Eşimi seviyor muyum sevmiyor muyum bilemiyorum

larall

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2011
13
0
36
Ankara
eşim bir bayanın ne işi varsa ilgili yani herşeye karışır çok meraklı bayan işlerine ama git şunu tamir et de onu beceremez ve ben eşimle 3 yıl çıktım vu bu huyları hiç görmedim yeni evlenmemize rağmen bıktım ya olabilirmi hemen bıkılır mı bazenleri görücek gözüm yok nefret ediyorum bazende bu az oluyo tabi çok özlüyorum yanaklarını sıktırıyorum çok çabuk sinirleniyo ağzına geleni sayıyo sonra özür dilerim sen benim herşeyimsin diyor bende böyle yapmaya başladığından beri sevmiyorum inanın şimdi hiç göresim yok eve gitmek istemiyorum bugün öğlen tartıştık akşam curcunaya bak:47:

Son düzenleme:
yeni evli olduğun için normal bunlar tatlım.. zamanla oturur taşlar yerine.. birbirinize, evinize ve evlilik hayatına alıştıkça..

asude_bahar
yeni evli olduğun için normal bunlar tatlım.. zamanla oturur taşlar yerine.. birbirinize, evinize ve evlilik hayatına alıştıkça..

evet haklısındır canımda bunaldım bende ve kimsem yok ya insanın bi arkadaşı olur hepsi şehir dışına gittiler etrafımda dertleşiceğim kimsen yok buda çok canımı sıkıyor insanlar çok yapmacık

sızın gıbı yenı evlıyım ve esım sızın esınız gıbı herseye karısır ama herseye... düşünün ki yesıllıklerı buzdolabına nasıl koymam gerektıgıne kadar üstün zekalıdır kocam..bunların aranıza gırmesıne ızın vermeyın,yenı evlı olmak ınsanı ani olarak sevgısızlık yada dolu dolu sevmek gıbı duyguları yasatabılıyor...ama sonra bız bayanlar hep ıı hallerını kötu hallerıne unutturarak yıne onları ozlerız... karsılıklı olarak nelerı sevıp sevmedıgınız konusunda yasadıkca daha ıyı anlasacaksınız,ya da artık o sana ellemeyecek ve ne de sen ona... ıkısınden bırı..zamana bırak ve bunu cok fazla düşünüpte kendını ıyıce kocandan nefret ettırme.

canım tşk ederimde nasıl izin vermeyeyim eşim banada onu dedim marulları şöyle koy domatesi şöyle ya ben küçük değilim neyi nasıl yapıcağımı biliyorum ama o herşeye karışır ben ona karışamam bu böyledir kendisi sütden çıkmış ak kaçık daha olay yeni kardeşime bişey söylücem o öyle denmezmiş onun dediği gibi söylenirmiş ve onun yanında söylücekmişim ne demek dedim senin yanında söylemek zorunda değilim dedim ya sanane demi sen kendi işine bak bende tam tersi beni ilgilendirmeyen konular hakkında ağzıma bile açmam ama bu herşeye maydonoz çok ayrı kişilikteyiz ama bunu evlendikten sonra anladım

canım bu benım ıkıncı evlılıgım ,ınan oyle seyler yasadım kı bunlar bana fasa fiso gelıyor..ha canımı sıkıyor mu evet ama asla kocamın sevgısını öldürmesıne ızın vermemeye calısıyorum aksı halde adam gozunu de kırpsa bana hayat zından olur..bosanmak yada sevmeden evlı kalmak kadar ızdırap verıcı bırsey yok... kendımıze gore dogrularımız var evet sen haklısın ama oda kendını haklı goruyor..oda oyle dogru bılerek yasamıs..bırde bu acıdan bak...bu acılardan bakmak zorundasın da zaten .. benım bır kayın pederım var sana yemın ederım kaynanam yutkunsa karısır o derece yanı.. bızaman dedım nasıl dayandım bu adam delı gıbı bırsey..kızım dedı ya oturup kavga ededcen ya da duymayacan ... duymaya duymaya dedı 35 sene oldu ıste dedı... yanı adamların fıtratında hamurunda var..sen kendını öldursen de bosansan da senden sonrakı hanımına gene onu yapar.. o öyle sen boylesın ..bırbırınızı anlamanız ımkansız sadece o soyler sen susarsın sen soylersın bı zaman o... yok ne yazıkkı gecınmenın baska yolu yok.

