Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
konu sahibi arkadaş bana o kadar çok bildirim beğeni alıntı gelmiş ki onlara bakmaktan okuyamadım sizin sorununuz ne tam olarak sorması ayıp cinsel sorununuz var mı?
Konu sahibesi önce bir durup soluklanın. Ne yapmalıyım ne yapmalıyım diye telaşlanmayın.
7 yıllık evliymişsiniz ve sanırım eşiniz en başından beri böyle bir davranışa ve karaktere sahipmiş. Artık yorulduğunuz için size batmaya başlamış elbette.
Gereksiz fedakarlık yapmayı bırakmakla başlayın işe bazı şeylerin eksikliğini hissettikçe "ne oldu" diye soracaktır sanırım. Siz de meramınızı anlatırsınız.
Biraz kendinizle ilgilenin eşinizi hayatınızın merkezinden çıkarın ve kendinizi sevin.
Arkadaşlar duayı da yazmışlar onu da yapın.
Rabbim muhabbet versin eşinizle size.
Not: bu arada şu jartiyer, süslü gecelik, kırmızı don ve mum olayı için ufak bir yorum yapmak istiyorum.
Konu sahibi eşinin "kalbini" kazanmak istiyor malum bir yerini değil.
O denilenler giyilip sokağa da çıkılsa seven çok bulunur.
Bir erkeğin seks yapmak istemesi ya da karşısındaki kadına bu tip bir arzu duyması o kadını sevdiği anlamına gelmez. İyi giden bir evlilikte ilişkiye renk heyecan tamam ama sorunlu evlilikte bir gecelikle o sorunu çözemezsiniz. Öyle olsaydı evlilik terapistleri kırmızı don dağıtırdı.
Dini konularin yasak oldugu gibi dini yorumlarda yasaktir.. Mune
konu icinde dualarla ilgili tavsiyeler var soru cevap seklinde devam eden sohbetler mevcut.
Dini yorumlarin her birini raporluyorum sana abla bilgin olsun.
Dini konularin yasak oldugu gibi dini yorumlarda yasaktir.. Mune
konu icinde dualarla ilgili tavsiyeler var soru cevap seklinde devam eden sohbetler mevcut.
Dini yorumlarin her birini raporluyorum sana abla bilgin olsun.