• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki maraton mu koşacak.iki sohbet muhabbet.çalışıyoruz diye bitkisel hayata mi gireceğiz?.konuşmaya da mı enerjiniz kalmıyor yani.oynayamam yerim dar.
Valla iş yerinde nefes almaya halim kalmıyor ama eve gidince gülüş oynaş mutlu oluyorum. Napalım somurtup oturalım mı hiç sevmem ruhsuz insan yanımda
 
Bu devirde ne istediğini açıkça ifade eden , gel konuşalım diyen erkek kaldı mı ya .Kocanizin gözü ve gönlü dışarı kaysın diye tam gaz uğraşıyor gibisiniz . Eşiniz adına üzüldüm.
ilk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.
 
Uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. Konu açmak ve önerilerinizi almak için üye oldum. Hızlıca özet geçerek sizinle paylaşmak istiyorum.

Eşimle severek evlendik, yaşlarımız ben 33 eşim 31 yaşında. 4 yıllık evliliğimiz var ve 1 tane bebeğimiz var 3 yaşında.
Karı koca çalışıyoruz hatrı sayılır gelirimiz var ve ayrıca eşimin aile şirketleriyle yani 2. bir işlede uğraşıyor.
Bana aşırı değer veriyor aslında bugüne kadar makul seviyede istediğim her şeyi yaptı, aldı, yurt dışına tatillere götürdü. Beni seviyor bundan eminim bende onu seviyorum ama sanırım onu kaybediyorum.

Sorunlar:

  • Eşimin karakteri sarılmayı, öpmeyi seven teması seven birisi. Ben ise onun kadar sevmiyorum. Mesela gece uyurken sarılıp uyumak istiyor. Ben biraz sarılıp geri sırtımı dönüp yatıyorum..
  • Uyurken sosyal medyaya bakıyorum ve yatakta uykum gelince direk dalıyorum. Eşim yatak odasına telefon alma bir birimizle sohbet edelim sarılalım diyor.
  • Eşim haftada 4 civarı cinsel ilişkiye girmek istiyor ben haftada 1 yada 2 kez. Eşim bu durumdan dolayı rahatsız, özellikle ilişkide nedendir bilmiyorum öpüşmeyi sevmiyorum, o ise bunu çok seviyor. Ön sevişmeyi kısa tutup hemen olsun bitsin istiyorum. Eşimde bu yüzden duygusuz olarak ilişki yaşadığını, hatta bazen sertleşememe problemi yaşadığını dile getiriyor. Psikolojik olarak seni istekli görmeyince istekli olamıyorum sanki eşimle değilde .... yatmışım gibi hissediyorum diyor.
  • Yoğun bir iş tempom var benim bazen akşam mesaim olabiliyor. Bu durumda eşimi ve beni rahatsız ediyor
Bu iki anlattığım durumun adını sorun diye adlandırırsak eşim bu durumu kafaya takmış durumda. Aşırı derecede bugün tartıştık ve ben artık bıktım diyor. Senden tek istediğim evlilikte bu anlamda mutlu olmak, zaten iki işle uğraşıyorum çocuk bunaltıyor tek sitresimi bu şekilde atıyorum seninle diyor... Bunun dışında hiçbir isteğim yok diyor. Hatta bugün bana artık boşanmaya kadar gidiyor bu iş kendine çeki düzen ver yeter artık dedi. Bir sürede seni istekli göreyim ilk sen yanaş diyeyim ki bu kadın beni arzuluyor diye düşüneyim diyor. Fırsat bulduğumuz zaman yorgun oluyorsun, ertesi günde bir iş bir şey oluyor diyor bazen 4 5 gün yapamayınca adam çıldıracak duruma geliyor. Sanırım ağrı yapıyormuş... Eşim bu yüzden iş hayatınında olumsuz etkilendiğini, sürekli işte biz bu durumdan kavga edince kafaya taktığını söyledi.

