• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi özledim...

_Birce_

cennet dudaklarınmış öpte öleyim !!!
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
1.103
1.566
158
36
Kızlar mrb. Benim 5 buçuk aylik bi bebeğim var. 1 ay önce ev aldik ve ise başladım yine 1 ay önce. Bu süre içinde de kv ler baktı bebegime yarın da annem gelecek bakmaya.böyle dönüşümlu bakacaklar 1 sene. Dolayısıyla birlikte yaşıyoruz. Kvler 2 saat annemler 10 saat uzağımda yaşıo. Bu birlikte yaşamalardan dolayi eşimle paylasimlarimiz azaldı. Başbaşa dışarı çıkamıyoruz bebegimizi de alıp çünkü bi annemler de gelsin muhAbbeti oluo haliyle. Onlarda çocuk Bakıolar hava almak istiolar arada. bakıcı muamelesi yapmamak gerekio birlikte gidio ruz. Önceden sürekli film izlerdik onları bırakıp odaya kapanıp film izlemio ruz ayıp olur die. Yani eski hayatımı zledim şimdiden. Bundan ziyade eşimle birseyler paylasmayi özledim. Birlikte sadece ikimizin yapabileceği şeyleri özledim. Yani bi dizi hakkında konuşmak Bile mutlu edio beni. Eşim öyle dizi falan izlemez ama bi dizi yi sevdi geçenler de o kadar sevindim ki ortak bi dizi izlicez die.
Bugün bi yarisma programında yarışmacı ölmeden önce Yapılacak 100 şey listemde bu yarışmaya katilmak vardı dedi.
Hemen düşündüm eşimle oturmuşuz masanın başına almışız elimize kalem kağıdı böyle bi liste çıkariyoruz. Bi yandan tartışıyoruz yok o olmaz şu olsun mu ya da onun yerine şunu yapsak mi die. Film seriti gibi geçirdim aklımdan.
Sonra da eşime dedim aşkım bizde boyle birsey yapalım mi. Dediği cevap tamam sen hazırla bende katkıda bulunurum. Sustum kaldım. Esim hatta sunu ekleyelim karı koca trabzonsporun yeni stadında maça gitmek dedi (Esim ts li biz bolu da yasioz) hıhi tmm dedim.
Bu başladı şimdi noldu nie Tribe girdin yine sana iyilik yaramio demelere.
İyi de be adam ben listeyi kendim yapmak istesem senden katkı istesem hazırlarım koyarım önüne al sende yaz derim demi bnm amacım birlikte yapalım bişeyler paylaşalım hayaller kuralım onların üzerinde gerekirse tatlı tatlı tartışalım.
Aynı evde eşimi özlüyorum onunla konuşmayı özlüyorum.
Söyleyin allah aşkına ben mi haksizim o mu

haklısın ama yapacak bir şeyde yok . O yüzden flört döneminizdeki gibi bolca mesajlaşa bilirisniz bence ;)

Bir yol bulun ve cümbür cemaat yaşamaya son verin.
Bütçe yok mu hiç bakıcı için?

Bir de insanlar aylarca kalıyorlarsa neden hiç beraber dışarı çıkamadınız.
Ayıp olmasın diye beraber çıkıyorsanız ertesi gün de başbaşa çıkın.

Ben denizliliyim. Ama artık bolulu olduk sayılır.

Keşke... Ama baksana adam konuşmaktan aciz mesajlasMaya kalksam kısa kesmek için arar sanırım :cry:
Aaa hemşeriyiz:) olsun sen yine de özünü kaybetme:) eşinin ailesi için bir sey diyemem de kendi annen geldiğinde ufak bir kaçamak yapın eşinle yemege ya da sinemaya falan gidin. annen zaten anlayışla karşılayacaktır. Eşin de kendi annesi var diye öyle davranmıştır erkeklerin yaşı kaç olursa olsun annelerini görünce şımarıp eşlerine naz yapıyorlar.

