• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi hiç tanıyamamışım

Ya ne kadar kolay ayrılık kararı alıyorsunuz. Evlilik çocuk oyuncağı mı? Derdiniz gerçekten bu mu eşiniz ailesi dedikodunuz yapmış, sizde buraya gelip eşinizin ve ailesinin dedikodusunu yapıyorsunuz bir fark göremedim. Azıcık aklı başında olun. Ne kadar kolay aile silebiliyorsunuz annnebiz babanızın hiç mi güzel yanları yoktu? Yani şu aralar buraya eften püften (bence) sebeplerle ayrılmaya çalışan insanlar geliyor.

Bakın buraya kocası kadını başka bir adamla altdatmış bu benim için ayrılık sebebidir, adam kumar bağımlısı ayrılık sebebidir, adam aldatıyor ayrılık sebebidir, adam evine bakmıyor ayrılık sebebidir

Eşimi tanıyamadım neden beni ailesine savunmadı aralarında ki konuşmayıda sizin varsayımlarınız sadece. Bababaneye anlatılanlar yapan mı, iftira mı? Olayın bir de bu yönü harcamanız kimseyi ilgilendirmez evet ama siz bilmeden de eşiniz ailesine bir şeyler anlatmış olabilir ?

Ayrıca kendinizi görümcenizle kıyaslamanızı da anlayamadım annesinin evinden çıkmıyor kaynanası ile görüşmüyor diye? Ailesi ile küs olan sizsiniz ve aileniz size uzak yakın olsanız kaynana ile arayı bozup kesin annenizin evinden de çıkmazdınız
Öncelikle son söylediğiniz şeye değineyim evet ailem yakınımda olsa aynennn o söylediğinizi yapardım evlerinden çıkmazdım.Bunu yapanı da normal karşılardım farkındaysanız ben kendi kızı evinden çıkmıyor ya kaynanasıyla da konuşmuyor bu nasıl iş yazmamışım.Kendileri böyleyken benim ayda yılda bir gitmem neyine göze batıyor da sağda solda laf yapıyorlar onu anlamlandıramıyorum kızıyken iyi geliniyken mi kötü ?? Ayrıca aldatma,şiddet,kumar bağımlılığı olsa zaten sorgulanamaz bir şey.Ama evliliğin temel taşlarından biri de güvendir.Hal böyle olunca bana farklı karşıya farklı konuşulunca ya da benden gizli bir şeyler konuşulup sonradan başkaları tarafından kulağıma gelince siz eşinize güvenmeye devam edebilirsiniz ama ben edemiyorum,bugün bu konuda yarın başka konuda demek ki bu evliliğin temelinde güven olmuyor.Güven yokken de aynı yastığa baş koyduğunuz sürekli beraber olduğunuz bir insanla aynı evde nasıl yaşamayı düşünebilirsiniz?Güvensiz bir evlilikte boşanmayı düşünmek ya da sorgulamak kadar normal bir şey yok bence.

Öncelikle son söylediğiniz şeye değineyim evet ailem yakınımda olsa aynennn o söylediğinizi yapardım evlerinden çıkmazdım.Bunu yapanı da normal karşılardım farkındaysanız ben kendi kızı evinden çıkmıyor ya kaynanasıyla da konuşmuyor bu nasıl iş yazmamışım.Kendileri böyleyken benim ayda yılda bir gitmem neyine göze batıyor da sağda solda laf yapıyorlar onu anlamlandıramıyorum kızıyken iyi geliniyken mi kötü ?? Ayrıca aldatma,şiddet,kumar bağımlılığı olsa zaten sorgulanamaz bir şey.Ama evliliğin temel taşlarından biri de güvendir.Hal böyle olunca bana farklı karşıya farklı konuşulunca ya da benden gizli bir şeyler konuşulup sonradan başkaları tarafından kulağıma gelince siz eşinize güvenmeye devam edebilirsiniz ama ben edemiyorum,bugün bu konuda yarın başka konuda demek ki bu evliliğin temelinde güven olmuyor.Güven yokken de aynı yastığa baş koyduğunuz sürekli beraber olduğunuz bir insanla aynı evde nasıl yaşamayı düşünebilirsiniz?Güvensiz bir evlilikte boşanmayı düşünmek ya da sorgulamak kadar normal bir şey yok bence.
Siz ayrılmayı kafaya koymuşsunuz bence de ayrılın aşırı güvensiz bir evliliğiniz var. Adamın ne yaptığı belirsiz. Daha sizin bilmediğiniz haberinizin olmadığı ne dedikodular dönüyor arkanızdan. Hakimede buraya yazdığınız gibi söyleyin de sizi 1 celse de boşasın. Böyle söylememi bekliyorsanız yanılıyorsunuz. Dedikodu benim için önemli değil isteyen konuşabilir ben eşime bakarım aramda bir sorun var mı diye, dedikoduyu duymuşsam bir kahakaha atar 2 de ben lafımı ederdim. Üzgünüm sizin kadar ciddiye alamıyorum bu tür şeyleri. Siz ciddiye alıp ayrılın ne de olsa güveniniz sarsılmış.

Genel olarak benim eşimde dahil çevremdeki bi çok arkadaşım eşi de aynı.
Kimse karıısınun hakkında bu tarz konuşmalarla yada eşimi sevmiyorlar diye ailesiyle bağını koparmıyor mesafe de koymuyor.
Belki büyük bi hakaret yada olayla koparabilirler bilmiyorum ama.
Benim de başıma Geliyo sürekli bi laf duyuyorum onun yanında iyi davrandıkları için yada yüzüme bişeu demeyip sürekli arkamdan konuştukları için.
Bende dolaylı yoldan duyup öğrenip buna söyleyince ciddiye alamıyor bi türlü sık gidip gelmiyoruz bi sebep olmayınca.
Biz sık aramıyoruz o kadar onlar arayınca normal konuşuyor bişe yok gibi.
Bu böyle yani beklentiye girmemek lazım sitem etmiştir büyük ihtimalle ama mesafe koyup bağını da koparmaz.
Erkekler daha aileci

Şimdi babası aradı ve baya büyük kavga ettiler geleceğim sana göstereceğim siz kimsiniz biz sizin lafınızı edeceğiz felan dedi bakın dediğim gibi olay yine mahalle kavgasına döndü
Ailesi ne ki kocan ne olsun şu tartışmalara bak. Kp kendi annesine yalancı diyor o zaman. Güvenip çocuk işine falan girme.

Back
X