eşimi de kendimi de anlayamıyorum ne oluyor bize?

bu kadar kesin ve net söylüyorum. aranızda cinselliğin sorunlu olmasını kafaya takıyorsunuz ve sorun sorun ediyorsunuz.ki haklısınz...hatta diyorsunuzya tartışıyoruz bu yüzden diye.... enejiniz düşüyor, mutsuz oluyorsunuz... sizin enerji düşünce eşinizde enejisi yerlerde zaten...
ama bence bu geçici bir süre... çocuklarınızı en güzel yaşları. doya doya geçirmeye çalışsın... hepinizin bir arada oldugu faaliyetler yapın.. çocukları uyutup basbasa olacagınız dakikaları arttırın..

biz de eşimle benzer bir sıkıntı yaşıyoruz bir dönemdir. eşimin hormon tedavisi ile başlayan, çocuk isteğimizle artan sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. eşimde de isteksizlik ve performans kaygısı başladı. ilişkiye giremez, ya da 1 hafta 10günde bir girer olduk. böyle olunca bebk de gelmiyor. hormon tedavisi spermlerimizi de düşürdü. öyle zor zamanlardan geçiyoruz ki. Biz de 9 yıldır beraberiz, 2 yıllık evliyiz. Deli gibi de aşığız hala. Ama öyle zor zamanlar geçirdik ki ben nefes alamaz hissettim. çekip gitmek istedim. kolumdan eşim tuttu. Baktık zarar görüyoruz, terapiste gitmeye karar verdik. İlk seans tanışma gibiydi. Ve psikolog dedi ki, siz aslında büyük olmayan sıkıntılarınızı öyle büyütmüşsünüz ki, içinden çıkılmaz olmuş. bize 2-3 aylık bir tedavi önerdi, hem eşimin isteksizliğine ve performans kaygısına çözüm olacak, hem de ilişkimizi beslyecek bir süreç inşallah temmuzda başlayacağız.

orada dedi ki doktor, eşlerin birbirini kabulü önemli. Her koşulda kabullenme yani, sizinle haftada 1 birlikte oluyorsa, bu anormal değildir. Onun döngüdü odur, bununla mutlu olmayı öğrenemiyoruz biz dedi. Ben bu terapinin sorunlarımızı çözeceğine inanıyorum. benim eşime yönelik tahmmülsüzlüklerim oluyor bazen, kendi mutluluğum ve evliliğimin iyi gitmesi için eşimi olduğu gibi kabul edebilmeliyim. Sizin için de terapiyi öneriyorum, bence eşinizi ikna edin...
umarım herşey yoluna girer

Aynen katiliyorum arkadasim ! Zaten erkeklerin en zayif yeri cinsellikleri, performans kaygilari. Kosulsuz sevme ,kabullenme onemli bencede ama yinede o endiseleri onlarin hayatlarinin temeli bence de bunu da ancak profesyonel yardimla asabiliyorlar.
Terapiste gidebilirseniz gercekten iyi olur .
Yegenim gitmisti 3 sene evvel kocasinin odun oldugundan sikayetciydi de:))). Netekim terapist : sen evlenirkende bu adam ayni adamdi. Eger degisir diye evlendiysen hata etmissin. Dedi. Yani suslu ve psikolojik terimlerle deve hendek iliskisi ....
Ama cinsellik ve uzaklasma diyorsan bence farkli yarar goreceginize eminim .

seni cok iyi anliyorum ..
ben cok bunaldigimda ya da uzuldugumde tikaniyorum , anlatmak cok zor geliyor . kendimi ifade etme yetenegim iyi kotu kuvvetli olmasina ragmen cok zorlandigimi hatta aglamaya basladigimi biliyorum.

ben de artik farkli yontem dener oldum ..yazmak . butun duygularimi yaziyorum ,
yaz sende ,,, seni uzenleri ,hayal kirikliklarini , ondan da yazmasini iste ..
ben de evliydim , ne demek istedigini anliyorum , empati yapabiliyorum...

heyecanlar olunce arkadaslik ,sevgi girer devreye derler hep....ama arkadaslarinla eglenirsin ,gulersin ,paylasirsin ...
ben kocamla boyle bir arkadaslik bulamiyorsam ,cinselligim de monotonlasmissa geriye onu insan olarak cok sevip saymam kalmissa ., iste sanirim orda devreye senin bununla nasil basedecegin gercegi cikar...