Bir yol bulun ve cümbür cemaat yaşamaya son verin.
Bütçe yok mu hiç bakıcı için?
Bütçemız var yani biraz zorlaniriz ama yeter çok şükür. Maddiyattan deil de kızım bi başkasına bırakmak için çok küçük. Burda kimseyi tanımıyoruz tanıdığımız kişiler hep is yerinden e onlar da calisio güvenecek kişi bulmak çok zor. Hele kizim bu kadar küçükken.
Bir de insanlar aylarca kalıyorlarsa neden hiç beraber dışarı çıkamadınız.
Ayıp olmasın diye beraber çıkıyorsanız ertesi gün de başbaşa çıkın.
Bizde zaten çalıştığımız için hafta da birgün cikabiliyoruz e onda da hep birlikte yapmak durumunda kalıyoruz.
Cocuk olunca duzen degisiyo. Alışmaya çalış.
Çocuk olunca düzen degisio ama neden eşlerin birbirine karşı ilgisi de degisio ki çok zor olmamalı yarım saat bişey paylaşmak. Adam ise gelip gidio kızını sevio bu kadar.

Aaa hemşeriyiz:) olsun sen yine de özünü kaybetme:) eşinin ailesi için bir sey diyemem de kendi annen geldiğinde ufak bir kaçamak yapın eşinle yemege ya da sinemaya falan gidin. annen zaten anlayışla karşılayacaktır. Eşin de kendi annesi var diye öyle davranmıştır erkeklerin yaşı kaç olursa olsun annelerini görünce şımarıp eşlerine naz yapıyorlar.
Yaa ne güzel bi hemseri buldum kk da :KK49:
Aslında eşimin ailesi geldiğinde yaptık bi kere çıktık dışarı yemek yedik tavla oynadık ama artık ben sürekli söylediğim için oluo bunlar eşim hadi şunu bi çıkarayim da sussun der gibi yani bi görev gibi algiliyo bu durumu gelio bana.o yuzden hiç zevk almiom. Belki de esim görev gibi yapmio ama ben onunda benim kadar istekli oldugunu hissetmiyorum.

Yaa ne güzel bi hemseri buldum kk da :KK49:
Aslında eşimin ailesi geldiğinde yaptık bi kere çıktık dışarı yemek yedik tavla oynadık ama artık ben sürekli söylediğim için oluo bunlar eşim hadi şunu bi çıkarayim da sussun der gibi yani bi görev gibi algiliyo bu durumu gelio bana.o yuzden hiç zevk almiom. Belki de esim görev gibi yapmio ama ben onunda benim kadar istekli oldugunu hissetmiyorum.
Olsun sen yine de keyfini çıkart hem eşin de tabiki istiyordur başbaşa vakit geçirmeyi özlemiştir o da. Senin ailen geldiğinde roller değişebilir;)

Ts dedin mi akan sular durur eşimde fanatik Ts li onun için çok önemli birşeydir o neden tribli cevap verdin ki, neyse çocuk olunca herşey değişiyor normal biylr olması :KK51:

Ümitsizce inşallah diyorum. Ah şu flört dönemleri ne güzeldi. İş yerinde yemekhanede yanıma oturduğunda elimin titremesinden çorbayi icemedigim günleri özledim. Şimdi resmen aynı evde kocamı özlüyorum.
Olsun sen yine de keyfini çıkart hem eşin de tabiki istiyordur başbaşa vakit geçirmeyi özlemiştir o da. Senin ailen geldiğinde roller değişebilir:KK66:

Ts dedin mi akan sular durur eşimde fanatik Ts li onun için çok önemli birşeydir o neden tribli cevap verdin ki, neyse çocuk olunca herşey değişiyor normal biylr olması :KK51:
Ah o ts yok mu o ts. Tek rakibim :KK11:
Benim ki tarabzonlu da deil bi de ona rağmen fanatik.
Valla Tribe girerim çünkü adamla konuşmak istiorum o hazırla ver bende yazayım dio. Yani yine iletişim sıfır.

Ümitsizce inşallah diyorum. Ah şu flört dönemleri ne güzeldi. İş yerinde yemekhanede yanıma oturduğunda elimin titremesinden çorbayi icemedigim günleri özledim. Şimdi resmen aynı evde kocamı özlüyorum.
Ayy canım ya valla böyle diyince üzüldüm. Ben de doğum izni için ailemin yanına geldim eşim haftasonları geliyor yanıma c.tesi onu görebilene aşk olsun sürekli dışarıda, pazar günü de benim ısrarlarım üzerine birlikte bir şeyler yapıyoruz. Yani çok iyi anlıyorum seni.

