- 18 Eylül 2014
- 1.103
- 1.566
- 158
- 36
Evet ben alinganim ama bunlar birikmiş ligin sonucu. Bu konuyu konuştuğumuzda kvler yok onlar cuma günü gittiler bende bugün izin aldım gittikleri için annem sabah burda olacak. Ki zaten hemen yazalım demedim ki tamam aşkım bi ara yaparız dese ben yine mutlu olucam çünkü bunun için bi plan yapmış olucaz.Esin hakli. Sende bi alinganlik var.
Adam sana annesi gilin yaninda " aa evet askim hadi liste cikaralim ben kalemleri topluyum sende bos kagit bul cabuk" diyemez. Daha oturakli olmali.
Ki zaten baslangic olrak fikir vermekten geri kalmamis sana katilmak icin stad diyerek.
Ve esin yine hakli. Sizin cocugunza bakan anne babanin yuzune kapiyi kapatip zaman gecirmek sacma. Eger cocuk duzeninizi bozuyorsa "bu cocugu bizmi yaptik? Bu kadr bunalkcaktiniz neden yaptiniz bu cocugu" derler adama.
Ama senidw anliyorum.
Ben olsam disarda isimiz var evrak isleri var felan bahanesiyle gezerdim esimle disarda azcik. Bi bakarsiniz hersey yolunda gitti, kv ye cokta guzel anlatabilirsiniz anne senin icin uygun olurmu biraz gezsek x" le? hic zaman ayiramiyoruz birbirimize diye.
İkincisi eşime hiçbir zaman odaya geçip film izleyelim demedim bunun ayıp olacağını ben söylüyorum ki zaten ayıp olur.sadece bu konuyu örneklemek istedim.
Yani siz Esiniz sen hazırla ben katkıda bulunurum derken haklı diosunuz ama biz yine ortak bişey yapmış olmuyoruz.
Birde söyle birsey var ben ise gidio rum yarım gün çalışıyordum eve geldiğimde kv ve KP hop dışarıya. Eşimin gelmesine yarım saat kala eve gelio lar. Kimseyle bi paylaşımım yok ise git eve gel bebeğe bak arada yemek yap bulaşıklari hallet hayatım bundan ibaret.
İstediğim şey sadece eşimle birlikte hayal kurmaktı. Belki de hiç yapamayacağımız şeyleri hayalimizde yapmak. Ama sağolsun bunu bile sen hazırla dedi bana. Evet eşim haklı.