• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi göremiyorum

hayal2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
177
26
68
Muğla
Eşim veteriner hekim . O kadar çok çalışıyor ki gece gündüz hiç ara vermeden hafta sonu da dahil .Hiç tatil yapmıyor.10 yıl oldu bu hep böyle.Onu doğru düzgün göremiyorum. Geldiğinde hep yorgun geliyor.Evliliğimin ilk yıllarında hep fedakarlık yapıp sabrettim ama artık çok zor geliyor.Kendimi bekar gibi hissediyorum.Her yere yalnız gidiyorum.Her şeyi yalnız yapıyorum.Böyle eşim var yok gibi yaşıyorum.Son 3 aydır evliliğimizi kurtarayım diye çok uğraştım.Her şey yaptım ilgisini çekmek için.Ama o hala soluksuz çalışıyor.Hayatımın sonuna kadar mı böyle fedakarlık yapacağım bilmiyorum.Yoruldum artık.Artık fedakarlık yapmak istemiyorum.Bu yüzden çok mutsuzum.Ne yapacağımı bilemiyorum.

demek ki eşiniz mesleğini severek yapıyor, ekmek kapısı haricinde sevdiği için de yapıyor. aslında güzel bir şey bu ama tabii içi sizi dışı başkalarını yakar. mutsuz olmasına sebep vermeyin derim, evde olup mutsuz duracağına (o zaman siz bir de bunun için mutsuz olursunuz), çalışıp mutlu olsun.

ihmal edildiğinizi ise 1 hafta boyunca çalışma saatlerini yazarak gösterebilirsiniz. mesela pazartesi 8de çıktın, akşam 10da geldin 11 de yatağa gittin gibi.

Eşinize açık açık durumu anlatın artık dayanma noktasının sonuna geldiğinizi ve bir karar vermesini söyleyin çünkü artık böyle daha fazla yaşayamayacağınızı belirtin ama kesin kararlı olun.İşmi değiştirir iş yükünümü azaltır hafta sonunu sizemi ayırır bir yol bulmasını söyleyin yok bunları zaten yapdıysanız ve değişen birşeyde olmadıysa gerçekden işin sonuna geldiğinizi gösterin.Bunun için kocamı boşanır diyenler olacakdır ama ben sizi çok iyi anlıyorum böyle ömür geçmez gerçekden

Bende simlamutluya katılıyorum ve seni çok iyi anlıyorum. Evlilik hayatı paylaşmak ama tek kişilik yaşanıyorsa ne anlamı kalıyor. Net tavrınızı ortaya koyun

Back
X