiğinde 15 milyar borç yapmış eve haciz gelecekti kaynanam yardım etti neyse geldi bi kaç işe girdi çıktı geçen sene babam onu bi işe soktu ordada 1 hafta çalışltı bel fıtığı çıktı 1 ay tedavi oldu babamda ona işini bırakma biraz çalış ondan sonra tedavi ol yok efendim babam niye öle dedi diye işe gitmedi çıktı işten neyse dedik sonra 7 ay işsiz kaldı 3 ay önce iş buldu ordada hasta oldu cigerleri su topluyor diye çıktı onada tamam dedik şimdi bi iş bulduk bundada çalışmıcak aldı başını gitti giderken bana dedi tabi ama engel olamadım absiyle sorunu var onu bahane ederek gitti çok bunalıyorm felan dedi kaynanama demedi giderken kadında çok üzüldü tabi çünkü bize çok yardımı dokundu hiç bi çocuğuna yapmadığını yaptı eşime 7 ay işsizken o baktı bize ama eşim sorumluluk sahibi değil evim var çocuğum var diye düşünmüyor yok bunalıyorum yok daralıyorum diyo bahane ediyo kaçıyo bi yerelere nerde kimin yanında bilmiyorum yani fazlasıyla tolerans gösteriyorum anlatıyorum konuşuıyorum iyilikle güzellikle yok bazen konuşturmuyor bile sus diyo sus sus da nereye kadar geçende gene kavga ettik sebebide ben laptopu niye kapatmışım sonrasında konu benim kadınlığıma geldi yok ev işi yapmıyomuşum dedim evi kim temizliyo senmi temziliyosun yada kadınmı geliyo işte hepsi bahane dedim o pc nin içinde ne var hep ondan kavga çıkartıyosun dememle laptopu felan kırdı gitti yeni laptıop aldı neyle ödiceksin diyorum ben hallederim diyo ben artık sinirlenince yapmadığım şeyleri yapıyorum bu benmiyim diyorm düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyo böle giderse sonu yok zaten Allaha sığınıyorum dua ediyorum artık bişi demeye halim kalmadı yoruldum gerçekten yoruldum

canım tam olarak mesleği ne eşinin çocuğunuz var mı kaç tane eviniz yada arabanız gibi malınız var mı sen çalışan bi bayan mısın ev hanımımısın

canım tam olarak mesleği ne eşinin çocuğunuz var mı kaç tane eviniz yada arabanız gibi malınız var mı sen çalışan bi bayan mısın ev hanımımısın

bi mesleği yok cnm nerde iş bulursa orda çalışır ama çalışmıyo o ayrı 1 tana kızım var evimiz var çalışamıyorum malesef kızıma bakacak kimse yok

€şinizin işsiz kaLması sağLık probLemleri oLması ve erkek oLarak evini geçindirememesi başkasının eLine bakması vs..vs.. psikoLojisini bozmuş sanırım..

Çünkü 4 yıL iyiydi diyosunuz..

EvLiLikte geL-gitLer oLur..Kötü bi dönem oLmuş sizin içinde..Eşiniz içinde büyük bi imtihan oLmuş..

Ama umarım geÇicidir..ki bence öLe..sabredip dua edin..İnş bu sıkıntıLarı atLAtır da feraha kavuŞursunuz..

€şinizin işsiz kaLması sağLık probLemleri oLması ve erkek oLarak evini geçindirememesi başkasının eLine bakması vs..vs.. psikoLojisini bozmuş sanırım..

Çünkü 4 yıL iyiydi diyosunuz..

EvLiLikte geL-gitLer oLur..Kötü bi dönem oLmuş sizin içinde..Eşiniz içinde büyük bi imtihan oLmuş..

Ama umarım geÇicidir..ki bence öLe..sabredip dua edin..İnş bu sıkıntıLarı atLAtır da feraha kavuŞursunuz..

inaşallah cnm çok sağol bu bi dönem diyorum geçicek inşallah diyorum ama daha kötüye gidiyor

kızın büyüynce belki sende çalışırsın canım eşinde cidden psikolojik olark bunalımda olabilir üzüldüm gerçekten evlilklerde çok büyük sorun yaratan diğer konulardan biri de para oluyo maalesef :43: çok üstüne gitme ona destek olarak sorumluluğunu anlatmaya çalış sana ev işini falan katması tamamen suçluluk psikolojisi bence cnm kendini rahatlatmaya çalışmanın basit bir yolu kendi yetersiz kaldığı için mahcup senide öyle göstermeye çalışmış sinirle

kızın büyüynce belki sende çalışırsın canım eşinde cidden psikolojik olark bunalımda olabilir üzüldüm gerçekten evlilklerde çok büyük sorun yaratan diğer konulardan biri de para oluyo maalesef :43: çok üstüne gitme ona destek olarak sorumluluğunu anlatmaya çalış sana ev işini falan katması tamamen suçluluk psikolojisi bence cnm kendini rahatlatmaya çalışmanın basit bir yolu kendi yetersiz kaldığı için mahcup senide öyle göstermeye çalışmış sinirle