Eşiniz fazla iyi galiba,demek neymiş,fazla iyilik insan oğluna yaramaz mış:)

Şaka bir yana ama eşiniz sizin dediklerinizi yapıyor diye gözünüzde onu küçük görmeye başlamışsınız sanki..

O zaman günlük yaşam tarzınızı değiştirmeyi deneyin.

Eşiniz biraz daha maço davransın size..

Belki o zaman gözünüze daha çekici gelebilir:68:

bunu bilmek zaten canımı sıkan benim kayınvalidem de öyle der kızım sen ona bakma sen aslansın paşasın de geç o senin dediğini yapar tamam da ben yapmak zorunda değilim ya yapılcaksa yapılcatır yapılmıcaksa yapılmıcaktır niye hep ben yağlayıp durucam

Son düzenleme:
hayır canım eşim ev işlerini bilmez sadece gösteriri akıl verir tam tersi maço yani sadece talimat verir

zaman geçtikçe birbirinize alışırsınız
hoşlanmadığın yönlerini kavga etmeden tatlılıkla anlat yerine göre şakayla karışık cevap ver.ben çocukmuyum ne yapacağımı bilmiyormuyum gibisinden ama tartışmadan yap bunları
eğer eşinin çok inatçı bir yapısı yoksa zamanla kendini törpüler tabi bol sabır diliyorum sana:31:

evli değilim ama etrafımdaki insanlardan o kadar çok duydum ki evlendiğim adamla sevgilim olan adam o kadar farklı ki laflarını. bir insanı iyi tanıyabilmek için kesinlikle onunla aynı evi paylaşmak gerekiyo. sevgiliyken geçirdğiniz zamanda o kadar az şeyini görebiliyosunuz ki kısıtlı zamanlarda. ve bir erkek ile bir kadının fizyolojik yapısı falan o kadar farklı ki aynı evde birbirleirni öldürmeden, birbirlerine katlanabilmeleri bir mucize bile diye düşünüyorum ben =) zamanla bu yeni huylarınıza da alışacaksınız ve gözünüze artık batmamaya başlıcak. sabırlı olun ikiniz için güze ortamlar hazırlayın bence ilişkinize romantizm, duygusallık falan katın ona tekrardan ısınmanızı kendiniz sağlayabilirsiniz her şey sizin elinizde

eşim bir bayanın ne işi varsa ilgili yani herşeye karışır çok meraklı bayan işlerine ama git şunu tamir et de onu beceremez ve ben eşimle 3 yıl çıktım vu bu huyları hiç görmedim yeni evlenmemize rağmen bıktım ya olabilirmi hemen bıkılır mı bazenleri görücek gözüm yok nefret ediyorum bazende bu az oluyo tabi çok özlüyorum yanaklarını sıktırıyorum çok çabuk sinirleniyo ağzına geleni sayıyo sonra özür dilerim sen benim herşeyimsin diyor bende böyle yapmaya başladığından beri sevmiyorum inanın şimdi hiç göresim yok eve gitmek istemiyorum bugün öğlen tartıştık akşam curcunaya bak:47:[/QUO

konuyla ilgili bir video izledim yada yazı okumuştum ,kocası kadının her işine karışıyor düşünün yemeği şöyle yap böyle pişir falan,neyse kadında trafikte kocasına arabayı şöyle sür şuraya dikkat et falan,sizde bu yöntemi yapın ya da o iş yptığında sizde ona karışırsınız bakalım size bir daha karışıyor mu?

cevap yazan herkese teşekkür ederim koca işde aynı annanemin lafı koca koymuşlar kızım iyi olsa gonca koyarlardı derdi

Son düzenleme:
Back
X