- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
Kızlar mrb. Benim 5 buçuk aylik bi bebeğim var. 1 ay önce ev aldik ve ise başladım yine 1 ay önce. Bu süre içinde de kv ler baktı bebegime yarın da annem gelecek bakmaya.böyle dönüşümlu bakacaklar 1 sene. Dolayısıyla birlikte yaşıyoruz. Kvler 2 saat annemler 10 saat uzağımda yaşıo. Bu birlikte yaşamalardan dolayi eşimle paylasimlarimiz azaldı. Başbaşa dışarı çıkamıyoruz bebegimizi de alıp çünkü bi annemler de gelsin muhAbbeti oluo haliyle. Onlarda çocuk Bakıolar hava almak istiolar arada. bakıcı muamelesi yapmamak gerekio birlikte gidio ruz. Önceden sürekli film izlerdik onları bırakıp odaya kapanıp film izlemio ruz ayıp olur die. Yani eski hayatımı zledim şimdiden. Bundan ziyade eşimle birseyler paylasmayi özledim. Birlikte sadece ikimizin yapabileceği şeyleri özledim. Yani bi dizi hakkında konuşmak Bile mutlu edio beni. Eşim öyle dizi falan izlemez ama bi dizi yi sevdi geçenler de o kadar sevindim ki ortak bi dizi izlicez die.
Bugün bi yarisma programında yarışmacı ölmeden önce Yapılacak 100 şey listemde bu yarışmaya katilmak vardı dedi.
Hemen düşündüm eşimle oturmuşuz masanın başına almışız elimize kalem kağıdı böyle bi liste çıkariyoruz. Bi yandan tartışıyoruz yok o olmaz şu olsun mu ya da onun yerine şunu yapsak mi die. Film seriti gibi geçirdim aklımdan.
Sonra da eşime dedim aşkım bizde boyle birsey yapalım mi. Dediği cevap tamam sen hazırla bende katkıda bulunurum. Sustum kaldım. Esim hatta sunu ekleyelim karı koca trabzonsporun yeni stadında maça gitmek dedi (Esim ts li biz bolu da yasioz) hıhi tmm dedim.
Bu başladı şimdi noldu nie Tribe girdin yine sana iyilik yaramio demelere.
İyi de be adam ben listeyi kendim yapmak istesem senden katkı istesem hazırlarım koyarım önüne al sende yaz derim demi bnm amacım birlikte yapalım bişeyler paylaşalım hayaller kuralım onların üzerinde gerekirse tatlı tatlı tartışalım.
Aynı evde eşimi özlüyorum onunla konuşmayı özlüyorum.
Söyleyin allah aşkına ben mi haksizim o mu
Bugün bi yarisma programında yarışmacı ölmeden önce Yapılacak 100 şey listemde bu yarışmaya katilmak vardı dedi.
Hemen düşündüm eşimle oturmuşuz masanın başına almışız elimize kalem kağıdı böyle bi liste çıkariyoruz. Bi yandan tartışıyoruz yok o olmaz şu olsun mu ya da onun yerine şunu yapsak mi die. Film seriti gibi geçirdim aklımdan.
Sonra da eşime dedim aşkım bizde boyle birsey yapalım mi. Dediği cevap tamam sen hazırla bende katkıda bulunurum. Sustum kaldım. Esim hatta sunu ekleyelim karı koca trabzonsporun yeni stadında maça gitmek dedi (Esim ts li biz bolu da yasioz) hıhi tmm dedim.
Bu başladı şimdi noldu nie Tribe girdin yine sana iyilik yaramio demelere.
İyi de be adam ben listeyi kendim yapmak istesem senden katkı istesem hazırlarım koyarım önüne al sende yaz derim demi bnm amacım birlikte yapalım bişeyler paylaşalım hayaller kuralım onların üzerinde gerekirse tatlı tatlı tartışalım.
Aynı evde eşimi özlüyorum onunla konuşmayı özlüyorum.
Söyleyin allah aşkına ben mi haksizim o mu