icine atabilirsin , cocuklarina hayatinin aski olarak bakip onlarla avunabilirsin , butun bos vakitlerini arkadaslarinla gecirip kocanla aranizdaki kisir donguyu bosverebilirisin vs...
ben bosandim ,
demiyorum ki bosanmak en dogrusu , bana cok iyi geldi
ama sen bence bu mektup yazmayi bir dene ...ya da terapiste gidin ,

ben cok bunaldigimda ya da uzuldugumde tikaniyorum , anlatmak cok zor geliyor . kendimi ifade etme yetenegim iyi kotu kuvvetli olmasina ragmen cok zorlandigimi hatta aglamaya basladigimi biliyorum.

heyecanlar olunce arkadaslik ,sevgi girer devreye derler hep....ama arkadaslarinla eglenirsin ,gulersin ,paylasirsin ...
ben kocamla boyle bir arkadaslik bulamiyorsam ,cinselligim de monotonlasmissa geriye onu insan olarak cok sevip saymam kalmissa ., iste sanirim orda devreye senin bununla nasil basedecegin gercegi cikar...

icine atabilirsin , cocuklarina hayatinin aski olarak bakip onlarla avunabilirsin , butun bos vakitlerini arkadaslarinla gecirip kocanla aranizdaki kisir donguyu bosverebilirisin vs...
ben bosandim ,

dün gece buraya konu açtıktan sonra eşime mesaj atmaya başladım. konuşmaya artık cesaretim yok o nedenle mesaj yazıyorum dedim. telefonda konuşurken karşımda soğuk bir ses tonu duyarsam konuşamam diye yazıyorum dedim. ve içimi döktüm dökebildiğim kadar. kırmadan üzmeden ama evliliğimi sorgulayarak. mesajlarım 20 kadardı ve hiç cevap yazmadı. en son artık daha fazla seni üzmeyeyim. hayırlı geceler dedim. o da tüm mesajlarıma tek bir cevap attı.

eşimin mesajı : yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyorum. şunu bil seni çok seviyorum.

beni anlaması güzel. aynı şekilde o da durumumuzdan memnun değil. ama değiştirme aşamasına gelince ikimiz de tıkanıyoruz. o genelde görmemezlikten gelerek yok sayarak hallediyor. bense onun gözüne sokuyorum sorunları.

bugün biraz daha rahatlamış durumdayım. onun mesajı çok iyi geldi. ama hala tlf konuşmaya cesaretim yok. o da aramıyor. yarın gece yola çıkacağım. pazar evimde olacağım bakalım. hayat bize ne gösterir.

arkadaşlarımla geziyorum eğleniyorum. çocuklarla vakit geçiriyorum. hayatımın merkezine çocuklarımı ya da arkadaşlarımı koyamam. evime gelince dışarda depoladığım tüm enerjim bi anda tükeniyor. boşanmayı düşünmüyorum. şu an sadece yardıma ihtiyacımız var diye düşünüyorum.

dün gece buraya konu açtıktan sonra eşime mesaj atmaya başladım. konuşmaya artık cesaretim yok o nedenle mesaj yazıyorum dedim. telefonda konuşurken karşımda soğuk bir ses tonu duyarsam konuşamam diye yazıyorum dedim. ve içimi döktüm dökebildiğim kadar. kırmadan üzmeden ama evliliğimi sorgulayarak. mesajlarım 20 kadardı ve hiç cevap yazmadı. en son artık daha fazla seni üzmeyeyim. hayırlı geceler dedim. o da tüm mesajlarıma tek bir cevap attı.

eşimin mesajı : yaşadıklarının aynısını ben de yaşıyorum. şunu bil seni çok seviyorum.

beni anlaması güzel. aynı şekilde o da durumumuzdan memnun değil. ama değiştirme aşamasına gelince ikimiz de tıkanıyoruz. o genelde görmemezlikten gelerek yok sayarak hallediyor. bense onun gözüne sokuyorum sorunları.

bugün biraz daha rahatlamış durumdayım. onun mesajı çok iyi geldi. ama hala tlf konuşmaya cesaretim yok. o da aramıyor. yarın gece yola çıkacağım. pazar evimde olacağım bakalım. hayat bize ne gösterir.

