• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi Soğutuyorum Sanırım..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay seninki en azindan dogumdan ya. Benimki hunharca öpüşmekten ahshd doktor kutleme geçmeyebilir dedi, gecmiyor mu gerçekten? Bazen sinirimi bozuyor küt küt. Hele sakizi kontrolsuz, dikkat etmeden cignersem annem "her an cenen cikacak gibi geliyor yapma" diye serzeniste bulunuyor artik :D
Benimki geçmedi mlsf.🤣

Bu konularda normallik anormallik dışardan birinin vereceği karar değil zaten. Bir taraf mutsuzsa, hatta boşanma lafı geçtiyse anormallik burda oluyor. Konu sahibi ön sevişmesiz kamyoncu usulü bir an önce bitsin isteyen tek kadın, yani benim gördüğüm öyle. Kendimden biliyorum, haftada iki ilişki bile doyurucu bir seks dönüyorsa yeterli oluyor, adam seksin olmayışından değil aslında, temassızlık ve isteksizlikten şikayetçi. Çekmeyen bilmiyor bunu.
Selamun aleyküm diyip nikah tarihi alınmıyorsa evlilik öncesi belli olmuyor mu bu konular? Yani bence adamda çoğu şeyi nasılsa değişir diyip görmezden geldi bence. Sevgilik en çok temasın çekimin olduğu dönem sonuçta kadın dudaktan öpüşmüyorum diyor ne bilim konunın kendisi ilginç zaten baştan sona

Selamun aleyküm diyip nikah tarihi alınmıyorsa evlilik öncesi belli olmuyor mu bu konular? Yani bence adamda çoğu şeyi nasılsa değişir diyip görmezden geldi bence. Sevgilik en çok temasın çekimin olduğu dönem sonuçta kadın dudaktan öpüşmüyorum diyor ne bilim konunın kendisi ilginç zaten baştan sona
Evlilik öncesi yakınlaşma olmadıysa nerden anlaşılacak ki?

Adam neyi manipüle ediyor?
Yatağa telefonla giren, sevişirken dahi öpüşmeyen, işini hızlı bitir diyen kadın burada.
Bir kadın konu açsaydı kocam önsevişme yapmadan işini görüp gidiyor diye neler denirdi.
Farkı ne?
Görücü usulü evlenilmediyse bence adamda evlilik öncesi çoğu şeyi farkedip sonradan değiştiririm diye düşündü bence. Kadın dudaktan öpüşmek istemiyorum dokulmayı sevmiyorum diyor yani ne bilim yanlış yerden mi bakıyorum? Sevgiliyken bunu anlamamış olmak imkansız sanki. Sonradan kadın değişmediyse tabi

Evlilik öncesi yakınlaşma olmadıysa nerden anlaşılacak ki?
Anne olup es olmayi unuttum ben. Kizimiz disleri tamamlana kadar icimizden gecti. Sonra korkuyorum dedi yanimiza geldi. Tekmeyi vurdum yataktan salona postaladim. Esimi Sonra okul basladi gereksiz yere daha ilk okuldan gelecek stresi sardi vs vs.
Yapma dedi yaptim etme dedi ettim..
Cekiyorum simdi konu basligindaki arkadas gibi.

Görücü usulü evlenilmediyse bence adamda evlilik öncesi çoğu şeyi farkedip sonradan değiştiririm diye düşündü bence. Kadın dudaktan öpüşmek istemiyorum dokulmayı sevmiyorum diyor yani ne bilim yanlış yerden mi bakıyorum? Sevgiliyken bunu anlamamış olmak imkansız sanki. Sonradan kadın değişmediyse tabi
Bazı kadınlar evlenene kadar farklı davranırlar bence öyle bir olay. Sevgiliyken anlamamış olsa dahi şu an bu adama uymuyor, adam böyle mutsuzsa ayrılmalı. Ki boşanma lafı geçmeye başlamış.
Sevgiliyken anlamadı diye ömür boyu böyle bir hayata razı gelmesin kimse

Bence her ust uste gelmis.
Sadece opusmeyi sevmese veya temasi sevmese orta yol bulunup idare edilir.

