- 10 Ekim 2016
- 61
- 14
- 3
- 36
- Konu Sahibi Sorunlu1234
Merhabalar..biliyorum insanlarin yapisini degistiremezsiniz ama hareketlerini bir nebze de olsa yumusatabilirsiniz..esim soguk yapili bi insan kimseyi yargilamam ama soguk ve kaba bi ailede yetismis..konuya nerden baslasam bilmiyorum.. birincisi ben cok detayci bi insanimdir en basitinden biri en ufak bi yardmda bulunsa ne bilim bisey alsa su verse bana yani benm icin bisey yapilsa defalarca tesekkur ederim. Benimki biraz fazla biliyorum. Esimde rahatsiz oldugum konu su bu durumlarda tesekkur etmeyi bilmez. Annem cok fazla sey yapar bizim icin destegni hic eksik etmez esimin annesi babasi yok ona kiyamaz hic.. muhabbet eder konusur annem onunla sevgisini belli eder ne bilim bisiler yapar ama tik yok ya arada belli belrsz tesekkurler der tamam. Bu durumdan cok rahatsiz olmaya basladim ben ara demeden aramaz zaten onlara hic girmiyorum. Bikac defa dedim tesekkur et sunu yap bunu yap zorla yapiyo biseyleri ama ben artik dusunmekten ve zorlamaktan skldm yani.. farkindayim ki annem bu duruma aliniyor asla karsilik beklemez ama tabiki herseyden once sevildiginin belli edilmesini ister kim olsa ister bunu.. kaba bi yapisi var esimin ve ben bunu degistiremeyecegmi biliyorum karsima alip konussam ben boyleyim beni degistremezsn bu yastan sonra da der biliyorum. Ne yapicam nasl bunlari dusunmeden edicem bilmiyorum