Belki evliliğe dair tecrübelerim yok ama yasadıklarım ve gördüklerim bana çok şey öğretti...
Bazen insan hayatında içinden sanki hiç çıkamıyacakmışsın gibi gördüğün durumlar oluyor ama Rabbim bize öyle bir dayanma gücü vermiş ki aynı zamanda herşeyi değiştirebilme kabiliyeti
Emin ol sen ne kadar mutsuzsan eşinde acaba ben sevdiğimi hiç mutlu edemiyorum diye düşünmekten mutlu olamıyordur emin ol...
Evet cinsellik çok önemli bir sorunsal ama durum cok farklı bir şekilde de gelişebilirdi..
Bence ara sıra böyle güzel mesajlar at ama içinden ne geçiyorsa eski güzel günlerini hatırlatacak yani şu acıdan diyorum bazen cok yoğun yada çok sıkıldığım anda nişanlımın bana eski dönemi hatırlatan bi mesaj atması yüzümdeki gülümsemeye sebep oluyor ...
Ve Pazar günü eve gittiğindede biliyorum çok zor iki çocukla ama sadece gül ve seni özledim de bazen cok kısa cümleler uzun acıklamalardan daha çok etkilidir..
Sevdiği yemeği yap yada tatlı yap en önemlisi gezdiğin yerleri ve geçirdiğin güzel vakitleri anlat hani tatil sana iyi gelmiş gibi
Ama arkadaşım sakın pes etme belki bu çabaların sana hemen geri dönmeyebilir ama zamanla meyvalarını toplarsın sabır en büyük erdem bazen hernekadar sinir olsakta alttan alma mecburiyetini göstermek zorundayız malasef ki bu erkeklerin yapısında yok...
Hem eşin sana gerçekten bu kadar mutsuzluk yaşatmak istermi seni seviyorum dermi ?
Seninle evlenip 2 tane birbirinden güzel çocuk yapmak istermi koskoca 5 yıl ağladığın üzüldüğün günler kadar güldüğün çok güzel günlerde oldu dimi...
Bence hayat kısa olumsuzlukları bırakıp anın tadını çıkarmaya bak yarın eşin yanında olmayabilir ve bugün yaşadığın son günde olabilir...
Hep mutlu ol ,huzurlu ol en önemlisi sağlıklı ol dualarım seninle....

Belki evliliğe dair tecrübelerim yok ama yasadıklarım ve gördüklerim bana çok şey öğretti...
Bazen insan hayatında içinden sanki hiç çıkamıyacakmışsın gibi gördüğün durumlar oluyor ama Rabbim bize öyle bir dayanma gücü vermiş ki aynı zamanda herşeyi değiştirebilme kabiliyeti
Emin ol sen ne kadar mutsuzsan eşinde acaba ben sevdiğimi hiç mutlu edemiyorum diye düşünmekten mutlu olamıyordur emin ol...
Evet cinsellik çok önemli bir sorunsal ama durum cok farklı bir şekilde de gelişebilirdi..
Bence ara sıra böyle güzel mesajlar at ama içinden ne geçiyorsa eski güzel günlerini hatırlatacak yani şu acıdan diyorum bazen cok yoğun yada çok sıkıldığım anda nişanlımın bana eski dönemi hatırlatan bi mesaj atması yüzümdeki gülümsemeye sebep oluyor ...
Ve Pazar günü eve gittiğindede biliyorum çok zor iki çocukla ama sadece gül ve seni özledim de bazen cok kısa cümleler uzun acıklamalardan daha çok etkilidir..
Sevdiği yemeği yap yada tatlı yap en önemlisi gezdiğin yerleri ve geçirdiğin güzel vakitleri anlat hani tatil sana iyi gelmiş gibi
Ama arkadaşım sakın pes etme belki bu çabaların sana hemen geri dönmeyebilir ama zamanla meyvalarını toplarsın sabır en büyük erdem bazen hernekadar sinir olsakta alttan alma mecburiyetini göstermek zorundayız malasef ki bu erkeklerin yapısında yok...
Hem eşin sana gerçekten bu kadar mutsuzluk yaşatmak istermi seni seviyorum dermi ?
Seninle evlenip 2 tane birbirinden güzel çocuk yapmak istermi koskoca 5 yıl ağladığın üzüldüğün günler kadar güldüğün çok güzel günlerde oldu dimi...
Bence hayat kısa olumsuzlukları bırakıp anın tadını çıkarmaya bak yarın eşin yanında olmayabilir ve bugün yaşadığın son günde olabilir...
Hep mutlu ol ,huzurlu ol en önemlisi sağlıklı ol dualarım seninle....
Allah razı olsun...

