Eşimi özlüyorum

ask2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
636
4
66
Diğer
Başlığa bakılınca eşimden ayrı olduğum gelmesin aklınıza..4 yıllık evliyim 2,5 yaşında bir oğlum var.Her ikimizde çalışıyoruz.Eşim sadık,dürüst,güvenilir.Buraya kadar herşey yolunda gibi görünüyor ama öyle değil.Bir eksiklik var.İlgi,sevgi,gözlerindeki heyecan yok yok artık..Sanki sadece ev arkadaşıyız biz.Sabah işe beraber çıkıyoruz beni bırakıyor önce sonra kendisi gidiyor.Oğluma annem bakıyor.Akşamda evde herzaman ki gibi yemek hazırla önce çocuğu yedir,ilgilen oyna (bundan asla şikayetçi değilim tabi..)Eşim gelir yemek yeriz o tv başına ben oğlanı uyutmaya.Bazen onunla uyur kalırım...Uyumadığım zamanlarda tv başında beraber muhabbet,çay faslı.Sonra yatış..
Ama benim beklediğim bu değilki..Ben biraz daha ilgili sevgili,gün içinde aramasını istiyorum.Durduk yere sarılıp öpmesini süprizler yapmasını romantik olmasını bekliyorum.Ama yok dün akşam 22 de eve geldi maçtan sonrada gelir gelmez oturup maç yorumu seyretti saatlerce.Bende gidip yattım.Doğum günü evlilik yıldönümü falan zaten hiç söz etmek istemiyorum..Normal günler gibi gelip geçiyor..Bize özel olan hiçbirşey yok hayatımızda çok sıkıldım..

Bazılar aldatma, hakaret, baskı, dayak, icki, kumar vs. yok daha ne istiyorsun diyebilir. Evet sende sanlısın aslında ama ne yalan söyleyim bende senin girdigin beklentiler icine girerdim evli olsam. Heyecanı kaybetmemek lazım.

Kaç aydır bekliyorum bakalım bugün içinden gelerek karıcım diyecekmi yada aldığım kıyafeti beğenip çok yakışmış diyecekmi diye yok.Saçlarımı boyatıyorum yok farkediyor ama yorum yok..Yolda yürürken elimi tutacakmı yok...
Sevdiği bir yemeği yedikten sonra eline sağlık diyecekmi yok...
Ben çok şey istemiyorum ki yaa...
Kendimi erkek gibi hissetmeye başlayacağım yakında çünkü bayan olduğumu hissettirmiyor hiç bana...

Evlilik rutine binmiş görünüyor.

Erkekler için bütün bunlar cok normal aslında biz abartıyoruz

Peki sen neler yapıyorsun ilişkinin heyecanı icin?

Buda beni psikolojik olarak etkiliyor haliyle..Sinirim bozuluyor.Zaten çalışan bayan olmak zor.Ev iş çocuk bir sürü sorumluluk.Tamam dayak aldatma vs yok ama bu durumda evlilikten de birşey anlamıyorum ki ben..Kocam yanımda ama değil.Onu seviyorum ve özlüyorum.Ondan bişey göremeyincede gergin oluyorum.En ufak birşeye bağırıyorum sonra..

beklemekle olmaz çoğu erkek için normal bunlar..zaman bekleme zamanı değil yaş geçiyor 60tan sonramı heyecanı isteyeceksiniz konuşun eşinizle konuşmakla olmuyorsa siz yaklaşın siz elinden tutun siz arkadan sarılın gidip süprizler yapın öpün karşı taraftan beklemeyin siz birsiniz artık tek taraftan beklemekle olmuyor bekleyen sıkılıyor sıkıntıya düşüyor ne sitiyorsan sen yap o zaman oda açılır belki aklına gelir..sevgiyle mutlu kal arkadaşım

Evlilik rutine binmiş görünüyor.

Erkekler için bütün bunlar cok normal aslında biz abartıyoruz

Peki sen neler yapıyorsun ilişkinin heyecanı icin?

Evet eşimle konuşsam kesinlikle normal görecektir bunları.Bunumu takıyorsun kafana diyebilir...
Ben ona mesaj çekiyorum mesela içimden gelen..Ama cevap yok..
Akşam soruyorum alamadınmı yada görmedinmi mesajımı niye cevap vermedin diyorum..Seni seviyorum diyor deli ediyor beni...

