esimi zor durumda biraktim vicdan azabindan olucem:(

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.755
133
36
Yaa esim benim yuzumden is yerinde oyle zor bi durumda kaldiki boyle varya kendimi bogasim var o kadar uzgunum suclandim kotu hissediyorum ki..ve telafisi yok
Sabah hergun ki gibi uyandik esim evden cikti (bankaci kendisi) 1 saat sonra telefon geldi esimden
Dedi ki : dayisinin hasta bi kizi vardi o vefat etmis ben cenazeye gidicem dedi tamam dedim bu ta sabahtan is yerinden cikmis cenazeye gitmis sonra ben oglen ariyorum cekmiyor saat aksamin 4 u oldu yok adam hala telefonu cekmiyor bende panik oldum abisiyle cenazeye gitcekti onu aradim o dediki ben coktan ise dondum ondan haberim yok dedi annesi vs.. ariyamiyorum cunku onlar cenazede degil cenaze evinde sadece abisi var benim ulasabilip soracagim..neyse en az 30 kere aradim yok cekmiyo bu kadar merak etmemin sebebidd arabamiz sorunlu iki gundur yolda kaliyodu yine oyle bisey mi oldu dedim birde uzulunce kotu oluyo bisey oldu sandim abiside ise geri donunce buda donmustur diye is yerini aradim mal gibi..is yerinde tanimadigim biri acti esimi sordum oda suan yok burda dedi tabi ben salak gibi cenazeye gitcekti geldimi filan da demedim direkt o yok mu deyince..
Banka da tam cadi kazani..dedikodunun bini bin para millette lafini etmis adam cenazede karisi bankayi ariyo..iste hovardaliga mi gitti ki filan diye laf soz olmus bunuda dun aksam bankadan bi arkadasi arayip soyledi moralimix bozuldu esimde hic konusmadi aksam boyunca benle..beni dusurdugun duruma bak dedi oda bana yeter..ozur diledim filan ama cooookkk uzuldum yaa
Birde simdi muduru filan duyarsa resmen esimi yalanci konumuna dusurdum gerci izin alirken esim yillik izninden almis yani kimimseyi ilgilendiren bi durum yok ama yalan soyledi gibi oldu insallah cok dallanip budaklanmaz yoksa esim bana tavir alicak o kesin..
Ne yapiyim ben simdi

Sizin bir suçunuz yok ki.Merak etmiş,içiniz rahat etmemiş aramışsınız.Merak etmeyin işyerindekiler öyle düşündüğü için değil,takılmak şakalaşmak için demiştir .Yarın unuturlar.Boşuna canınızı sıkmayın.

Arkadaşınızın boş boğazlı, hiç üstünde durulacak bir mevzu değil bence
Cenazeden işe gittiğini düşünmeniz gayet normal

Eşiniz nerdeymiş telefon çekmiyorken.
Sizde hata yok eşinizin çalışma ortamı berbat.
Cenazeye gittim, der geçer eşiniz.O hovardalık lafları kendi seviyesizlikleri.

Bir arkadaşı da çıkıp "Ya adam cenazeye gitmiştir ,belki telefonunun şarjı bitti, yapmayın" diyememiş mi?

gerçekten sıvamışsın kötü olmus geçmiş olsun :S

İyi de niye arıyorsunuz 40 kere.
Yazık eşiniz hem yalancı, hem hovarda hem de işten kaytaran biri olarak görünüyor artık.
Hem de banka ortamında.
Keşke 2 kere düşünüp öyle hareket etseniz.

Saçma sapan insanların dedikodusu yüzünden eşinizle aranıza soğukluk girmiş. Keşke hiç umursamasaydınız onları. bence merakınız normal

Valla bende yerinizdr olsam bende başina biseymi geldi korkusuyla 40 kere arardim olmadi iş yerini arardim sizin gibi.. boyle bi durumda oldlsa kimseyi takmaya gerek yok bence eşinizde sizinle kaç saat irtibata gecmemis birazda onun hatasi.

Ne var bunda merak edip aramışsın
Eşinin dürüst çalıştığını biliyorlarsa sorun ne MÜDÜRÜ duysa ne olacak sanki ?
İnsanlık halleri e bende arardım yani.
Yok eşinin sizinle konuşmaması ayrı bir dava hani

Keske esiyim demeseydiniz. Ben esimi aradigim zaman ......... beyle gorusecektim diyorum. Konu neydi derlerse de bir konuyla ilgili danisacaktim diyorum. Esimi aradigimi baskalarinin bilmesine gerek yok.

Eşinde kabahat. Cenazeye vardım merak etme vs. Diye arayamamışmı seni akşama kdr da bu duruma gelmene sebep olmuş.

Esim yillik izinden 1 gun aldigi icin ise donmemis cenaze evindeymis saga sola kosturmus dayisi kotuymua onu teselli etmis evet kimsede dememis dedikodu yapip ne gunahini aliyosunuz diye

Ya cenazeden sonra cikip eve gelicekmis bakmis yardim eden ilgilenen kimse yok dayisida fenalasinca yaninda evede gitmis benim salakligim aradigim zaman esim cenazedeydi geldimi bankaya deseydim direkt sorunca cenazeden haberim yok gibi oldum millette acik arayacak yer ariyor laf oldu bos yere
Araya cumartesi pazar girdi insallah pazartesi uzamaz e simdi muduru amiri duysa isten cenazeye diye cikiyo karisinin nasil haberi yok bu adam ne is demezlermi
Bu ara cok sık yolda kaldi arabayla sorun yasadi bende ise ogleden sonra donmustur diye aradim meraktan..

Cenazeye giderken kaç aile yok oldu trafik kazalarında benim aklıma da gelir böyle şeyler.paniklerdim şahsen.
Sağlık olsun da dedikodu da olsun napak..

Biraz sacma olmus hakkaten, esim diye belirtmene ne gerek var, ara bankayi X beyi sor.

Bence buyumez daha olay, o kadar abartilacak durum yok, yeni haftaya unuturlar.
Biz aynı firmadayız eşimle, binalarımız farklı
Herkes eş olduğumuzu bilir ama ben daha bir kere eşimle görüşeyim dememişimdir
Yaşıtlarımıza isimle hitap ederiz ( büyüklere bey hanım deriz sadece ) , eşiminde adını söylerim öyle bağlarlar.. Cebi çekmiyorsa o da yani..

Ben zaten tanimadigim biri cikinca esimin adini soyledim iste aliyle goruscektim dedim oda kim ariyodu deyip dedikoduyu yapan firsatci zarf atinca bende sazan gibi esiyim dedim o merakla telaseyle dusunemedim ki
Yaa olan olduda insallah uyari ikdar vs. Bisey olmaz tek dilegim bu
Bu is uzarsa 3 kurusluk huzurumuzun kactiginami yanayip benim yuzumden dustugu konuma mi

Vallahi hiç de vicdan azabı falan çekme. O da bir ara seni arayıp haberdar etseymiş. Doğal olarak sen meraklanmışsın.

Mevzu uzarsa esin cenazeye gittiydim.telf crkmeyince esimde metak edio burayi aramis ne bunda der gecer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…