En gecerli bosnma sebeplernden biri bana gore. Boyle nasil yasanir bilemedmEsimle akrabayiz dayiminoglu antidepraasan hap kullanioruz ikmizde annem sirf antideprasan kulllaniorum diye seni kim alcak diyip basimin etini yedi aklima girdiler ve evlendim. Esimden once sevdigin biri vardi evlilige yanasmiordu bende ona inat bu evlilige evet dedim aslinda suan icimden esime sarilmak bile gelmior tiskindim daha 15 gunluk evliyiz ne bir sarilmasi var ne bir sohbeti hic konusmaz ben soru sorarim ancak oyle konusur surekli benmi yonetcem bu adami bosansam olmaz. Akrabalik var arada hem yasadigim sehir dogu kesim burda adama pis pis bakiorlaar adin cikior ne yapaim sizce .Lutfen fikir verin
Seviyorsa sevgini gostermeninisterim de belki seni sevmesine isinirsin. Seni almayani napican demwk ki hayirsizmis oburu ile evlensen bence bin pisman olurdunO beni seviyor bundan eminim ama konusmuor yapisi oyle
2 gün üst üste banlanmak istemediğim için konuyu sessizce izliyorum. Ama içimde volkanlar patlıyor yaniŞimdi sen ne tavsiyesi bekliyorsun onu anlamadım.
İnat olsun diye evlenen sensin.
Birisini sevdiği halde bir başkasıyla evlenen sensin.
Adamı yara bandı olarak kullanan sensin.
Evli olduğu halde eski sevgilisini düşünen sensin, ki bu ihanettir, aldatmaktır!!!
Vs
Vs
Tüm problem aslında sensin.
Sana değil kocana acıdım ben.
Artı sarılmıyor konuşmuyor diyorsunya, düşün bakalım seni sevmeyen başkasını seven ve ona inat olsun diye seninle evlenen bir kocan olsa sen ona sarılmayı istermiydin?? Adam saftirik değilse illaki senin soğukluğunu yada bişeylerin ters gittiğini hissediyordur. Onun davranışlarıda muhtemelen bu yüzden.
Bide kendin ondan tiksiniyorum sarılmak dahi istemiyorum diyorsun ama üstüne bana sarılmıyor diye şikayet ediyorsun, bu ne demek şimdi bu ne çelişki!
Gelmiş bide burada adamı suçluyorsun, yazık günah.
Hangi akla hizmet bu denli sonunuzu düşünmeden davranıp hem kendi hemde başkasının hayatını karartabiliyorsunuz anlamak cidden güç.
Ne diyeceksin hiç akraba ile evlenilirmi hatanın büyüğü burada zatenBosver canim kadere boyun egcem malesef
Vallahi bende artık bu tiplere dayanamıyorum. Zaten banlı olduğum günler bansız olduğum günlerin on katı. Bıraktım artık banı falan içimden geleni yazıyorumki içimde kalıp beni kanser etmesin :)2 gün üst üste banlanmak istemediğim için konuyu sessizce izliyorum. Ama içimde volkanlar patlıyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?