- 15 Ekim 2010
- 1.271
- 2.354
- 263
- 37
arkadaslar 4,5 aylık hamileyim eşim bu gece alkollüydü saat 3 gibi telefonla konuşuyordu kalktım baktım eşimin bekarken mahallesinden bir kadın eşim 28 kadın 38 yasında evli bir kadınla konuşuyor gecenin 3 ü.kadınla sadece merhabam var.eşim bi kaç defa bu kadın için fazla muhatap olma sağlam pabuç değildir mahalleden adı bir sürü kişi ile anıldı görüldü demişti. aşırı alkollü bir şekilde bu kadınla sohbet ediyor makara yapıyor geldim kızdım telefonu aldım kadın yazmış yanlış anlamasın karın benım başımı yakmasın yazmış.sonra watsap yazışmalarına baktım silinmiş galeriye girdim bu kadın başka bi genç kızın Facebook resimlerini atmış ben yakaladım kadın yazmış ki resimleri yanlış anlamasın sakın eşin.ben kıyameti kopardım telefonu aldım aramama izin vermedi kadının numarası yok.eşimle birbirimize girdik telefonun pin kodunu bilmiyorum kapamış şarja takmış sızdı.inanılmaz moralim bozuk iğrendim nefret ettim ilk defa eşimden 2 yıllık evliyiz lütfen durum değerlendirmelerinize ihtiyacım var sabah ilk işim eşim ve kadınla konuşup evi terketmek