erkekler genelde böyle...ben de bir durumdan memenun değilsem, konuşurum. ya da aslında sesli düşünürüm, bu şekilde kednimin de haklı ve kasız yönlerini görürüm, çözüm yolu bulurum. eşimse susar. kızarım hatta konuş diye.
erkekler nedense daha az konuşuyorlar. ama bence ne olursa olsun, siz pes etmeden konuşun. yani bahsettiğim şey dırdır ya da şikayet değil, durum tespiti ve çözüm arama... inanın gitgide daha iyi olacak

eşimle severek evlendik hala da seviyoruz birbirimizi. 5 yıllık evliyiz. öncesinde de bi 5 yıllık birlikteliğimiz var. ayrı kültürlerdeniz ama bunu pek sorun etmedik.

evliliğimizde çok güzel günler oldu çok sıkıntılı günlr de oldu. evlenmeden önce eşime evlilikler zamanla monotonlaşıyor bunu bizim evliliğimizde yaşamak istemiyorum dedim. o da yaşamayacağız dedi. tabi zamanla monotonlaştık. 2 çocuk ev borcu maddi sıkıntılar, ailelerin maddi beklentileri var.

buraya kadar olanların yanında beni şu anda sıkan mevzu aramızdaki monotonluk, durgunluk, bıkkınlık,, yorgunluk....

evliliğimizin geçen zaman içinde çok yıprandığını düşünüyorum. ama eşimle bu konuları konuşamıyorum ya anlamıyor ya sinirleniyor. ben de içime atmaya başladım. böyle bi kısır döngü. şim benim en yakın arkadaşımdı dostumdu ama artık başkalarına derdimi anlatabiliyorum ama eşime anlatamıyorum.

8 gündür ayrı şehirlerdeyiz ve gün içinde 1 defa anca konuşuyoruz ve o da heyecansız özlemsiz sevgisiz....
çok seviyoruz birbirimizi bundan eminim de anlayamadığım neden bu yaşantımıza yansımıyor. eşimi suçlamıyorum onda da bende de sıkıntı var bence. sürekli gel gitler yaşıyorum içimde. ondan bekliyorum ilk adımı. muhtemeln o da benden.

aile terapistine gidelim dedim daha önce kabul etmedi.
bizi bu noktaya getiren yıllar içinde yaşadığımız tartışmalar ve kırgınlıklar diye düşünüyorum. ben silip atamıyorum diye üzülürken fark ettim ki o da silmiyor içinde biriktiriyor.

sürekli kendi içimde bir mücadele yaşıyorum eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama gittikçe uzaklaşıyoruz. konuşmayı defalarca denedik ama başarılı olamadık. ya da o an çözüm oluyor sonra yine aynıyız. kk yı didik didik ediyorum değişik şeyler deneyeyim hayatımızı renklendireyim diyorum içimden gelmiyor. içinden çıkamıyorum ruh hallerimizin.

bu basit bir dert belki ama arkadaşlar benim yaşam kalitemi çok düşürüyor. benden daha sıkıntılı olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun diyorum. tüm okuyan ve cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

bizde 5 yıllık evliyiz aynı sorunlar malesef bizde de var sana yardımcı olamıyacağım ama öneri sunan arkadaşlar çıkar umarım
Allah hepimize yardım etsin canım.

ben bosandim ,

ne güzel yazmışsın arkadaşım valla ben mesajları,mektupları falan denedim ama baktım karşı taraftan bişey yok kestim monotonluğa devam.

eşimle severek evlendik hala da seviyoruz birbirimizi. 5 yıllık evliyiz. öncesinde de bi 5 yıllık birlikteliğimiz var. ayrı kültürlerdeniz ama bunu pek sorun etmedik.

