• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimi devamli uyarmaktan bunaldim..

yani tek sorun teşekkür etmemesi mi? annenizi seviyor mu? saygılı mı? iletişimleri iyi mi? bunlar iyiyse dert ettiğiniz şey çok saçma yani

yani tek sorun teşekkür etmemesi mi? annenizi seviyor mu? saygılı mı? iletişimleri iyi mi? bunlar iyiyse dert ettiğiniz şey çok saçma yani
Saygili onda bi sknti yok seviyo da fakat iste sorun iletisim mesela dun sinir oldum elinden alip firlatvercektm telefonu annem bisey anlatiyo fikrini alcak o konuda elinde telefon dinkliyo kafa salliyo arada bakiyo falan sinir oldum ya

Saygili onda bi sknti yok seviyo da fakat iste sorun iletisim mesela dun sinir oldum elinden alip firlatvercektm telefonu annem bisey anlatiyo fikrini alcak o konuda elinde telefon dinkliyo kafa salliyo arada bakiyo falan sinir oldum ya
Biraz sakin olmayı deneseniz,yapamıyorsanız yardım alabilirsiniz.
Bu anlattıklarınızda telefon fırlatacak ne var?
İçim acıdı eşinize.
Kimbilir içinde ne acılar vardır,bir de sizin bu garip tavırlarınızla ne kadar üzülüyordur kimbilir...

Biraz sakin olmayı deneseniz,yapamıyorsanız yardım alabilirsiniz.
Bu anlattıklarınızda telefon fırlatacak ne var?
İçim acıdı eşinize.
Kimbilir içinde ne acılar vardır,bir de sizin bu garip tavırlarınızla ne kadar üzülüyordur kimbilir...

zorla güzellik olmaz derler ama.. bilemiyorum.. fazla baskı yaparsanız ailenize de tavır alır.. bırakın bence kendi haline.

konu sahibi ben sorunun eşinde değil sende olduğunu düşünmeye başladım.

sürekli adamı yönlendirmeye çalışan,her davranışına karışan eleştiren,onu kısıtlayan, istediği olmayınca da bağırıp çağıran bir anne-eş karışımı bir şey canlandı gözümde.

sen eşine başka bişeyden takmışın,sana bır örnek vereyım geçen tuvaletimi berbat bırakan ınsana bir öfklenedım anlatamam,bir diğer arkadaaşım senın gozunden böle,ama ona sorsak normal ,birde böle bak dedi,haklı o kişinin gözünden pislik olsa yaptığı şey zaten öle bırakmaz,bana göre yaptığı çok feci brşey,bütün gün ev temızledım,senın açından bakarsak sınır bır durum,ama eşine göre normal,hem annen içinde geliyor yapmak,mutlu oluyor,o talep etmıyor yapmasını,bende sneın gıbı çok teşekkür eden,mutlaka hedıyeler alan,çok belli eden bırıyım,ama bızım gıbı olmayanlara bir daha yapmıyorum,tabıkı kızıyorum ama içten.yanı şöle düşünüyorum,yolda bırıne yardım ettim,ama içimden geldiği için,o teşekkür etmedi,kızmıyorum,endulus sen istedim yardımı,ettin dıyorum

valla bir teşekkür beklemek karşılık beklemek değildir, biraz olun karşıyı mutlu ettiğini anlamaktır ya da memnuniyetini görmektir. anneniz ve siz haklısınız. ben de en ufak bişey için teşekkür ederim. bu çok da zor bişey değildir. hani kaba yetişmiş dediniz ya ona istinaden diyorum, teşekkür etmesin sağol anne Allah razı olsun falan desin bari. en azından gayet içten samimi olur.

Merhabalar..biliyorum insanlarin yapisini degistiremezsiniz ama hareketlerini bir nebze de olsa yumusatabilirsiniz..esim soguk yapili bi insan kimseyi yargilamam ama soguk ve kaba bi ailede yetismis..konuya nerden baslasam bilmiyorum.. birincisi ben cok detayci bi insanimdir en basitinden biri en ufak bi yardmda bulunsa ne bilim bisey alsa su verse bana yani benm icin bisey yapilsa defalarca tesekkur ederim. Benimki biraz fazla biliyorum. Esimde rahatsiz oldugum konu su bu durumlarda tesekkur etmeyi bilmez. Annem cok fazla sey yapar bizim icin destegni hic eksik etmez esimin annesi babasi yok ona kiyamaz hic.. muhabbet eder konusur annem onunla sevgisini belli eder ne bilim bisiler yapar ama tik yok ya arada belli belrsz tesekkurler der tamam. Bu durumdan cok rahatsiz olmaya basladim ben ara demeden aramaz zaten onlara hic girmiyorum. Bikac defa dedim tesekkur et sunu yap bunu yap zorla yapiyo biseyleri ama ben artik dusunmekten ve zorlamaktan skldm yani.. farkindayim ki annem bu duruma aliniyor asla karsilik beklemez ama tabiki herseyden once sevildiginin belli edilmesini ister kim olsa ister bunu.. kaba bi yapisi var esimin ve ben bunu degistiremeyecegmi biliyorum karsima alip konussam ben boyleyim beni degistremezsn bu yastan sonra da der biliyorum. Ne yapicam nasl bunlari dusunmeden edicem bilmiyorum
Anneniz yapıyorsa sizin için yani kızı için yapıyordur.Ayrıca yapılacak ne olursa olsun içinden geliyor ki yapıyor ve bunun karşılığında sürekli minnet duyması mı gerekiyor damadının?
Belki eşiniz için aslında normalinde olması gerekeni yapıyordur anneniz.Bu onun için sürekli teşekkür edilecek bir durum değildir belki.

abartıyorsunuz bence. Adamın karakteri böyle yani değiştiremezsin ki bu saatten sonra. böyle kabullenmeyi dene. saygı, sevgi varsa sorun edecek bir şey yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bilemiyorum ya biriyle konuşurken göz teması kuramıyorsam konuşmayı keserim, bunu bana yapılan saygısızlık olarak görürüm.

Belki onca iyiliğin altında eziliyordur...bilemezsin...

belki annenden hoşlanmıyordur ama iyilik adına katlanıyordur....

hiç belli olmaz yani...olmaz olmaz deme
zaten böyle insanlar duygularını söylemezlee ve belli etmezler

Back
X