Ben hata mı yapıyorum ?
Eşim mi çok abartıyor ?
Eşimi seviyorum ama onun bu kadar istekli olmasını karşılayamıyorum sanırım. Rabbim herkese sağlık huzur versin. Yorumlarınızı önerilerinizi rica ediyorum.
Yazdığın maddeleri adeta bir erkek yazmış gibi hissettim. Çünkü genelde bu maddelerin hepsinden kadınlar şikayetçi olur.
Öncelikle yazdığın maddelerin hepsini yapan, söyleyen aynısı benim kocam. Sanki kocamı anlattın gibime geldi.
Yalnız aramızda kocaman bir fark var. Ben de kocamın bu durumunu çok seviyordum. Olması gereken o çünkü. İnan çabuk bunalan biriyim ama o bana sarılınca dünyalar benim oluyor. Sürekli sarilabilir,sonsuza dek öpebilir. O da bundan çok memnun. Hatta bazen diyor ki bu kadar sarılıyorum, öpüyorum hiç sesin çıkmıyor. Eee ne yapabilirim ki adam zaten dışarıda yorgun bir de ben mi itekleyeyim. Nereye gitsin bu adam? Bunlar normal diyorum. Yani ben senin gibi davransam buz gibi soğur benden. Evliliğim bile bitebilir o derece.
Cinsel ilişki,telefon konunun bile benimle aynı. Yatağa girdi mi telefonu bırakır. Ya da birlikte bakarız. Sonra kapatır. Cinsel ilişkiyi seviyor adam. Yani her gün ok desem her gün yapar. Ama aynı senin kocan gibi. Ben istemeyince dokunmaz. Çünkü sen isteyince daha güzel oluyor diyor. ( Ona bu konuda da katılıyorum) Ama şu var ki ben de onun gibi seksi sevdiğim için haftada 2 falan bana az. O yüzden uyum sorunu hiç yaşamıyoruz. Ben sürekli istekli olduğum için o yüzden bu konuda çok şükür hiç sorun yaşamadık.
Eşine çok hak verdim. Allah korusun dinamit gibi patlatırsın evliliği. Daha özenli ve istekli olmalısın. Çünkü boşanmaya çıkarsa haklı gerekçeleri var. Evlilik alma-verme dengesi üzerine kurulu. Hep alırsan isteyen erkek karşısında sorun yaşaman kaçınılmaz.
 
ilk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.
Bence olmayınca uzatmanın manası yok birini 15 sene beklemeyi kadın olsun erkek olsun hastalıklı buluyorum . vajinismus bir kadını -sayet eğer ısrarla tedaviyi reddiyorsa , doktora gitmiyorsa, cinsel hayatimizi düzeltmek için cabalamiyorsa - erkek olsam ben 1 sene bile beklemem . Giden ömürden gidiyor olmuyorsa uzatmayacaksin. Değişen insan pek görmedim . Konu sahibinin eşi de anladığım kadarıyla bu kafada
 
ilk okuyunca ne kadar mükemmel bir erkek diyorsun ama sence de biraz erken vazgeçmeye kalkmamış mi?.anladığım kadarıyla uzun zamandır ayrılık iması yapıyor.hatta çocuk olmasa şimdiye biterdi mevzusu falan dönmüş.vajinismuslu karısını 10,15 sene bekleyen erkekler var.
10-15 sene neden beklesin insan yahu? 25 yaşında evlensem 35-40 yaşından sonrami sex yapabilicem 🤣🤣🤣
 
Bence olmayınca uzatmanın manası yok birini 15 sene beklemeyi kadın olsun erkek olsun hastalıklı buluyorum . vajinismus bir kadını -sayet eğer ısrarla tedaviyi reddiyorsa , doktora gitmiyorsa, cinsel hayatimizi düzeltmek için cabalamiyorsa - erkek olsam ben 1 sene bile beklemem . Giden ömürden gidiyor olmuyorsa uzatmayacaksin. Değişen insan pek görmedim . Konu sahibinin eşi de anladığım kadarıyla bu kafada
Buna ben de katılıyorum. Ben kadın olarak beklemem kaldı ki erkeğin beklemek istememesi gayet doğal. Neden 15 yılını harcasın?
Konu sahibinin eşi de patlamış nihayet. Demek ki sürekli yaşanıyor ki adam boşanmaya kadar getirmiş mevzuyu. Düzelir mi? Tamamen kadına bağlı.
 
