Size tavsiyem ters psikloji uygulayın.
Örneğin güvercinlerle sizde ilgilenin hatta öyle böyle değil çocuğunuzla birlikte hep güvercinlerle beraber olun kafesin önüme masa kurup orda yemek yiyin çay için bu arada eşiniz bişey istediğin de "Paçalı bugün çok halsiz gibi geldi yapamadım''dersiniz

Yani eşinizin size yaptığını siz eşinize yapın sizi kesin anlayacaktır.Tabi biraz zaman alacak ama zafer sizin olacak kesinlikle.Eşime aynısını yaptım her akşam Maç maç maç hafta sonları ctesi pazar sabahtan akşama kadar futbol maç hafta sonu dışarı çıkmak yok. Baktım olmayacak ben ondan daha beter futbol delisi oldum hatta gidip 2 liralık iddiaa falan oynadım bana yemek dedi Ptt ligde maç vardı yapamadım dedim

hadi dışarı çıkalım dedi yok İspanya laliga maçının özeti var sen git ben geçemeyeceğim dedim

bu defa benim adam sinirlenmeye başladı şimdi sadece derbi maçları izliyor

Facebook konusunda da sende kendine bir face aç ve eşinle ordan konuş aynı evin içinde bile ordan yaz.Yemek hazır çay içermisin ben yatıyorum hatta iyi geceler bile yaz

madem keyif aldığı şeyler bunlar sende p keyiflerin içine kendini dahil et ve asla şikayet etme benle ilgilen deme ters teper aksine sen ondan beter kuşcu ve faceci ol canım. Bana duâ edersin vallahi