Eşimi kırmadan ona bunu nasıl söylerim ?

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Arkadaşlar Mrb daha önce bi çok kez konu açtım tedavimin sonuna geldim transferim kaldı bitek dün toplamam oldu bu süreçte kendi annem dahil olmak üzere görümcem de bi kere mesaj bile atmadı umursamıyorum zaten yalnız bi kaç gün sonra sülalecek iftar yemeği verecekler bana mesaj attı çağırdı o zaman yazdı yenge kontörüm yoktu arayamadım vs mesajda atmak istemedim dedi bu arada hem tedavi hem de ev taşıma işlerim oldu bi arada kimse yardımıma koşmadı parasıyla bi bayan tuttum yardımcı oldu bana kaynanam aradı dün toplamadan geldikten sonra işte gündüzden gidelim bizde vs dedi bu da demek oluyor gidelim yardım edelim bişey demedim ama anladı istemediğimi şimdi ben haksız mıyım Allah aşkına gitmek istemiyorum Yorgun'um tedavi görüyorum Yorgun'um beyin olarakta fizik olarakta bunu eşime kırmadan nasıl söyleyebilirim iğnelerin etkisiyle zaten gerginim stresliyim şimdiden teşekkür ederim şimdiden

Rahatsizim de gitme uzme kendini ama.
Vallahi tedavi beni yormuyor arkadaşım bu anlayışsız insanlar beni yoruyor hepsini birbirine bağlayıp dövesim geliyor yemin ederim bıktırdılar artık dün toplamadan çıkınca eşim resim çekip sosyal medyaya atmış herkes geçmiş olsun yazmış kaynanam akşam mesaj yazıyor niye paylaşıyorsunuz diye ayıp bişey mi yamışız dedim kime ne dedim sen değil misin ben başkaları için yaşamıyorum diyen dedim sonda döndü 180 derece ya derdi zoru o sanki benim yanımda olmayanın bende olmak istemiyorum bir de tedavi yoruyor insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum

Süreci bilmiyorum ama zaten mantıklı olan dinlemeniz değil mi, eşiniz bunun için kırılacak biri mi?

Gidin iftardan 15-20 dakika önce, keyfinize bakın.

Yalniz serumlu kolunu, hastanede oldugunu sosyal medyadaki paylasimlariyla vurgulayanlar cok abes duruyor.. Dikkat cekmeye çalışır gibi gorunuyor, hatta belki de oyle.. Kayinvalideni o yonden haksiz bulmadim..

Aynen bize belirttiginiz gibi yorgun ve bitkin oldugunuzu soyleyeceksiniz.

Seni cok iyi anliyorum.senin kayinvaliden benimse oz ailem neler yapiyor.o yuzden uzme kendini sakince soyle esinede kavga etmeden cozun.yorgunum bitanem sen git desen tamam der bence

İyi de dün topladı iseler salı ya da perşembe transfer olur

Dondurup sonra mı transfer

Şahsen transfer sonrası sülalelerle iftar da çekemem

Rahatsızım deyip ikiniz de gitmeyiverin bu sefer

Yaptığınız tabii ayıp değil de sosyal medyada paylaşım vs sizi daha gazla germez mi sonuç istenmeyen şekilde olursa daha üzmez mi Kv de de böyle düşünmüştür belki

Yalniz serumlu kolunu, hastanede oldugunu sosyal medyadaki paylasimlariyla vurgulayanlar cok abes duruyor.. Dikkat cekmeye çalışır gibi gorunuyor, hatta belki de oyle.. Kayinvalideni o yonden haksiz bulmadim..
2 sene önce bademcik ameliyatı oldum benimle resimler çekilip videolar çekilip attı faceye bence ayıp bişey değil onun yaptıklarının yanında herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım

Seks'ten sonra "umarim tutar" diye foto konulmuyorsa, bundanda foto konulmasin. Banada kusura bakma ayiptan ötürü sacma geliyor. Bu konuda kaynana cidden cok hakli.

Seni cok iyi anliyorum.senin kayinvaliden benimse oz ailem neler yapiyor.o yuzden uzme kendini sakince soyle esinede kavga etmeden cozun.yorgunum bitanem sen git desen tamam der bence
Annem de ondan farksız ama hiç değilse iş buyurmuyor

2 sene önce bademcik ameliyatı oldum benimle resimler çekilip videolar çekilip attı faceye bence ayıp bişey değil onun yaptıklarının yanında herkesin düşüncesi farklıdır saygı duyarım
Onun da yapmis olmasi olayi dogru hale getirmiyor.. Size disardan nasil gorundugunu ifade ettim, hatta alay konusu oluyor bu capslerde, bazi forumlarda..
Siz bilirsiniz tabiki..

Seks'ten sonra "umarim tutar" diye foto konulmuyorsa, bundanda foto konulmasin. Banada kusura bakma ayiptan ötürü sacma geliyor. Bu konuda kaynana cidden cok hakli.
Tüp bebekle alakalı olduğunu kim nerden bilecek öyle bi paylaşım yapmamış eşim ameliyattan çıktı şükür iyi yazmış bu kadar kendini çekmiş benim bi yüzüm görünüyor fotoda gözlerim kapalı zaten öyle bişey paylaşmaz zaten

Dondurulacak canım adetten sonra konulacak ama ilaçlarım vs var rahim için tüp bebek için yapılan bi durum olduğunu bilmiyor kimse öyle bişeye bende izin vermem zaten o da paylaşmaz canım

Ee millet sormayacakmi ne amelyati? Yani cidden sizin yumurtalarinizdan millete ne? Tedavi görmeniz elbette ayip degil fakat bunu bir nevi sosyal paylasim sitesinde paylasmak gercekten cok sacma. Bunlar cok özel anlar olmali sen ve esin arasinda. Bu bebek normal yol ile gelmedigi icin olayi daha az özel yapmiyor benim icin.

Kimse ne ameliyatı die sormadı geçmiş olsun diye yorum yazmış hepsi bilen biliyor bilmeyen de sormadı bişey orada bişey belirtmediği için bu konudan da rahatsız olmadım Ki hastane bildirimi Yok bişey Yok sizin düşünceniz herkes farklı düşünebilir

. Aynrn katiliyorum. Kimse kimsenin ozelini bilmek zorunda degil. Ama sende gitmek zorunda degilsn. Canim istemiyor de olsuj bitsin bahaneye bile gerek yok

Gitmeyin bence herşeyi boşver sen bebek için hem ruhunu hem vücudunu hazırlıyorsun
Eşinle birlikte gidin erken gelseydin diyenlere yorgundum gelemedim diyin geçsin gitsin
Evet gidersem o şekilde giderim yoksa gitmem gerçekten halim kalmadı artık bir de benim yanımda olamayanın bende olmam kimsenin enayisi Yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…