evliliğimizde çok güzel günler oldu çok sıkıntılı günlr de oldu. evlenmeden önce eşime evlilikler zamanla monotonlaşıyor bunu bizim evliliğimizde yaşamak istemiyorum dedim. o da yaşamayacağız dedi. tabi zamanla monotonlaştık. 2 çocuk ev borcu maddi sıkıntılar, ailelerin maddi beklentileri var.

buraya kadar olanların yanında beni şu anda sıkan mevzu aramızdaki monotonluk, durgunluk, bıkkınlık,, yorgunluk....

evliliğimizin geçen zaman içinde çok yıprandığını düşünüyorum. ama eşimle bu konuları konuşamıyorum ya anlamıyor ya sinirleniyor. ben de içime atmaya başladım. böyle bi kısır döngü. şim benim en yakın arkadaşımdı dostumdu ama artık başkalarına derdimi anlatabiliyorum ama eşime anlatamıyorum.

8 gündür ayrı şehirlerdeyiz ve gün içinde 1 defa anca konuşuyoruz ve o da heyecansız özlemsiz sevgisiz....
çok seviyoruz birbirimizi bundan eminim de anlayamadığım neden bu yaşantımıza yansımıyor. eşimi suçlamıyorum onda da bende de sıkıntı var bence. sürekli gel gitler yaşıyorum içimde. ondan bekliyorum ilk adımı. muhtemeln o da benden.

aile terapistine gidelim dedim daha önce kabul etmedi.
bizi bu noktaya getiren yıllar içinde yaşadığımız tartışmalar ve kırgınlıklar diye düşünüyorum. ben silip atamıyorum diye üzülürken fark ettim ki o da silmiyor içinde biriktiriyor.

sürekli kendi içimde bir mücadele yaşıyorum eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama gittikçe uzaklaşıyoruz. konuşmayı defalarca denedik ama başarılı olamadık. ya da o an çözüm oluyor sonra yine aynıyız. kk yı didik didik ediyorum değişik şeyler deneyeyim hayatımızı renklendireyim diyorum içimden gelmiyor. içinden çıkamıyorum ruh hallerimizin.

bu basit bir dert belki ama arkadaşlar benim yaşam kalitemi çok düşürüyor. benden daha sıkıntılı olan arkadaşlar Allah yardımcınız olsun diyorum. tüm okuyan ve cevap yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

tatlım bende eşimle severek hatta kaçarak evlendim.bizde aslında tamamen zıt karakterleriz hatta hep eşim der biz nasıl denk gelmişiz anlaşamıyoruz bile diye.çok büyük kavgalar asla etmedik ama sürekli kırıyoruz birbirimizi ve ben cok fazla fevriyim.eşim çok dengesiz ve tutarsız biri kendide bunu kabul ediyor zaten bir anı bir anına uymuyor.beni çok ihmal etti bir aralar ve kime neye kızarsa kızsın acısını sinirini benden çıkartır azarlar laf soyler 4 senedri bu boyle.son zamanlardada nete fazla takılmaya basladı oyun oynuyır arada sırada da malum sitelere girdiğini farkettim defalarca uyardım ama dinlemedi.ben zaten tum gün tek basıma yalnızım akşam olsada eve gelse diye bekliyorum dört gözle ama o geliyor yemeğini yiyor hooppp pc basına.pazar sabahı ben 11 de ekalktım o hala uyuyor çayı koydum işlerimi hallettim baktım hala uyuyor bende yattım yanına.uyandığımızda saat 3 tü kalksana ne yatıon kahvaltı hazırlamıcanmı dedi.bende oper koklar sanıyordum.bana gelenler geldi tabi bastım kalayı ne kadar ne varsa içimde döktüm 4 sene ne birikmişse bu kadar basit bir sey yuzunden artık dayanamaıdm ve herseyi soyledim.bana ev arkadası gibi muamele yapıyordu çünkü.hiç ilgilenmdei bile dediklerimle oda beni suçluyor tabi senin yuzunden bu hale geldik dedi.bende topladım esyalarımı ben anneme gidiyorum birkaç hafta yalnız kalalım iyi gelir dedim bana gidersen bi daha gelemezsin dedi.bende hiç önemli değil dedim.aslında o an ne yaptığımın ve nasıl davranmam gerektiğinin bilincinde bile değildim sinirden aklıma gelen seyleri yapıyordum fakat işler tersine döndü.eşim baktı ki kararlıyım gideceğim tuttu beni sarıldı özür diledi.konusmaya basladık geim sıkıntısı bebeğimizin olmaması ve daha birsürü şey kafasına taka taka bu hae gelmiş oyle dedi.bende tek basına bu hayatı paylaşmadığını birlikte bu yolda oldugumuzu soyledim.ki bende onun düşündüklerini düşünüyorum çabalıyorum fakat belli etmiyorum kafamada takmıyorum bunları söyledim.1 haftadır inanılmaz değişti kocam bana karsı bir an bile pc basına gecmedi hep güler yuzle geliyor artık eve.ve bana dün dediki ben sen olmazsan nasıl uyurum geceleri dedi.beni sensiz bırakma dedi.yani montonluk ta var sinirde var gecimsizlikte var anlayışsızlıkta var ki ben bu sekilde çok uzun duracağımızı sanmıyorum eşimin yapısından dolayı ama birsey hiç değişmiyor. benim ona olan sevgimle onun bana olan sevgisi ve birbirimizden kopamayız biz.yalnızlık kötü birşey düzenli bir hayattan düzensiz bir hayata gecmekte çok zor.hayat gercekten zor sıkılabilirz yorulabiliriz.ama sorununuz sadece monotonluksa kendinizi toparlayın ve yasamınıza renk katacak formuller bulun derim.

