Sen kadın doğası değil, kişiye göre değişir demişsin ya.
O da sana hak vermiş. Cilveli veya dişil enerjili olmak önemli değil, kadın gibi hissetmesek erkeklerle ilgilenmezdik demiş.
Sonra kendinden örnek vermiş, ben cilveli değilim, düzüm demiş. Burada kendisinin cinsel hayatına atıfta bulunup "ben hızlı yaşıyorum ama cilveli değilim, sadece kadın olduğum için erkeklerle ilgileniyorum" demek istemiş.
Sonra "erkekler de aynı şekilde" diyerek, erkeklerde de bu durumun kişiye göre değiştiğini anlatmak istemiş.
Karakterlerimiz nasıl olursa olsun, yani eril veya dişil, cilveli veya cilvesiz, kadın kadındır, erkek de erkektir demiş. Burada kişisel yapılarımızdan bağımsız olarak cinsiyet bazında değerlendirme yapmış.
Kadın veya erkek cinsiyetiyle ilgili sorun yaşayanlar zaten karşı cinsle birlikte olamıyor diyerek de cinsel kimliğini farklı tanımlayan kişilerin karşı cinsle ilgilenmediğini belirtmiş.
Yani özetle demiş ki, bu işin bir "doğası" yok, bu kişisel farklılıklarla değişiyor ama ortak noktamız kadın olmak. Cinsel kimliğini kadın olarak tanımlayan herkes, cilveli veya dişil olmasından bağımsız olarak karşı cinsle ilgileniyor ve sevişmek istiyor.
Ben böyle anladım.