Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında ben bamyayı cok severım lımonlu lımonlu :)ha bamya mevzusu
normal bişi o :d
şu reklamı bı da yayınla ıdrak edılemedı sanıyorumbuyursun gelsin arkidiş![]()
kopartcam baya deseydin ahahahapuhahaha yok onu demedi Allahtan ama adamlarinda urktuu yerler var sanirim benimkide diyor isirmiycan demi hahah![]()
abi silikonla hallediyorlar
bak söyliyim
şişman olmasın
ama gögüsleri olsun
ben bunu bilir bunu söylerim
bana da öyle geliyor cute.kızlar bu tıp magazalarda yanı bana kadın gelıp ya kıcınmı acık basınmı acık seversın kac beden demıyor
tabı erkek saftırık gıbı o reyonu bulamazsa bılemeıcem
avm bır suru magaza var
olmadı mahmut pasa var
hepsını erkek satıyor ben balık ekmek yerım asagıda
ama ıcıme doguyorkı almıcak bu herıf
reklamın iyisi kötüsü olmaz Allaha emanet olunayıpsınsen ye banı bakarım ben
ama o banı ye olur mu
![]()
ya canım hepsiburda da dolu çeşit var hepsi birbirinden güzel valla, hem artık içindekini faturayada yazmıyorlar miss gibi iştekızlar bu tıp magazalarda yanı bana kadın gelıp ya kıcınmı acık basınmı acık seversın kac beden demıyor
tabı erkek saftırık gıbı o reyonu bulamazsa bılemeıcem
avm bır suru magaza var
olmadı mahmut pasa var
hepsını erkek satıyor ben balık ekmek yerım asagıda
ama ıcıme doguyorkı almıcak bu herıf
galba hepimiz k.latız
neler duydum neler![]()
buarada kızlarTamam silikon yapılabilir de, işin ehlini bulmak zor. Aradan tren geçebilecek şekilde yapılan silikonlar hiç hoş değil. Kişinin hiç meme dokusu yoksa hele daha zor.
beni beğenmiyormusun ipekcim aşkolsunmuhabeti sardı herhalde![]()
evet o yuzden kazen bızı banlamasın arkadasHep senin yüzünden sadece sen değil buradaki herkes herseyi gördü, duydu.Cevrwdekilerden hiç bahsetmeyeyim
Ne yani cinsellik sadece erkekler icin mi? Erkek cekinmez kadin cekinmek zorunda.Yok ya banane banane.Hatta basta kandirdilar beni evlilik evcilik dediler haberim bile yoktu boyle birseyden sonra devrim gecirdim deeermisim
![]()
şu reklamı bı da yayınla ıdrak edılemedı sanıyorum![]()
Almazsan fururum kırbacı, fururum kırbacıdiyin belkim tırsar
![]()
kaynanamın dişleri takma bi dene olaydı da benim olaydı diye ağlanır haberin olabuarada kızlar
sımdı cıddı bır konu ama
meme dokusunu tamamen aldırıp sılıkon yapılırsa eger meme kanserı %90 oranında engellenıyormus
ben bu yaz dusunsemmı dıyorum kendı meme dokumu aldırarak sadece sılıkonlu kalabılırım
neyse ama haklısın
gercekten kadının gobegıde sarkabılır bın turlu seyı var
anacım sende en sondan dalmışsın olaya, hiç hediye alamayan adama direk iç çamaşırıSelam selammm
Akıl akıldan üstündür.
Eşim şimdiye kadar evlilik yıldönümleri olsun, doğum günleri olsun istisnasız hep unuttu,
Esasen bunlar önemli değilken benim için ''nişan yıldönümü, tanışma dönümü , nikah dönümü'' kutlayan hemcinslerimden sonra bendede devreler yandı.
Hediye beklemedim ama en azından hatırlasın isterdim, ah bu kadın ah bu kadını sevelı 3 sene olmuş diyebilseydi meselaAma o naptı bunlara hiç önem vermedi, hatta tarihleri yanlış hatırladı , yanlış hatırladığı tarihleride unuttu.
Baktım bu kıvama gelemiyor kendi halinde ,
Kafamda kukuletayla bir resim çekilip gönderdim, noel anneye yılbaşında fantazi giyim hediyesi alacaksın dedim.
Israr etmelimiyim zira bana parasını vereyim sen al diyor, sizin eşleriniz alırmı?
Olabilitesi varmı bu işin?![]()