Eşimi evden kovdum.....

ee ii olmuş sana. adam zaten ailesinden 2 sınıf muamelesi görurken bide sen hasta eediyorsun. tebrikler ne diyim. verm,yolar işte ne isticeksiniz.

ama hep diyoki babama üzülüyorum onu yoramam zaten borcu var hep bunları söylüyo. ama diğer abileri kardeşi yoluyolar babasını babsıda veriyo yok demiyo kimseye. bizede çıkarıp borcunuzu ödeyin demiyor her zaman bize biliyorum istanbulda yaşamak zor allah yardımcınız olsun vs. böyle konuşuyolar bide ayrım yapmıyomuş gibi davranıyolar daha sinir oluyorum

ayrıcada eşim arayıp babasından istese verirler ama benimki istemiyo gururluya ey allahım yaa

dün akşam eşim gelmedi bende gece 12 ye doğru aradım gel dedim 2 dk. sonra kapıdaydı. hiç konuşmadım gitti yatak odasına tv yi açtı izledi. bende gittim yatağıma yattım onada dönüp ; ''tv yi kapatıp salona gidip yat.'' dedim önce şaşırdı hiç bişey demedi beklemiyodu heralde. zavallım gitti yattı sabahta beni uyandırmadan gitmiş işe. henüz aramadı akşam gelir diye düşünüyorum yemek hazırlasam mı ona yoksa aynen devam mı etsem. ya sözümü geçirmek için yapıyorum ayrıcada çok üzülüyorum bu durumumuza :(((

dün akşam eşim gelmedi bende gece 12 ye doğru aradım gel dedim 2 dk. sonra kapıdaydı. hiç konuşmadım gitti yatak odasına tv yi açtı izledi. bende gittim yatağıma yattım onada dönüp ; ''tv yi kapatıp salona gidip yat.'' dedim önce şaşırdı hiç bişey demedi beklemiyodu heralde. zavallım gitti yattı sabahta beni uyandırmadan gitmiş işe. henüz aramadı akşam gelir diye düşünüyorum yemek hazırlasam mı ona yoksa aynen devam mı etsem. ya sözümü geçirmek için yapıyorum ayrıcada çok üzülüyorum bu durumumuza :(((

tatışmalarda çok mantıklı olamıyoruz malaesf erkeklerimiz gözlerini açmak lazım biliyorum ama yinede dikkatli konuşmak lazım
şimdiye kadar hiç yapamamış biri olarak sana tavsiye ediyorum

Back
X