Eşimin 10 yıllık evlilik sonrası biseksuel olduğunu öğrendim

Sevimli peri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
39
16
43
Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim

Selam....Çok kötü durumdayım...Şüphelerim vardı ve dün itiraf etti eşim biseksuel olduğunu. ..2 çocuğum var 10 ve 2 yaşında...halan inanamıyorum...Ben şimdi ne yapayım. ..hemde ilişkisi olduğu kişileri evimize kadar sokup arkadaşım diye tanıtıyordu...bense 10 senedir sorun bende sanıyordum. ..kilolu olduğum için beni beğenmiyor istemiyor diye düşünüyordum. bben şimdi ne yapayım beni affet diyor bu şekilde kabul edip evliliğe devam et diyor. .daha 34 yaşındayım çocuklarım için katlanmalımıyım.yoksa bosanmalimiyim...neolur düşünce belirtin delirmek üzereyim

Biseksüel mi gay mi? Biseksüelse size de sağlıklı bir şekilde ilgi göstermesi gerekirdi. Ama size karşı ilgisizse ya da kadınlara karşı ilgisizse gay demektir.

Sorumun cinsellik hakkında olması yadirgandı sanırım ama ben gerçekten kötü durumdayım. ..Ve ben evliliğimin gidişatı için yorum bekliyorum....cinsellikle alakalı değil

• Beğen
Reactions: s u
Gerçekliğine çok inanmadım.
Ama eğer gerçekse biz ne diyebiliriz ki? Sizin ne düşündüğünüz önemli. Bu konu sizin için sıkıntı değildir devam edersiniz, sıkıntıdır evliliğinizi bitirirsiniz. Ama adamı biseksüel olmaktan nasıl vageçiririm diye soruyorsanız cevap vereyim, vazgeçiremezsiniz.

Sorumun cinsellik hakkında olması yadirgandı sanırım ama ben gerçekten kötü durumdayım. ..Ve ben evliliğimin gidişatı için yorum bekliyorum....cinsellikle alakalı değil
Durumu kabullenebileceksen evliliğe devam et.
Kabullenmem diyorsan boşanmaktan başka yol var mı?

Çok basit, sizin için sorunsa bu durum ki öyle görünüyor, yol vereceksiniz çocuğum var demeden. Yok değil diyorsanız böyle devam çünkü değişebileceğini, vazgeçebileceğini sanmıyorum bu tercihinden.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

X