1. Guvercinleri... Adam yatiyor kalkiuor guvercinlerim guvercinlerim sabah ise gitmeden namaza kalkar bende oglum uyandigi icn mecbur kalkiyorum ise gidene kadar bir saatten fazla vakti oluyor yarim saatte kahve sigara facebook keyfi yapior. ( facebookada sira gelcek
) sonra kuslarinin yemini suyunu hazirlar verir bide kumesin kapisina dikilir onlari seyreder sanki o bakmayinca yiyemiyorlar yada agizlarina egri gidiyor
cocuk baba baba diye cirpiniyor gelsene 5 dk yanimiza be adam aksamda zaten ayni zikkimi yapiyorsun yatma vaktine kadar kus khve facebook biktiriyorsun
ondan sonrada sen niye trip ypion sen neistiyon durdiri yapiliuor
2. FAcebook... O olmazsa olmazimiz... en uyuz oldugum sey afedersiniz ossursa orada yaziuor facebookta herkezin herseyden haberi olur. Sadece kendisini bir gun sinamasini istedim aksam kapat bi sonraki aksam ac neyse aksam kapatti sabah bde ne duyuyum facebook bildirim msj sesi
hyirdir dayanamadin mi dedim ic sesim ac diye yalvardi actim demezmi bide
beraber sohbet ederiz sohbet denirse ona tabi elinde telefon facebook acik begeni yapar yazi okur muzik acar bisi soylesem hah hih nededin askimmm deli gonul vur kafasinda parcala ise
yada tam bisi konusuruz askimm dur dur kus uctu askimm atmaca geldi bi dk lanet gitsinn dedim yaaa
aynini ben yapsam kiyamet kopar aynasi bozuk kocamdan hic kendine bakmazkii hata aramazkiii
guvercin faceboook guvercin faceboook hepsi var ilgi yok adam ilgii... ben ilgilenmeyincede laf ediyor duygu somurusu yapiyor
sizce ben napiyim guvercinlerini seviuor kahve uok icki yok arkaas yokdisri cikmaz ama cok abartmaya basladi artik bunu onunla sakin bi bicimde nasil konusabilirim at gozluklerini cikarttirip nasil bizimlede ayni ilhii gosermesini saglayabilrim....

2. FAcebook... O olmazsa olmazimiz... en uyuz oldugum sey afedersiniz ossursa orada yaziuor facebookta herkezin herseyden haberi olur. Sadece kendisini bir gun sinamasini istedim aksam kapat bi sonraki aksam ac neyse aksam kapatti sabah bde ne duyuyum facebook bildirim msj sesi