ne güzel yazmışsın arkadaşım valla ben mesajları,mektupları falan denedim ama baktım karşı taraftan bişey yok kestim monotonluğa devam.
ben de mektup mesaj yaza yaza izmirden istanbula yol olur. artık yazmıyorum. gerçi dün gece bi ton mesaj attım.

bugün öğleden sonra aradı beni ve yaz için büyük oğlum(3,5 yaşında) ve kendine uçak bileti baktığını 15 günlüğüne memlekete gideceğini söyledi. şoka girdim. ne diyeceğimi bilemedim. gözlerim doldu ağlamaya başladım ve ağladığımı anlamasın diye kapatalım teli dedim kapattık. ben düzeltelim diyorum o oğlumla memlekete gidip tatil yapacak ben de 15 gün 6 aylık bebekle evde tek yol bekleyeceğim. 1 saat kadar ağladım. tamam dedim çok bunaldın gitmek istiyorsun. kafanı da götüreceksin, sorunlarını da dedim. peki ben nasıl kafa dağıtayım dedim. tabi gidebilirsin oğlunla memlekete ama keşke ailecek bir tatile çıkalım deseydin. hem sen mutlu olurdun hem ben hem de çocuklar. tekrar bir aile olmanın heyecanını yaşardık 3-5 gün. dedim. belki de bu tatil bizi birbirimize daha da yakınlaştırır. hayat yolunda ilerlerken çok bunaldık dedim mesajla.

sonra sakinleşince düşündüm pazar günü ben nasıl bu adama güler yüz gösterip sarılacağım, seni çok özledim diyeceğim diye. içinde benim olmadığım planlar yapıyor diye çok üzüldüm. not: ailesi memeleketinde yaşamıyor. her yaz ailesinin yanında 1 ay kalırız ama ben memleketine gitmek istemediğim için gitmem. daha sonra kv yaşadığı şehre gideriz.

dayanamadım aradım. ve bana içimdeki buzları eritecek birşey söyledi. o da sorunları çözmek istiyor bunu hissettirdi bana. önce yıktı ama sonrası güzel olcak inşallah. dua edin. tatile gidelim hep beraber tamam dedi. hepimize iyi gelir dedi. yeri sen seç dedi. olmaz birlikte seçelim dedim. internetim yok dedi. benim tlfu veririm araştırırsın dedim tamam dedi:)

şimdi daha huzurluyum ama öğleden sonra bayağı bi kötü oldum. borcumuz derdimiz çok ama 1000 tlyi gözden çıkardım. ben evliliğimi kurtarmak istiyorum. herşeye değer diyorum. bakalım ne olacak.

bu arada bi arkadaş eşine resti çekmiş eşi düzelmiş. ben evi terk edecek olsam pişmanlıktan ölse de dur demez benim gidişimi izler sadece. o numarayı yapamam. gidersem de dönmeyeceğimi bilir. ben karar verince arkama bakmadan giderim. bilir bunu.