Buna ben de katılıyorum. Ben kadın olarak beklemem kaldı ki erkeğin beklemek istememesi gayet doğal. Neden 15 yılını harcasın?
Konu sahibinin eşi de patlamış nihayet. Demek ki sürekli yaşanıyor ki adam boşanmaya kadar getirmiş mevzuyu. Düzelir mi? Tamamen kadına bağlı.
Birde duygusal soğukluk olunca tahammül edememiş konu sahibinin eşinin tutunacak hiçbir şeyi yok gibi bu evlilikte .
 
Birde duygusal soğukluk olunca tahammül edememiş konu sahibinin eşinin tutunacak hiçbir şeyi yok gibi bu evlilikte .
Bana da öyle geldi. Kadınlar sürekli kendilerine veren erkeklerin onları daima taşıyacaklarını zannediyor. Ama en nihayetin de o da bir insan ve duygusu var.
 
Gerçekten çok soğuk bir insan olduğunuz yazımınızdan dahi belli. Bence eşinizi de sevmiyorsunuz. Mantık ağır basmış. Sevseniz siz dokunmak öpmek istersiniz.
Ben temas sevmem soğuk bir insanım. Ama istisnalarım vardır. Biri eşim biri oğlum. Hep dokunmak ellemek öpmek isterim. Eşim bana ön sevişme öpüşmeyi kısa tut bitsin tavrında olsa ben de boşanmak isterim. Ayrıca uyumadan önce mavi Işık tehlikeli.
Buradaki koca her konuda haklı özetle
Ben sevmeme kısmına katılmıyorum, olabilir veya olmayabilir. Ama soğukluk kısmına katılıyorum, bazı insanların yapısı böyle. Ben ultra yumoşum mesela, köpek sahibiyim her sabah kalkar köpeğime sarılırım, gün içinde sarılırım, sokak kedisi/köpeği görürsem yolda durur severim ... Annem de hayvanları sever ama uzaktan sever öyle içli dışlı olmayı sevmez, tüye dokunmayı sevmez, ama sever, hayvanları. Hayvanları besler, ihtiyaçlarını giderir, sokağımızdaki kedi ve köpeklerin dış parazitlerini annem yapıyor mesela, onun da sevgi gosterme sekli bu sekilde. Bazı insanlar böyle işte, sevgi duyar ama o kadar duygusal veya yumoş değiller umarım anlatabilmişimdir, başta da yazdım, konu sahibesi ve kocası bu şekildeler uyumsuzlar baştan evlenmemesi gereken bir çift sevgi dilleri çok farklı.
 
Son düzenleme:
Ben kadınların bu konularda erkeklere göre daha toleranslı olduğunu düşünüyorum. Erkek karşısındaki insandan ilgi göremeyince, yatakta tatmin olmayınca çok uzun süre uğraşmıyor. Adamın maddi durumu da kötü değilmiş anladığım kadarı ile, bosansa çok bişey kaybetmez

Ben katiliyorum, parasi olan adam bosanmis olsun, kel olsun fodul olsun ne olursa olsun kadinlar pesinden kosuyor bu devirde. Kaldi ki adam duzgun, akli basinda bir insan kimi istese bulur.
 
Bana da öyle geldi. Kadınlar sürekli kendilerine veren erkeklerin onları daima taşıyacaklarını zannediyor. Ama en nihayetin de o da bir insan ve duygusu var.
Beyefendi bosanirsa yüzde yüz haklı . Ve dışarda böyle anlayışlı libidosu yüksek ve en en önemlisi haklı sebeplerle boşanmış erkeği kapmak için bekleyen binlerce kadın var . Konu sahibi bir an önce harekete geçmeli .
 
