Eşimi reddettim

Bir evlilik ya da ilişki içerisinde olmak, partnerinizle aktif cinsel hayatınızın olması demek her seks talebine rızanız olduğu anlamına gelmez. Hasta, yorgun, eşinize geçici de olsa duygusal açıdan uzak olabilirsiniz. Bu gibi nedenlere de ihtiyacınız yok hatta, sadece canınız o an seks yapmak istemiyor olabilir. Bu gayet normal. Kadınlar her an cinsel birleşmeye hazır birer makine değil neticede. Hele ki ortada duygusal bir anlaşmazlık varsa ve karşı taraf önce bunu çözümlemeden cinsellik beklentisindeyse çok daha rahatsızlık verici bir istek.

"Eşini reddetme, senden uzaklaşır." türevi yorumları da şaşkınlık içinde okudum. Konu sahibini ve derdini bu söyleyeceğimin dışında tutarak şunu ekleyeceğim; kadınlar kocalarına her koşulda seks sunmalıymış gibi konuşanların evlilik içi tecavüzden, bunun ülkemizde nasıl karayan bir yara olduğundan hiç haberi yok sanırım. Karşılıklı rıza hanımlar, öncelik bu.

Değil mi ya :KK53:
Alışmışız kv görümce konularına
Tuaf geliyor
Kv olmayan bir bdv düşünülemez:KK12::KK70:
Hem öyle hem de prenses vari konular. Önceden konular daha gerçek sorunlardi. Şimdi şey gibi, "kocamla çay içerken püskevitim çaya düştü kocam benden nefret eder mi?" Bu kadar tuhaf😂😂😂 Allah kimseye dert vermesin de nerede o eski dertler😂😂

Yeni evli olunca 24 saat seksi ic çamaşırıyla dolasip geysa gibi erkeginin her arzusini yerine mi getirmesi lazimmis kadının? Insaniz hepimizin eşref saati olur. Ayrıca kırgın olmasan da yorgun olursun vs ya da sadece canın istemez. Bu iş iki kişinin gönlü varsa olur kocan bunu bilmiyor herhalde

Ben kırgınlık reddetmesini anlıyorum. Hastalığı da..
İnsanın ruhu tamir olmadan sevişmesi doğru değil.

Ancak yorgunum, halim yok reddetmesi de karşı tarafı çok kırıyor.
Hele hele de göze çarpan bir isteksizlik söz konusuyken.
Yorgun ama diye düşünmüyorsunuz da istemiyor işte diye emin oluyorsunuz.

Seksi barışma aracı olarak görenler de var.
Uzun uzun özür dilemekten kolay geliyor sanırım.
Belli ki eşiniz de öyle..
Konuşun beklentilerinizi anlatın.
Yeni evlisiniz, dilinizi çözeceksiniz.

Aranızdaki ilişkiyi cinselliği baş köşeye oturtup yaşamayın.. Evlilik zaten bunun üzerine de olmamalı sevginiz saygınız tamsa aranızdaki anlaşmazlıkların üstesinden gelebiliyorsanız bundan soğur mu diye düşünmenize gerek olmuyor..

Karşılıklı istemediğimiz hoşumuza gitmeyen birşeyi niye yapalım ki? Çok uzun süreler reddetmek doğru olmaz tabi ama bir yapar iki istemessin gayet doğal. Çok istiyorsan kalbimi kırma hareketlerine dikkat et de

Ben kırgınlık reddetmesini anlıyorum. Hastalığı da..
İnsanın ruhu tamir olmadan sevişmesi doğru değil.

Ancak yorgunum, halim yok reddetmesi de karşı tarafı çok kırıyor.
Hele hele de göze çarpan bir isteksizlik söz konusuyken.
Yorgun ama diye düşünmüyorsunuz da istemiyor işte diye emin oluyorsunuz.

Seksi barışma aracı olarak görenler de var.
Uzun uzun özür dilemekten kolay geliyor sanırım.
Belli ki eşiniz de öyle..
Konuşun beklentilerinizi anlatın.
Yeni evlisiniz, dilinizi çözeceksiniz.

İyi de insan çok yorgun olabiliyor bazen bunun nesi kırıcı ki? Ben kimi zaman eşime yaklaşıp sonra onun reddetmesine fırsat vermeden kendim geri çekiliyorum bugün çok yorgun olduğun belli başka zamana kalsın diye. Kimi zaman anlamamışsam adam bana diyor çok yorgunum diye. Bu durumda neden kırılayım ki?

Istemedigim bir seyi sirf evliyim diye neden yapmak zorunda olayim? Hödük olmasin da gönül almayi bilsin

Bu konu biraz tartışmalı. Her küs olduğunuzda bunu yapmanız doğru değil. Çok büyük bir sorun olunca tabiki oluyor insan zorla sevişecek değil ama en ufak bi söz dalaşını bile cinsel hayata yansıtırsanız ilerde sorun yaşarsınız.

İyi de insan çok yorgun olabiliyor bazen bunun nesi kırıcı ki? Ben kimi zaman eşime yaklaşıp sonra onun reddetmesine fırsat vermeden kendim geri çekiliyorum bugün çok yorgun olduğun belli başka zamana kalsın diye. Kimi zaman anlamamışsam adam bana diyor çok yorgunum diye. Bu durumda neden kırılayım ki?

Şimdi 1 hafta on gün olmuş bakıyorsun arkadaşı çağırmış hava almaya çıkacak hali var.
Sevişmeye hali yok.
Bu da arada olan bir şey değil sık sık gözlenen durum.
Hiç de öyle pembe bakamıyorsunuz.. :)
Yorgunsan gezmeye de yorgun ol mesela gibi gibi..

