• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimi güveni ve kendimi nasil sevdiririm

ewinaminn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
15
0
1
Merhaba bayanlar... size bir sorum olacaktı ben 8 aylık evliyim kayganam la ve kayinbabamla yasiyorum ... eşimle cok tartışma oluyor aramızda tartışma var cok... bana diyor sana güvennmiyorum şimdi ise bana karşı hic birsy hissetmiyorum. Benimle pişman mis bastan ve bana elini surmuyor.. ama ben evliliği nasil kurtaririm ben esimi cok seviyorum

Son düzenleme:
[QUOTunomuchua, post: 43771329, member: 408887"]Anlasaydım eğer yardımcı olmak isterdim:KK14:[/QUOTE]
Ben 8 aylik evliyim ama eşimle cok tartışma oluyor cok kıskanç. .bana dokunmuyor bile sonra beni sevmediğini söyledi ve pişman dir benimle simdi ben esimi kendime nasil sevdirecegim

[QUOTunomuchua, post: 43771329, member: 408887"]Anlasaydım eğer yardımcı olmak isterdim:KK14:
Ben 8 aylik evliyim ama eşimle cok tartışma oluyor cok kıskanç. .bana dokunmuyor bile sonra beni sevmediğini söyledi ve pişman dir benimle simdi ben esimi kendime nasil sevdirecegim[/QUOTE]

Yaşlar kaç?
Neden ailesi ile birlikte oturuyorsunuz?

[QUOTunomuchua, post: 43771329, member: 408887"]Anlasaydım eğer yardımcı olmak isterdim:KK14:
Ben 8 aylik evliyim ama eşimle cok tartışma oluyor cok kıskanç. .bana dokunmuyor bile sonra beni sevmediğini söyledi ve pişman dir benimle simdi ben esimi kendime nasil sevdirecegim[/QUOTE]
Esin kiskanc. Bu durumda eger kiskancligi asiriysa senin sevginde azalmasi lazim.
Sana dokunmuyor seni sevmedigini soylemis sonra pisman olmus. Bu durumda yine senin sevginin azalmasi lazim.

Sen hicbirsey yapmamissin dengesiz davranan sen degilsin ve evliligini sen kurtarmak istiyosun.
Ben anlamadim hala...

Esin kiskanc. Bu durumda eger kiskancligi asiriysa senin sevginde azalmasi lazim.
Sana dokunmuyor seni sevmedigini soylemis sonra pisman olmus. Bu durumda yine senin sevginin azalmasi lazim.

Sen hicbirsey yapmamissin dengesiz davranan sen degilsin ve evliligini sen kurtarmak istiyosun.
Ben anlamadim hala...

Yabanci galiba, kiskanclik ve guven sorunsali.
Ailesiyle yasiyorsun, calisiyor musun peki?
Esin kimden kiskaniyor seni?
Madem guveniyorum diyordu, simdi neden birsey hissetmiyorum diyor?

Tüm cümleler beynimde ayrı ayrı dans ediyor. Ama bir birileriyle birleşip paragraf olamadılar.

Seni sevmiyo sana dokunmuyo ve pişman
Bu durumda yapilacak pek bişey yok bence

Back
X