Adam makul,sıkıntı kısmı sizde eğer tek başına çözemiyorsanız terapi düşünün
 
Ben sevmeme kısmına katılmıyorum, olabilir veya olmayabilir. Ama soğukluk kısmına katılıyorum, bazı insanların yapısı böyle. Ben ultra yumoşum mesela, köpek sahibiyim her sabah kalkar köpeğime sarılırım, gün içinde sarılırım, sokak kedisi/köpeği görürsem yolda durur severim ... Annem de hayvanları sever ama uzaktan sever öyle içli dışlı olmayı sevmez, tüye dokunmayı sevmez, ama sever, hayvanları. Hayvanları besler, ihtiyaçlarını giderir, sokağımızdaki kedi ve köpeklerin dış parazitlerini annem yapıyor mesela, onun da sevgi gosterme sekli bu sekilde. Bazı insanlar böyle işte, sevgi duyar ama o kadar duygusal veya yumoş değiller umarım anlatabilmişimdir, başta da yazdım, konu sahibesi ve kocası bu şekildeler uyumsuzlar baştan evlenmemesi gereken bir çift sevgi dilleri çok farklı.
Ben buna katılmıyorum. Gerçekten seversen öpmek sarılmak istersin. Normalde temas sevmesen dahi sevgiline sarılmak istersin. Aksi bana ilginç geliyor. Öpüşmeyi sevmemek de ilginç gerçi öpüşmeden sadece hızlı bir sekse çevirmek isteyeceğin bir ilişkin varsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Seven insan öpmek sarılmak ister.
 
Gorumcem ayni durumdaydi, calisma saatleri kotu olan bir yerde yoneticiydi, cocuk olduktan sonra iyice duzenleri bozuldu. Hep yorgundu.
Maasi dusuk, eve yakin, calisma saatleri duzenli bir ise girdi. Arada bir cocugu annesine birakip basbasa sinemaya, gezmeye , tatile gitmeye basladilar. Su anda esiyle kendisinin iliskileri de psikolojileri de cok daha iyi.
 
Ben buna katılmıyorum. Gerçekten seversen öpmek sarılmak istersin. Normalde temas sevmesen dahi sevgiline sarılmak istersin. Aksi bana ilginç geliyor. Öpüşmeyi sevmemek de ilginç gerçi öpüşmeden sadece hızlı bir sekse çevirmek isteyeceğin bir ilişkin varsa üzgünüm sevmiyorsundur.
Seven insan öpmek sarılmak ister.

Valla Khomyukcum dedigim gibi insanlar cesit cesit. Temas sevmeyen insan da cok, taniyorum yani hem annem hem baska tanidiklarim o turden:)
 
Valla Khomyukcum dedigim gibi insanlar cesit cesit. Temas sevmeyen insan da cok, taniyorum yani hem annem hem baska tanidiklarim o turden:)
Annenin babana teması sevip sevmediğini bilemezsin işte 😁
Ben de temas sevmem oğlum ve kocam hariç😄
Otobüste insana değmemek için kimsenin yanına oturamayan insanım ben. Ama istisnası sevgilidir
 
Beyefendi bosanirsa yüzde yüz haklı . Ve dışarda böyle anlayışlı libidosu yüksek ve en en önemlisi haklı sebeplerle boşanmış erkeği kapmak için bekleyen binlerce kadın var . Konu sahibi bir an önce harekete geçmeli .
Konu sahibi bence burda kocasının cinsel olarak isteksiz olduğundan yakınan kadınlardan habersiz. Libido seviyeleri de eşit değil. Sarılmayı, öpüşmeyi sevmiyor, seks yaparken hemen olsun bitsin istiyormuş. Tuhaf geldi bana bilemedim.

Belki de kendisiyle ilgili sıkıntıları vardır, psikolojik sebebi olabilir ya da hormonlarda sorun vardır. Ama boşanmak istemiyorsa kendisini değiştirmesi şart.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X