• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi taşınmaya ikna edemiyorum

Henüz yok ama onu söylüyorum ileride çocuğumuz olursa burası uygun bir yer değil diye klasik erkek cümlesi o zaman bakarız yanıtı alıyorum
Off çok sinir bozucu. Bilmiyorum ya net sert bir şekilde test çekeceksiniz ya da eşinizin de rahatının iyice kaçmasını bekleyeceksiniz sanırım

Bir kriz çıkarmanız gerekiyorsa çıkarın. Böyle de cekilmez ki. Israrcı ve net olun. Gidebileceğiniz bir yer varsa aile evi gibi, taşınmaya ikna olana kadar gidin ve dönmeyin.
Dönüşünüz sadece eşyalarınızı toplamak ve taşınmak için olsun.

Mart ayı gibi tanışacağız inşallah kızlar bdv bana şanslı geldi, eşim maddi kaygılardan ötürü taşınmaya istekli olmadığını söyledi bebek planladığımız için özel hastane vs masrafları olacak onlara daha öncelik vermek istedim ama bir kaç ay birikim yapıp kurtulucam bu yerden inşallah Allah aratmasın ♥️

Kızlar gerçekten yaşadığım muhit iyi değil ger gün bir vukuat her gece bir kavga sıkıntılı hemen yanımızda oturanlar her gün kanlı bıçak kavgalı karşı balkonumun olduğu tarafta oturan kadın kaçık sürekli bağırıp çağırıyor iletişim dili bu ve sık sık balkondan kavga ediyor birileriyle 2 yanımda oto yıkama var son ses saçma sapan müzikler açıyor artık sabrımı taşıran nokta yani en geç 2 3 ayda bir bodrum kattakilerin evini çok afedersiniz kanalizasyon basıyor bugün saat 8 de suyu kestiler tesisatçı gelecek dediler çamaşır makinesi durdu öttü şimdi apartman grubuna tesisatçı hala gelmedi yazmışlar yani çok afedersibiz tuvalete bile gidemiyoruz ve bu o kadar sık yaşanıyor ki asla bir çözüm yok eşime taşınalım diyorum kabul etmiyor önerdiğim hiçbir evi beğenmiyor hep bir kulp buluyor çok bunaldım bugün en son bağırıp çağırdım ne yapmalıyım
Anladığım kadarıyle eşin kılını kıpırdatmıyor al çantanı ben gidiyorum güvende hissetmiyorum bu evde mutsuzum. Fikrin değiştiğinde görüşürüz de al ceketini çık.

Böyle yalvarmayla olcak iş değil.

Senin önerdiğin evleri beğenmiyorsa standart şartlarda bir ev bulsun ozaman oraya taşının? Maddi imkanınız çok mu kötü öyle bir yere taşındınız? Yada şuan durumunuz yok ondan yanaşmıyor da olabilir ben başta baya sert giriş yaptım ama şuan öyle de olabilir diye de düşünmüyor değilim. Kira da ister istemez artacak yeni evde. Etraflıca bir konuşmak lazım bide erkeklere bişeyi bağırıp çağırarak hele ki ağlayarak hiç bir şey anlatamazsın.

Asla sallamazlar dinlemezler. İstersen haklı ol bağırmak sen sen diye suçlamak onlara küfürü gibi geliyor.

"Biz" diye gir konulara yada ben diye başla cümlelerine direk sen diyince saldırı gibi hissediyolar saçma sapan tartışmalara gidiyor sonra konular. Okları kendine çekerek konuş.. baktın olmuyor ilk dediğimi dene 🤪

Bu arada kadın olarak seni çok iyi anlıyorum eşim gececi devamlı vardıyalı çalışıyor ve ben geceleri yalnız oluyorum bazen 7 bazen 10 gün.

Üst katta m*dde kullanan komşumuz var dayanamadım ev buldum eşimi ikna ettim ve taşınıyoruz zaten biz de zemin katta oturuyoruz. Memnun değildim bina eski felan.. yani hayallerle bilmem nelerle ikna ettim diğer türlü büyük sıkıntı olur mutsuz bir evde kimse yaşayamaz nefes alamaz bence. Bu evde anksiyete depresiyon panik atak hepsini yaşadım yaşıyorum.. boşuna ev alma komşu al demiyorlar çevre çok önemli wallahi.

Kızlar gerçekten yaşadığım muhit iyi değil ger gün bir vukuat her gece bir kavga sıkıntılı hemen yanımızda oturanlar her gün kanlı bıçak kavgalı karşı balkonumun olduğu tarafta oturan kadın kaçık sürekli bağırıp çağırıyor iletişim dili bu ve sık sık balkondan kavga ediyor birileriyle 2 yanımda oto yıkama var son ses saçma sapan müzikler açıyor artık sabrımı taşıran nokta yani en geç 2 3 ayda bir bodrum kattakilerin evini çok afedersiniz kanalizasyon basıyor bugün saat 8 de suyu kestiler tesisatçı gelecek dediler çamaşır makinesi durdu öttü şimdi apartman grubuna tesisatçı hala gelmedi yazmışlar yani çok afedersibiz tuvalete bile gidemiyoruz ve bu o kadar sık yaşanıyor ki asla bir çözüm yok eşime taşınalım diyorum kabul etmiyor önerdiğim hiçbir evi beğenmiyor hep bir kulp buluyor çok bunaldım bugün en son bağırıp çağırdım ne yapmalıyım
Canım bizde Zeytinburnu’nda çok sesli bir yerde oturuyorduk kadınlar gece 12 ye kadar çingene gibi sokakta otururdu çalışıyorduk cam açamazdık artık eşimde sesten gürültüden rahatsız oldu kendi evimizdi taşındık şuan huzur sessizlik var sende sesten rahatsız olması için camı felan aç

Back
X