Eşimi ve ailesini affedemiyorum

Bitti bitti, saygı maygı kalmadı. Yediremiyorum işte, dedim ya öylece kalıyorum salak gibi, sonradan aklıma cevaplar geliyor yerli yerinde, ama iş bitmiş oluyor. Bir de okadar laf yapıyor ki ağızları, cevap yetiştiremiyorum.

Her şeyi geçtim insan torununun annesine bu iğrençliği nasıl yapar.
Namusuna dil uzatılmış. O lafları onlara yedirmeden affetme.

siz ne için özür dilediniz??
yenilir yutulur laflar değil edilenler,nasıl yüz yüze bakıyorsunuz gerçekten anlamıyorum ben...size resmen oğlumu aldatıyorsun diyor,oğlumun da altına yattın diyor(ne iğrenç bir cümle) ...siz de özür dileyip devam ediyorsunuz..
gerçekten algı sınırlarım zorlanıyor bazen bdv de...

Bitti bitti, saygı maygı kalmadı. Yediremiyorum işte, dedim ya öylece kalıyorum salak gibi, sonradan aklıma cevaplar geliyor yerli yerinde, ama iş bitmiş oluyor. Bir de okadar laf yapıyor ki ağızları, cevap yetiştiremiyorum.

Ailen arkandaysa o eve o adamin yanina donmeyecektin. Onun yaptigi gibi yapacaktin. Gelme sakin gelme diyecektin.
Surunmesi lazim..

Affedememeniz normal. Ne kadar saygisiz seviyesiz vir insanmis ya ne demek nisanliyken bilmem ne yapmasaydin falan. Terbiyesiz ya. Ben olsam affetmezdim kv kp ve baska kim varsa bunları destekleyen. Esine gelince o da affedilmeyi hak etmiyor bence ugrastirin biraz. Affedecekseniz de hemen etmeyin ki burnu sürtunsun. Esinden yana olacağı yerde anasinin aklina uymak ne demek gorsun.

Suç eşinizde.Gelme sakın,sakın gelme niye söylenirki.Eşiniz gerçekten iyi kaşınmış.Ayrıca o kv denizin dili gerçekten çok uzun.Bunların tek sebebi eşiniz ve durumu kendi düzeltsin bi zahmet.
eşimin durum düzeltmekten tek anladığı benim onun ailesiyle aramın iyi olması. ben böyle bir ailecilik görmedim. annen ne dedi biliyor musun dedim, cevap vermiyor. Babası da "her erkek düşünür böyle" diyor. Benim babam düşünmüyor, gönüllü boynuzlu mu oluyor o zaman ????
ve en kötüsü herşeye rağmen çocuğumu hala o kadına bırakıyorum haftada iki gün. annem bakar bakmasına canına minnet, ama sırf kötü ben olmayayım diye katlanıyorum.

kayinvalide oglunuzu doldurmuş demekki ama eşinizde size inanmaliyken tavır yapıyor hem ne alaka bacağın morarmasi ve aldatmak bu nasıl bi cehalettir?? eşinizin ailesinden yarım ağızla bile olsa özür dilememeliydiniz bilakis onlar sizden dilemeliydi !

ya kusura bakma canım ama uzunluğundan dolayı gözüm yemedi okumayı düzenlesende pragraflara ayırsam diğer okuyup yprum yapıcak arkadaşlarada daha kolaylık olur. Kısa kısa pragraflar halinde daha anlaşılır olur.
Yanlış anlama lütfen söylediğimii

neden özür dilediniz ki? özür dilemesi gereken kişi kaynanan olacak şeytan... ben burda en çok eşine kızdım annen bile olsa karına çocuğunun annesine dil uzatıyor vay arkadaş ne kansız insanlar var ya pehh

Allah yardımcınız olsun bu aileyle. Eşinizin sizin ailenizden özür dilemesi gerekirmiş zaten bunca olandan sonra. Ama siz neden onun ailesinden yarım ağız da olsa özür dilediniz ki. Namusunuza dil uzatılmış ve eşiniz sağır değilse annesinin söylediklerini o da duymuştur. Aileler arasında küslük olmasın demekle olmaz bazı şeyler. Annesinin söylediklerinin elle tutulur bir tarafı olmadığını görmesi lazım. Sizin yerinizde olsam annen benim namusuma dil uzattı ben annenin namusuna değil özür dilemesi gereken biri varsa o da annen derdim ve asla özür dilemezdim.

eşimin durum düzeltmekten tek anladığı benim onun ailesiyle aramın iyi olması. ben böyle bir ailecilik görmedim. annen ne dedi biliyor musun dedim, cevap vermiyor. Babası da "her erkek düşünür böyle" diyor. Benim babam düşünmüyor, gönüllü boynuzlu mu oluyor o zaman ????
ve en kötüsü herşeye rağmen çocuğumu hala o kadına bırakıyorum haftada iki gün. annem bakar bakmasına canına minnet, ama sırf kötü ben olmayayım diye katlanıyorum.
bu saatten sonra kötü olsanız ne olur..daha ne olabilr ki...çocuk işin içine girince dünya durur valla...kimseyi görmez benim gözüm..sizin de görmesin...nasıl bırakırsınız kızınızı böyle bir kadına..
ya derse kızınıza senin annen şöyle böyle...ki potansiyel var kadında..
bu kadar ailecei ise defolsun gitsin orda kalsın...ne bulunmaz hint kumaşı bu koca da...

Kendinize bu kadar acı çektirmeyin lütfen.
Size de yazık çocuğunuza da.
Bu şekilde sağlıklı bir evlilik olmaz
Aileniz yanınızda ise boşanmanız daha hayırlı olur sanki.

Yenilir yutulur cinsten değil.
Şahsen benim için geri dönüşü olmazdı.
Ama siz belli ki bitirmekten yana değilsiniz, o halde soğukluğu fazla da uzatmayın derim, lâkin bu insanlar değişmez, burnu sürtsün biraz ile olacak iş değil, barışın gitsin madem.
Ama allah sabır versin size, en çok o na ihtiyacınız olacak.

X