Konuşmayı denesen, ama böyle karşına alarak, ciddi bir konu üzerinde konuşma yapacağını ona hissettirerek.

Canım dile getirdim inan.mesela işyerinde bir arkadaşım var,Geçen gün sevgilisi çok güzel bir hediye yolladı.Ne sevindi anlatamam.Anlattım akşam eşime,biraz açtım konuyu falan ama yok yani..Ha ben hediye falan beklemiyorum zaten öyle..Ne olumlu ne olumsuz bişey demedi.Konuyu dağıttı kaynattı gibi birşey oldu..
Hem zorlada olmazki böyle şeyler ya içinden gelmeli.

Ben 2 yıllık evliyim,çocukta yok henüz..ama aynı sıkıntıları ben de yaşıyorum zaman zaman..

Eşimde tv delisidir..ama ben bazen şebeklik yaparak,bazen üstüne atlayıp onu gıdıklayarak,bazen de başka şeylerle ilgisini çekiyorum..

Ev işlerinden,çocuktan fırsat yaratıp sen ona yaklaşmaya çalışsan ???

Dedimki en sonunda kendimi asker arkadaşı gibi hissediyorum sayende dedim...İlk zamanlar öyle değildi.Çocuk olunca tamam hayatınız çok değişiyor çalışıncada vakit ayıramıyorsunuz birbirinize ama..Benim istediğim sürekli süprizler hediyeler mesajlar falan değil..Yeni bişey aldığımda saçımı boyattığımda farketmesi.Aaa karıcım çok yakışmış güzel olmuşsun demesi.Yemekten sonra eline sağlık diye öpse o bile bana yeter.2 çift güzel söz,yakınlık bu yani...

ben de yengeç burcuyum. yengeç kadınları aşırı duygusal olurlar ben de öyleyim. ilgi , sevgi beklerler herzaman. bu konudaki hassaslığınız normal.

Ben yengeç,eşim boğa burcu

yengec ve bogamı
cok ıı anlasır derlerdı
benımde eskı ama yerı bende eskımeyen sevgılımde boga ve ben yengec
bız ıyıdık demekkı sevgılıyız dıyeymıs
işte bı sıkıntısı falanmı var acaba? haftasonları ıcın programalr yapsanız emrıvakı yapıp basbasa kalsanız.cocugunuzu annenıze bırakırsınız.
esınle ve cocugunla mutlulukalr dılerım.

Ben yengeç,eşim boğa burcu

BENIM EŞİMDE boğa ama cinsellıkden yana benden daha cok önde yanı daha cok atılgan eşinizi bızden ıyı tanırsınız belkı ama bıraz gezmeye gidin derim değişik hava emınım ıyı gelecektır eşim sıkıldıgında hadı oraya gıdelım hadı bunu yapalım dersem daha bır baska oluyo yanı anlayacagınız monotnlukdan cıkartın aksamları dolasın cocugunuzuda alıp siz adım atın konusarak anlamıyorsa hareketlerınızle yaklastırın boga burcu guzel olmus demez benım esımde demez hatta bana askım bıle demez senı sevıyorum dıyelı belkı 2 ay olmustur bıraz odunduarlar ama evıne sadıkdırlar bu nedenle bıraz cek kendıne ve şükret bızı aldatmayacak ınsanlara sahıbız

...............................................................

Son düzenleme:
sen ne kadar yakınlık gösteriyorsun yani daha doğrusu çaba gösterdin mi ne bilim sen sürpriz yaptın mı ya da ne bilim ... bazen herşeyi karşı taraftan beklememek lazım.... bana göre enazından cnm.. hani sen yapınca belki o da yapmak ister :44:

Son düzenleme:
Çirkinde bir kadın değilim bakarım kendime sempatiğimdir ayrıca..Zayıfım aman ne bileyim işte evlenirken ben bu adamla bir ömür boyu aynı yastığa başkoyacağım diye içim pır pır atıyordu.Hala daha öyle..Yapmayacağım şey yoktur eşim ve çocuğum için..Temizimdir düzenliyimdir..Ama beklediğim heyecanı sevgiyi gözlerinde göremiyorum.İş arkadaşı gibi konuşuyor benimle..Sadece canım,yavrum diye hitap eder her zaman.Kızınca adımı söyler onun haricinde birşey paylaşmıyor benimle.Evin hizmetçisi gibi hissediyorum kendimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…