Ya ne kadar kolay ayrılık kararı alıyorsunuz. Evlilik çocuk oyuncağı mı? Derdiniz gerçekten bu mu eşiniz ailesi dedikodunuz yapmış, sizde buraya gelip eşinizin ve ailesinin dedikodusunu yapıyorsunuz bir fark göremedim. Azıcık aklı başında olun. Ne kadar kolay aile silebiliyorsunuz annnebiz babanızın hiç mi güzel yanları yoktu? Yani şu aralar buraya eften püften (bence) sebeplerle ayrılmaya çalışan insanlar geliyor.
Bakın buraya kocası kadını başka bir adamla altdatmış bu benim için ayrılık sebebidir, adam kumar bağımlısı ayrılık sebebidir, adam aldatıyor ayrılık sebebidir, adam evine bakmıyor ayrılık sebebidir
Eşimi tanıyamadım neden beni ailesine savunmadı aralarında ki konuşmayıda sizin varsayımlarınız sadece. Bababaneye anlatılanlar yapan mı, iftira mı? Olayın bir de bu yönü harcamanız kimseyi ilgilendirmez evet ama siz bilmeden de eşiniz ailesine bir şeyler anlatmış olabilir ?
Ayrıca kendinizi görümcenizle kıyaslamanızı da anlayamadım annesinin evinden çıkmıyor kaynanası ile görüşmüyor diye? Ailesi ile küs olan sizsiniz ve aileniz size uzak yakın olsanız kaynana ile arayı bozup kesin annenizin evinden de çıkmazdınız