Eşimi rahatmi birakmaliyim?

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.:(

eski kız arkadaşı listesinden çıkamasını istemek de haklısınız 'biraz'. ama devamında oyuncak gibi ne öyle. engelle yok engeli kaldır. amacınızı çözemedim yani.

Eski kız arkadaşının hala eşinizin facebookunda olması zaten normal değil.O özgürlük değil genişlik oluyor bana göre artık.Bu yüzden istekleriniz gaaayet normal.Silmiş engellemiş konu kapanmış.Üzerinde bidaha hiç konuşmayın oldu bitti.Başka bişeye gerek yok.Normal bi arkadaşı için sil bunu dememişsiniz sonuçta.

eski kız arkadaşı listesinden çıkamasını istemek de haklısınız 'biraz'. ama devamında oyuncak gibi ne öyle. engelle yok engeli kaldır. amacınızı çözemedim yani.
Engellemesini istedim çünkü bakmasını da istemiyorum. Ve o kizinda buna bakmasını istemiyorum:KK43:
Sonra düşününce çok oluyorum sanki.itici oldum böyle
engelletmişsin bir kere bir daha kurcalama engeli kaldır falan..
Dimi kalsın böyle.

Engellemesini istedim çünkü bakmasını da istemiyorum. Ve o kizinda buna bakmasını istemiyorum:KK43:
Sonra düşününce çok oluyorum sanki.itici oldum böyle

Dimi kalsın böyle.

itici olacak birşey yok sizi rahatsız etmiş sil demişsiniz.. sıradan bir kız arkadaş olsaydı haksız olurdunuz bu durumda bir tuhaflık yok .. üstünde durmayın artık..

itici olacak birşey yok sizi rahatsız etmiş sil demişsiniz.. sıradan bir kız arkadaş olsaydı haksız olurdunuz bu durumda bir tuhaflık yok .. üstünde durmayın artık..
Teşekkür ederim kızlar. Bazen yanlismi yapıyorum derken iyi oluyor böyle.

[QUOTE="denizim0, post: 46040482, member: 89387"

Nedense buna takıldım. Kız doktor ondan M8 acaba. Bu kendimde eksiklik olabilir. :(

Yani eğer kız arkadaşıyla hala görüşmüyorlarsa fi tarihinde sevgili oldukları için birbirlerini eklemişler, sonra da çıkarmamışlarsa, ikisi de unutup gitmiştir muhtemelen.
Sildirmişsin artık, elleşme, bırak dağınık kalsın.

dogru olani yapmissin.millet normal kiz arkadasi bile istemiyo yani bennnn..birde eski kiz arkadas...olmamali.sozunun arkasinda dur..engeli kaldir dersen sana saygisi kalmaz ve yanlislara canak tutarsin.

Arkadaşlar
Eşimin face ine takıldım bir süredir. Face sifreliydi açık durmasını istedim, eski kız arkadaşı listesindeydi çıkarmasını istedim. Bunları yaptı. Bugünde engellemesini istedim. Engelledi.
Şimdi ben fazlamı oldum sizce? Çok sıkıntıda iyi bişey değil ya. Böyle bir özgürlük kısıtlaması normalmi bilemedim. Engeli kaldır desem diye düşünüyorum. Ama bu sefer de yeter bu takıntı der.:KK43:
eski kız arkadaşını engellettiğin için vicdan mı yapıyorsun.YAPMA:KK53:

Yani eğer kız arkadaşıyla hala görüşmüyorlarsa fi tarihinde sevgili oldukları için birbirlerini eklemişler, sonra da çıkarmamışlarsa, ikisi de unutup gitmiştir muhtemelen.
Sildirmişsin artık, elleşme, bırak dağınık kalsın.
Sildirmek ok. De engellettim bide. Bu normal mi?

Back
X