eşimi nasıl ikna edebilirim?

cicilii

♥mert'im♥ minik aşkım:)
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
459
5
46
İstanbul
selam kızlar kayın valideme nekadar kızsamda yinede oğlumu bayramda götürmek istiyorum neticede babane ama eşim götürmicem diyor şaşırdım kaldım annesiyle araları yok
gecmişte lanlar yüzünden yani biz evlenmeden önce
aksam yine söledim bayramda gideriz annenlere diye ama hayır dedi nasıl ikna edebilirim?:14:

neden küstülerki çok ağır bi mevzumu

bence ana oğlul arasına girmekle hata yaparsın, sonunda suçlu sen olur çıkarsın

bence hiç aralarını yapmaya çalışma, sen telefon aç bayramını kutla kaynananın

et tırnaktan ayrılmaz nasılsa kendiliklerinden barışırlar sen elçiliğe soyunma derim

biliyosun kesilen elçinin kafası oluyor sonra

yok niyetim zaten aralarını yapmak değil kadın kaç zamandır torununu göremedi benim istediğim
oğlumu görmesi özlemiştir

şu an gözlerim yaşardı:) hayatta kurmayacağım cümleler topluluğu...
Eşin istemiyorsa vardır bir bildiği ama babaannesini görsün istiyorsun, o zaman eşine diyeceksin ki kendimiz için değil çocuğumuz için gitmek istiyorum babaannesi sonuçta nereye kadar görmeyecek sonuçta sorunları torunla babaanne yaşamıyor.

sen sürekli görüşüyomusun canım kaynanala, sizin aranızda bi sorun yok mu
oğlun kaç yaşında
özlemiştir tabii, oğlunda babanne bilsin ama biraz sabret bence

Olmazsa siz oğlunuzu alın gidin hemde birbirinizi görmüş olursunuz,eşiniz gelmek istemiyorsa gelmesin...

Eşinizin annesiyle arasında geçenlere bağlı bu. Eğer eşiniz haklıysa küsme nedenlerinde bence hiç karışmayın kötü olan siz olursunuz onlar anne-oğul sonuçta bu ilişkinin içine girmek çokta doğru değil bana kalırsa. Gitmeseniz bile sizinle bir sorunları yoksa arayın konuşun anneside anlayacaktır zaten oğlundan dolayı gitmediğinizi.

eski konunuzu hatırladım da maşallah ne güzel düşünmüşsünüz sevindim bu bakış açınıza

konuya gelirsek, ana oğlun arasına girmeyin derim
siz oğlunuzu alın gidin

Eşinize ısrar etmeyin, ikna etmeye çalışmayın.
Bayramda eşiniz olmadan gitmenizde uygun olmaz bence, çünkü annesi torununun gelmesine sevinmesinden çok oğlunun bayramda bile annesini görmeye gitmemesine çok kırılır.

Bayram gelmeden önce götürün görsün torununu. İlla bayram olmak zorunda değil.

Eşinizle eğer konuşacaksanız, babaanne üzerinden değil anne olması üzerinden vurun onu.
Bir anneye kırgınlığın doğru olmadığını anlatın, sonra oluruna bırakın.

selam kızlar kayın valideme nekadar kızsamda yinede oğlumu bayramda götürmek istiyorum neticede babane ama eşim götürmicem diyor şaşırdım kaldım annesiyle araları yok
gecmişte lanlar yüzünden yani biz evlenmeden önce
aksam yine söledim bayramda gideriz annenlere diye ama hayır dedi nasıl ikna edebilirim?:14:

sen aranıyomusun?
yarın öbür gün can ciğer olurlar ararsın bu günleri

güzel hoş bir diile ikna etmeye çalış.çoçuğumuz babannesi görsün,büyüklerini bilsin,saysın vs.eğer ikna olmazsa zorlama.

eşini iyilikle ikna etmeye çalışabilirsin ama olmuyorsa ısrar etme canım onlar ana oğul eninde sonunda barışırlar zaten sen kendini çok ortaya atma:31:

konuyu ilk acinca, bulmus bunuyor gibi geliyor insanin aklina :1:

esin gitmek istemiyorsa aralarina girme bana kalirsa..hem bence kocan olmadan gitmende dogru olmaz :50:

Back
X