öncelikle eşinin herhangi bir art niyeti olduğuna kesinlikle inanmıyorum. bak ben de 5 aylık evliyim. ve ailemin yanına gidip oturup, yemek yemek, bişiler paylaşmak istiyorum.evet elimden gelse haftada 4-5 kere giderim. bu eşimi istemediğimden falan değil; fakat sürekli ailesiyle olan bir insanın evliliğine ve kendi evine alışması elbette süreç istiyor. ve bu süreci eşine yardımcı olarak atlatmalısın ondan şüphe ederek yada onu yargılayarak değil. seninle birlikte olmak istememesi de imkansız.yeni evlisiniz siz emin ol seni sevip istemeseydi evlenmezdi seninle. at bu düşünceleri. sadece birbirinizin yanında olun her konuda. gitmeyelim istemiyorum falan gibi laflar söyleme. oturun bir program yapın. haftanın 1 günü senin 1 günü onun ailesi il geçsin. 1 günü de birlikte dışarda farklı aktiviteler yaparak... kalan 4 gün için de evimizde kalalım evimizi düzenleyelim falan de.birlikte yemek yapın, pasta yapın, v.s ama hep birliktelik olsun.
tv alınıca da işiniz daha kolaylaşır. gider bir film alır birlikte izlersiniz.
herşey emek istiyor. siz her türlü sorunu birlikte aşmak, birbirinize destek olmak için bir aradasınız.
eve alışamadı, evi istemiyor,beni istemiyor, v.s gibi düşünerek önyargıyla yaklaşma sakın.
destek ol, yanında ol ve bunu ona hissettir. herşey yoluna zaten girecek emin ol. önemli olan bu ufak meseleler yüzünden gününüzü, zamanınızı ve en önemlisi psikolojinizi mahvetmemeniz.
çok uzun olmuş

ama takmayın kafanıza ve hayatınızı enn güzel şekilde yaşayın