Şimdi 1 hafta on gün olmuş bakıyorsun arkadaşı çağırmış hava almaya çıkacak hali var.
Sevişmeye hali yok.
Bu da arada olan bir şey değil sık sık gözlenen durum.
Hiç de öyle pembe bakamıyorsunuz.. :)
Yorgunsan gezmeye de yorgun ol mesela gibi gibi..

Sizin bahsettiğiniz yorgunluk değil ki :) yorgun insan gezmeye de yorgun olur. Gezmeye gönüllü birlikteliğe yorgun olunmaz, bahane üretmek olur o. Sık sık olan bir şeyse de altında başka bir durum vardır. Yani adamın bu şekilde bahane üretmesinin sebebini öğrenmek lazım. Belki bir rahatsızlık, belki psikolojik bir durum, belki başka bir şey...

Türk kadının başını hep böyle telkinler yakıyor işte. Sonra vay efendim bu erkeklere bu kibir nerden geliyor? Nerden gelecek
🤣 🤣 🤣 Ay hic sorma ya bir taraflari rahatlasin farketmez yarim saat once Küfür etmisse nolmus yatakta ver yoksa yanarsin obur tarafta annemde kocana sirtini donme yatakta derdi eee kendi donderio 😂😂😂birak donmeyi horlayinca kova kova herifle yataklari ayircaz az kaldi 😁😁😁

Sizin bahsettiğiniz yorgunluk değil ki :) yorgun insan gezmeye de yorgun olur. Gezmeye gönüllü birlikteliğe yorgun olunmaz, bahane üretmek olur o. Sık sık olan bir şeyse de altında başka bir durum vardır. Yani adamın bu şekilde bahane üretmesinin sebebini öğrenmek lazım. Belki bir rahatsızlık, belki psikolojik bir durum, belki başka bir şey...

İşte adına yorgunluk diyorlar ama, o da kırıcı oluyor haliyle..

Ben sevişmenin çok yorucu bir şey olduğunu düşünmüyorum bir de.
Hatta dinlendirici bir şeye dönüştürülebilir.
Yorgunum diye eşi reddetmek yerine keyifli bir dinlenme aracına dönüştürmeyi tercih ederim. :)

İstemiyorsan zorunda değilsin tabiki ama eşinin bu dediği bana bir mesaj gibi geldi, sanki seni tehdit edercesine..
“Eğer beni reddedersen bende başka şeylere yönelirim” gibi.
Bu başka şeylerin altı doldurulabilir oralara girmiyorum :sus:

İşte adına yorgunluk diyorlar ama, o da kırıcı oluyor haliyle..

Ben sevişmenin çok yorucu bir şey olduğunu düşünmüyorum bir de.
Hatta dinlendirici bir şeye dönüştürülebilir.
Yorgunum diye eşi reddetmek yerine keyifli bir dinlenme aracına dönüştürmeyi tercih ederim. :)

Gerçek anlamda yorgunken sevişmeyi hiç dinlenme aracı olarak göremedim. Zaten o yorgunluğumla libidom da yerlerde sürünüyor 😂 ama dediğim gibi anahtar kelime yorgunum değil sizin dediğiniz durumda. Yorgunum'un arkasındaki sebebi bulmak lazım sonraki süreçte daha fazla kırılmamak adına.
Bir de şöyle bir durum var bence, birlikte olduğumuz, tüm açıklığımızla, fiziksel ve ruhsal çıplaklığımızla birbirimizi gördüğümüz insana karşı dürüst olmak gerekir. Eğer sevişmek istenmiyorsa yorgunum bahanesine sığınılmamalı, gerçek sebep söylenmeli, iki eş bu konuları kırılmadan, alınmadan konuşabilmeli. Evliliğimin ilk dönemleri sorunlu bir yatak odası hayatımız oldu. Bu da bende ciddi anlamda korkulara sebep oldu. Her birlikteliğe canım acıyacakmış gözüyle bakmaya başladım. Her ne kadar her ilişki sonrasında yanlış baktığımı anlasam da. Ve ciddi anlamda eşimden kaçmaya başlamıştım ki oturup konuşmaya karar verdim kendisiyle. Durum böyle böyle, benim hislerim de korkularım da bunlar, o yüzden isteksizim, sana bahane üretmek istemiyorum her seferinde dedim. Bu konuşmanın üzerine eşimin de desteğiyle ben o korkularımı çok daha kolay yendim, öyle bir sorunum kalmadı mesela.

Yani ben eşimle oturup konuşmak yerine her seferinde bu korkularıma yorgunluğu bahane edebilirdim. Ama reddetme sebebim yorgunluk olmazdı aslında ve bu bahaneler gittikçe bizi birbirimizden uzaklaştırırdı. Bunu demeye çalışıyorum.

bir erkeğin haksız yere karısını kırması yanlış evet. ama kocası haksız da olsa, kadının da kocayı reddetmesi yanlış.

o yanlış yapmayı biliyorsa bende yanlış yapmayı bilirim diyorsanız bu bambaşka bir sorun. cinsellikten daha büyük...

Son düzenleme:
Hiç anlamadım yorumlari.
Ben canım istemiyorken ya da mutsuzken karpuz gibi, Kızılay'da kan verir gibi yatayım da adam üstümde iki debelensin mi? Bir kadın bunu kendisine nasıl yakistirir ya??
İğrenç
Cinsellik böyle bir şey değil ki.
Bu adeta: gözlerimi kaparim, vazifemi yaparım

Back
X