Eşimi göndermelimiyim?

Korkuyorum :110: Şaka şaka :KK50: Eşinizi gönderin bence, ben de olsam bozulurdum ama belki o da arkadaşlarıyla olmak istedi, zaten evdeymişsiniz hep. Ben 14 Şubat'a çok önem vermediğim için çok da gücenmezdim gibime geliyor.

Korkuyorum :110: Şaka şaka :KK50: Eşinizi gönderin bence, ben de olsam bozulurdum ama belki o da arkadaşlarıyla olmak istedi, zaten evdeymişsiniz hep. Ben 14 Şubat'a çok önem vermediğim için çok da gücenmezdim gibime geliyor.

Bende onemsemiyorum. Zaten sorun 1 aydir disari cikmadigimi bilipte bunu gormezden gelen esim

Bence bundan bir süpriz cikicak siz kizlarla cikiyim dediginzde bilenhemen git demis onun ivin sorun yok bence kenduside gitmicek bence bir iyi davraningonderin eger supriz yok ggerçekten gittiyse gelince burnundan getirin derim

Sen de şehir disina çık o zaman haftaya. O düşünmüyor sen niye dusunuyorsun ki? 1 aydır biliyor çıkmak istediğinizi. Sen de bundan sonra sadece haber ver. Sürpriz olabilir diye bu hafta bekle haftaya git _;-)

Esiniz o gun gidip geri mi dönecek? Gidecegi mesafe kac saat? Eger aksam geri donecekse aksam birşeyler yaparsiniz diye dusunmus olabilir. Sevgililer gunu onun icin onemli mi bu da var. Kadin erkek farketmez kimi icin onemlidir kimi icin degildir. Eger gidecek ise de bence trip atmayin cunku hic bir anlami kalmiyor o zaman gitmesinin.

Bir de bence o yapti ben de karsiligini vereyim diye bir dusunceye sahip olmamaliyiz. Tabi bu benim gorusum. Insanlarin davranisina gore degil karekterimize gore hareket etmeliyiz. Kaldi ki karsinizdaki esiniz. Insanin esine misilleme yapmasina anlam veremiyorum. Siz nasil iseniz oyle davranin. Simdi o beni onemsemedi ben de ona onun gibi karsilik vereyim cozum odakli bir dusunce yapisi degil bence. Tabi siz bilirsiniz.

Eşimin izin gunleri pazar yaklasik 1 aydir hep evdeyiz sozler verdi disari cikicaz diye cikamadik bu aralar maddi sknti cekiyoruz. Neyse bu aksam icin sozlestik disari cikicaz diye.
Ama esim dun eve geldi ve pazar gunu ben arkadasmla sehir disina gidiyorum dedi...
Ortak arkadaslarini alacaklarmis bende taniyorum samimiyiz hatta...
Bende ne alaka falan dedim.
Kopek varmis arkisinde gidip alacaz arkadasimla bu kadar dedi. Pazar gunu sevgililer gunu zaten uzun zamandir bisey yapmiyoruz benim anlamadigim neden benimlw gitmiyor uzun yolculuklari severim bunuda biliyor ve yaninda olmak istedigimide. Neden benden once arkine soyledin dedim ( oda evli gorusuyoruz ailecek) oda sen aklima gelmedin dedi once sakin davrandim ama sonra icim icimi yedi neden ben aklina gelmiyorum diye hem zaten maddi sorunlarimiz var diye ben tmm biyere cikmayalim diyorm. Evdeyiz ne zamandir. Birde esim emrivaki yapmaz normalde ama son zamanlarda boyle cok sey yapmaya basladi sonra ben sinirlenince gitmicem tamam diyor. Bende tamam git diyorum ya da gitmediginde arkadaslari dalga geciyor..
Sor yani once neden sormuyosun gidimmi diye sonra tamam de ama yok.
Ne yapmaliyim bilmiyorm yarin gidiceklermiş.

bn olsm cok bozlrdum burnndan getrrdım benı ıkna etcek bı acıklama yapmazsa......

Eşimin izin gunleri pazar yaklasik 1 aydir hep evdeyiz sozler verdi disari cikicaz diye cikamadik bu aralar maddi sknti cekiyoruz. Neyse bu aksam icin sozlestik disari cikicaz diye.
Ama esim dun eve geldi ve pazar gunu ben arkadasmla sehir disina gidiyorum dedi...
Ortak arkadaslarini alacaklarmis bende taniyorum samimiyiz hatta...
Bende ne alaka falan dedim.
Kopek varmis arkisinde gidip alacaz arkadasimla bu kadar dedi. Pazar gunu sevgililer gunu zaten uzun zamandir bisey yapmiyoruz benim anlamadigim neden benimlw gitmiyor uzun yolculuklari severim bunuda biliyor ve yaninda olmak istedigimide. Neden benden once arkine soyledin dedim ( oda evli gorusuyoruz ailecek) oda sen aklima gelmedin dedi once sakin davrandim ama sonra icim icimi yedi neden ben aklina gelmiyorum diye hem zaten maddi sorunlarimiz var diye ben tmm biyere cikmayalim diyorm. Evdeyiz ne zamandir. Birde esim emrivaki yapmaz normalde ama son zamanlarda boyle cok sey yapmaya basladi sonra ben sinirlenince gitmicem tamam diyor. Bende tamam git diyorum ya da gitmediginde arkadaslari dalga geciyor..
Sor yani once neden sormuyosun gidimmi diye sonra tamam de ama yok.
Ne yapmaliyim bilmiyorm yarin gidiceklermiş.
esinin arkadaslari iyi arkadas degil bence

Back
X