bizi yıpratan zaten bu işsizlik oldu cnm beni bana bırak diyo hep bi iş buluyo bi aksilik çıkıyo Allahtan diyorum bende imtihanımız bu demekki diyorum sabrediyorum ama onda bi çaba yok ona kızıyorum ben aynen dediğin gibi rahatlatmaya çalışıyo ama olmyo psikologa gidicek hep o konuda destek oluyorum belki faydası olur

bizi yıpratan zaten bu işsizlik oldu cnm beni bana bırak diyo hep bi iş buluyo bi aksilik çıkıyo Allahtan diyorum bende imtihanımız bu demekki diyorum sabrediyorum ama onda bi çaba yok ona kızıyorum ben aynen dediğin gibi rahatlatmaya çalışıyo ama olmyo psikologa gidicek hep o konuda destek oluyorum belki faydası olur

olabilir canım psikolojik bi destek en azından iyi gelebilir sorunlarınızın çözülmesinin tek yolu maalesef eşine iyi ve sürekli bi iş olası

annemle babamın evliliğini okuyor gibi oldum.. Benim babam da rahat insandır, çalışmayı hiç sevmez. En iyi işleri müdürlükleri bıraktı çalışmadı annem çalıştı o yedi, sonuç: babam ayrı ve evlendi.

Sana bu mübarek ayda Allah bol bol sabır ve dayanma gücü versin, eşinize de akıl versin akıllansın (ben küçükken hep böyle dua ederdim, anneme sabır babama da akıl ver diye). Eşinizle konuşun demeyeceğim çünkü bilirim, fayda etmez. Suçlu hep sizsinizdir, ev işi yapmayıp yan gelip yatan da siz olursunuz. Eşiniz muhtemelen işsiz kaldığından canı sıkkın o da bunalmış derecede ya da tamamen annesine güveniyor maddi anlamda.. Allah yardımcınız olsun, kadın olmak öyle zor ki...

annemle babamın evliliğini okuyor gibi oldum.. Benim babam da rahat insandır, çalışmayı hiç sevmez. En iyi işleri müdürlükleri bıraktı çalışmadı annem çalıştı o yedi, sonuç: babam ayrı ve evlendi.

Sana bu mübarek ayda Allah bol bol sabır ve dayanma gücü versin, eşinize de akıl versin akıllansın (ben küçükken hep böyle dua ederdim, anneme sabır babama da akıl ver diye). Eşinizle konuşun demeyeceğim çünkü bilirim, fayda etmez. Suçlu hep sizsinizdir, ev işi yapmayıp yan gelip yatan da siz olursunuz. Eşiniz muhtemelen işsiz kaldığından canı sıkkın o da bunalmış derecede ya da tamamen annesine güveniyor maddi anlamda.. Allah yardımcınız olsun, kadın olmak öyle zor ki...

yaşayan bilir dicem işte sende yaşamışsın o kadar güzel özetledin ve tespit ettinki tam oturdu çalışmayı seven insan o kadar işi bırakmaz yada çaba gösterir malesefki benim kaderim anneminkine çekmiş benim babamda çalışmadı 65 yaşında emekliliği yok ve çocuklar çalıştı baktı annem çalıştı didindi hep çabaladı ama adamda yoksa kadında bişey yapamıyor destek olmayınca konuştum konuşuyorum diyorum annesine tabiki güveniyor kaynanamın bakkalı var ona güveniyor ama kaynanamda artık ben bişi yapamam diyor yaşlandım artık diyo ayaklarınızın üstünde durun ama eşimin bi kulağından giriyo birinden çıkıyo daha geçen hafta başladı işe perşembe günü o gün gitti cuma gitti cumartesi mesai di gitmedi zaten burda yok ordanda çıakrtıcaklar onu gene işsiz

Hem calismiyor, hen ilgisiz, hemde gidiyor ve nerede kiminle kaldigini bile bilmiyorsunuz.
Evliliginiz bitmis sizin.
Ister nikahli oturun kaynananiz size ve cocugunuza bakacaksa, ister bir güvenceniz varsa bosanma davasi acin, gerekce olarakda esinize sizinde cok bunaldiginizi söylersiniz, nasil olsa bu onun icin yeterince bir gerekce oluyor anlasilan.

Hem calismiyor, hen ilgisiz, hemde gidiyor ve nerede kiminle kaldigini bile bilmiyorsunuz.
Evliliginiz bitmis sizin.
Ister nikahli oturun kaynananiz size ve cocugunuza bakacaksa, ister bir güvenceniz varsa bosanma davasi acin, gerekce olarakda esinize sizinde cok bunaldiginizi söylersiniz, nasil olsa bu onun icin yeterince bir gerekce oluyor anlasilan.

biraz daha zaman çok doğru diyorsun bunlarn hepsi sorumsuzluklarından kaynaklanıyo onlarn hepsi bahane işte gitmek için ben ona çok şans verdim iş konusunda hep destke oldum ama yok bi adam çalışmak istemiyorsa yok düzeleceğide yok bakalım hakkımızda hayırlısı

Back
X