Ama yataga telefonla girip muhabbet etmek istemedigini, on sevisme sevmedigini, şipşak olsun bitsin istedigini vs evlenmeden once sevismedilerse bilemez.

Bazı kadınlar evlenene kadar farklı davranırlar bence öyle bir olay. Sevgiliyken anlamamış olsa dahi şu an bu adama uymuyor, adam böyle mutsuzsa ayrılmalı. Ki boşanma lafı geçmeye başlamış.
Evet o konuda kesinlikle katılıyorum mutsuz bir evlilik daha zor

Bence her ust uste gelmis.
Sadece opusmeyi sevmese veya temasi sevmese orta yol bulunup idare edilir.

Ama yataga telefonla girip muhabbet etmek istemedigini, on sevisme sevmedigini, şipşak olsun bitsin istedigini vs evlenmeden once sevismedilerse bilemez.
Yani sıkıntılı bir iletişim şekli o konuda zaten kesinlikle katılıyorum ama dediğim gibi adamda da hatalar buldum

El ele bile tutuşmadan bilmem kaç sene sevgililik yürüten tipler var. Sevgililikte elde tutmak için erkeğin her istediğini yapan evlilik sonrası ya da çocuk sonrası frijite bağlayan, erkeği yok sayan kadınlar var.

Bu konuyu konu sahibi eşim telefonu elinden düşürmüyor, yatakta bile telefon sürekli elinde, yakınlaşmak istiyorum sarılmıyor öpmüyor, ilişki sırasında hemen olsun bitsin istiyor diye anlatsaydı, çoğunluk derdi ki aaaaa adama bak telefon karısından daha mı önemli, telefon elinden düşmüyorsa aldatıyordur sosyal medya hesaplarının şifresini bulup gir bakalım neler karıştırıyor, eşini seven adam sarılmadan öpmeden duramaz, bunları yapmıyorsa başkasına gönlü kaymıştır.

Ama kadın yapınca bahane üretiyoruz, kadın yoğun tempoda çalışıyor çok yoruluyor olabilir, küçük çocuk da hem bedenen hem ruhen yoruyordur ama haftada 1 gün 1 saat bile eşine ayıracak zamanı bulabilmeli.

Anne olup es olmayi unuttum ben. Kizimiz disleri tamamlana kadar icimizden gecti. Sonra korkuyorum dedi yanimiza geldi. Tekmeyi vurdum yataktan salona postaladim. Esimi Sonra okul basladi gereksiz yere daha ilk okuldan gelecek stresi sardi vs vs.
Peki şu an eşiniz boşanmak mı istiyor? Ne durumdasınız?

Yanlış anlamayın yargılamak için sormuyorum sadece merak ettim. Hiç aklınıza gelmedi mi böyle davranınca eşinizin sizden sıkılacağı?
Kaybetmek korkusu kalmamış hiç onun rahatlığıyla mı böyle davrandınız hep?

Peki şu an eşiniz boşanmak mı istiyor? Ne durumdasınız?
Bir hafta sonu ben artik biktim bitti gidiyorum seni sevmiyorum dedi pazartesi adliyede anlasmali bosanma dilekcelerini vermistik. Kizimiz icin vazgecti. Ama degismezse bir seyler gene gidicek.

Bir hafta sonu ben artik biktim bitti gidiyorum seni sevmiyorum dedi pazartesi adliyede anlasmali bosanma dilekcelerini vermistik. Kizimiz icin vazgecti. Ama degismezse bir seyler gene gidicek.
Bu raddeye gelene kadar neden hiçbir şey yapmadınız peki?

Yanlış anlamayın yargılamak için sormuyorum sadece merak ettim. Hiç aklınıza gelmedi mi böyle davranınca eşinizin sizden sıkılacağı?
Kaybetmek korkusu kalmamış hiç onun rahatlığıyla mı böyle davrandınız hep?
Yanlis anlasilcak bir sey yok ki.
Gelmedi, defalarca dedi ev arkadasi istemiyorum karimi istiyorum diye umursamadim, param mi yok psikologa git. Bak ben psikiyatri, ardindan da psikologa gidiyorum sende yap, cift terapisine de gidelim dedi. Dinlemedim.

Simdi hepsini tipis tipis yapiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X