Ah o ts yok mu o ts. Tek rakibim :KK11:
Benim ki tarabzonlu da deil bi de ona rağmen fanatik.
Valla Tribe girerim çünkü adamla konuşmak istiorum o hazırla ver bende yazayım dio. Yani yine iletişim sıfır.
Hahah çok iyi bilirim mesela kağıda kalp yapar icine t yapınca derim aha beni yazıyor (adımın baş harfi) sonra ts olduğu anlaşılır kumam :70:

Ayy canım ya valla böyle diyince üzüldüm. Ben de doğum izni için ailemin yanına geldim eşim haftasonları geliyor yanıma c.tesi onu görebilene aşk olsun sürekli dışarıda, pazar günü de benim ısrarlarım üzerine birlikte bir şeyler yapıyoruz. Yani çok iyi anlıyorum seni.
Ve en kötüsü onun bunu anlamaması. Belki gelir haklısın der die buraya yazdığım konuyu okudum ve ilk iki msj daki haklisinlari gitti odaya yattı umrunda deil.
Ben olsam napardim girerdim kk ya bulurum o konuyu okurdum bütün yorumları bnm ki ne istiomus da ben anlamamisim die sonra da anlayınca gider sarilirdim. Benim adam napio Afedersiniz ossura ossura uyuyor
Kimbilir belki de bu yüzden kaybediyorum.

Hahah çok iyi bilirim mesela kağıda kalp yapar icine t yapınca derim aha beni yazıyor (adımın baş harfi) sonra ts olduğu anlaşılır kumam :KK70:
Aynen kuma gerçekten. Birde o var bak onu unuttum yazmayi adam maca gelince vakti cok konusacagi sey cok. bişey yapcak olsak bile maçlara gore ayarlariz herseyi.

Ve en kötüsü onun bunu anlamaması. Belki gelir haklısın der die buraya yazdığım konuyu okudum ve ilk iki msj daki haklisinlari gitti odaya yattı umrunda deil.
Ben olsam napardim girerdim kk ya bulurum o konuyu okurdum bütün yorumları bnm ki ne istiomus da ben anlamamisim die sonra da anlayınca gider sarilirdim. Benim adam napio Afedersiniz ossura ossura uyuyor
Kimbilir belki de bu yüzden kaybediyorum.
Bir erkekten bu kadar ince olmasını beklemek seni hayal kırıklığına uğratır hemşerim:) erkekler yüzeyseldir karşısına geçip tek tek anlatmazsan onlar alt metni anlamazlar. Al karşına tek tek anlat sıkıntını ve isteklerini amin ol daha az üzülür ve yorulursun;)

Bir erkekten bu kadar ince olmasını beklemek seni hayal kırıklığına uğratır hemşerim:) erkekler yüzeyseldir karşısına geçip tek tek anlatmazsan onlar alt metni anlamazlar. Al karşına tek tek anlat sıkıntını ve isteklerini amin ol daha az üzülür ve yorulursun:KK66:
Doğru diosun onların kafalar bizimki gibi calismio. Ben yarın bi konuşayım. Anlatayım derdimi. Gerçi okudu ama demekki işine gelmio. Yine de bi deneyeyim.

Esin hakli. Sende bi alinganlik var.
Adam sana annesi gilin yaninda " aa evet askim hadi liste cikaralim ben kalemleri topluyum sende bos kagit bul cabuk" diyemez. Daha oturakli olmali.
Ki zaten baslangic olrak fikir vermekten geri kalmamis sana katilmak icin stad diyerek.
Ve esin yine hakli. Sizin cocugunza bakan anne babanin yuzune kapiyi kapatip zaman gecirmek sacma. Eger cocuk duzeninizi bozuyorsa "bu cocugu bizmi yaptik? Bu kadr bunalkcaktiniz neden yaptiniz bu cocugu" derler adama.

Ama senidw anliyorum.
Ben olsam disarda isimiz var evrak isleri var felan bahanesiyle gezerdim esimle disarda azcik. Bi bakarsiniz hersey yolunda gitti, kv ye cokta guzel anlatabilirsiniz anne senin icin uygun olurmu biraz gezsek x" le? hic zaman ayiramiyoruz birbirimize diye.

Back
X