- 12 Şubat 2015
- 6.542
- 16.077
- 498
- Konu Sahibi willedwoman
işte opusmekten tiksiniyor en basitiKonunun gerçek olmama olasılıgını bir yana koyuyorum.
Buradaki kadınların bir kadının cinsel ilişkiyi isteyip istememesinin bizzat kendilerinin yaşayarak ayrıntılarını bilecekleri halde sırf kocası ilgili diye zorla ilişkiye girmeyi normal karşılamalarını problem olarak görüyorum.
Dur diyemeyen ancak kocası için görev gibi ilişkiye giren, zevkin ne demek oldugunu bile bilmeyen kadınların var oldugu bir gerçek.
Ses çıkaramayan kadınların tecavüze ugramadıgını mı iddia ediyorsunuz?
O zaman otobüste tacize ugrayan kadın da tepki vermiyorsa istiyo anlamı çıkar. Ne yazdıgınıza dikkat etmeniz gerekiyor.
Ayrıca açmalamayla ilgili dediklerinize ve bu uslubunuza daha fazla yanıt vermeyecegim.
Konu sahibinin yazdıkları eksik veya yalan farketmez. Uyarılmayan, cinsel herhangi bir istegi olmayan insana ne yaparsanız yapın sizin gibi davranmasını bekleyemezsiniz.
Benim için önsevisme yeterli olur, bir başka kadın ona da uzun süre ayırmaya ihtiyac duymaz.
Fakat konudaki kadın öpmekten bile igreniyor. Bu kadar normal olmayan şey varken cinsel birleşmenin nasıl olacagını kafanızda canlandırın ne demek istedigimi anlarsınız.
on yıldır boyle
hadi ilk zamanlar olur suan bıkkınlık olur ksısel temızlıge onem vermez ılaclardan ısteksızlık olur maddiyattan iş yoruculungan olmaz tamam
ilk evliliğin cicim aylarında utanma olur yıne tamam
ama on yıl boyunca sureklı kacmak sureklı ısteksızlık sıkıntılı bu durumda tecavuz demek yanlıs olur
yoksa zorla olan her olay tecavuz olabılır yıne tamam ama karsıdakı senın duygularını yok sayarak yapıyorsa ... ama emek verıyorsa ılaclar vs vs tecavuz olmaz