Bende aynı olacak ama kendinizi bisekilde mutlu edin derim siz mutlu olunca hareketleriniz davranışlarınız bastan aşağı herseye yansır bu da esinizi etkiler die düşünüorum

ben bosandim ,

birde bu cinsellik konsuunu onalrla konuşunca herşey omu derler.. ya anlam veremiyourm arkadaşım benım arkadaşlarımla konuştugumyaşadıgım şeyelr bile kafamı dagıtamaz ki seninle yaşadıklarımı hiç birşey yaşatamaz bana her konuda guluşmler konuşmalar oynaşmalar.. tamam belkş kendi içinde bir depresif duruma girmiş olabilir adam ama biraz hayata donun kadınlarımız biz ya Neler yaşıyoruz belkı hakaret yedik sizlerden kımımız dayak.. Belki çok onur kırıcı kelımeler hakaretler .. ama biz seviyoruz sizi herşeye ragmen aşk böyle birşeyki herşeyi unutruyor bır kadın sanal aleme bile evliliğini kurtarmak için birşeyler arıyorsa Sizin Gerçk hayatta caba sarf etmen gerekir.. tamam sende çok ugraşıyorsundur ama biraz anlayış yalbvarırım herşey cinsellik değil ama herşeyin başı sevgi nasıl sevdik birbirimizi biraz hatırlayalım..:ssz:
..................................................................:kkk:

insallah arkadasim duzeltirsin
tanimasam da seni neden bilmiyorum uzuldum ve daha iyi olmanizi gonulden diledim ..

arada yaz bu kisma, merak ederiz ,naptin gelismeler var mi diye ..

o da gayretli bir adam ,boslamiyor,cabaliyor ,umidim var benim size dair ...

pes etme ,bizleri de arada bilgilendir , sevgiler

son durum:
birlikte tatile gitmeye karar verdik çocuklarla (aslında onları da bırakacak yerim olsa süper olurdu)

bu bizim için bir adım olacak inşallah.

ben eşime mesajlar yazıp duygularımı anlatırken o da bana 3 sayfalık bir mektup yazmış. aynı şeyleri hissediyoruz diyor. tek bildiğim seni çok sevdiğim diyor. bundan eminim zaten. inşallah güzel olur. ilginize teşekkürler. ama bu konuyu açarken çok bunalmıştım. şimdi daha iyiyim.

bence hersey güzel olucak.
evliliginizde ask da var sevgi de var. yazdıklarınızdan anlasılıyor.

Arkadasım bes yılda iki cocuk,bnce evin ısı,cocuklar ,esinizinde hafif ilgisizliği ,diger taraftan dış etkenler sizi monotonlastiginizi düşünmenize sebeptir bence... Hep sizmi bakıyorsunuz cocuklara? Bnce küçük
Seylerin yüklenmesi aynı şeyi bende yasiyordumki doktorun tavsiyesi esinle daha çok vakit geçir dedi... Şimdi biraz olsun düzeldi eşimde sonunda anladı

canım, anladığım kadarıyla sen gurur yapıyosun artık, alttan almak içinden gelmiyor. ama inan bana olmaz böyle, daha kötüye gidersiniz. ben de sen gibiydim, gurur yapıp alttan almıyordum, ben yaptım o da yapın gibi düşünüyordum. olmadı ama havamı aldım:( bence sen eşinden çok beklenti içine girme, onu sevdiğini göstermeye devam et. o yapmadıkça sen daha kötü olursun. ben beklentilerimi sadece kızımla ilgilenmesi ve alışveriş konusuna düşürünce mutlu olmaya başladık-başladım. yoka hep mutsuzduk. inan bu böyle, bazı erkekler böyle oluyor. etrafıma bakınca imreniyorum, adam karısına ev işinde yardım ediyor, çocuk bakımında, elele geziyorlar vs... bizde ise sıfır sıfır sıfır. ama şimdi elimdekiyle mutlu olmaya çalışıyorum, çevremdekilere faln da bakmıyorum. napıyım benimki de bu kadarmış:) yine de iyidir eşin eminim mutlu olmaya ve etmeye çaba sarfet. seni çok çok üzmediği sürece bu taktik işe yarar.

Back
X