• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin 2 yıldır azospermi oldugunu biliyoruz sanki 20 yıl gecmiş gibi

umutolsun

umudum yine geride kaldı
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2008
2.465
477
648
36
azospermi oldugunu ögrendigimizde dünyamız yıkıldı ögrendigimizden beri arastırıp tedavi oluyoruz bıktım artık doktorların o yüz ifadesinden sıkıldım olmucak ama biz yinede yapalım der gibi arbbim sabır versin hiç kimseye soru sormaktan korkuyorum sizin cocugunuz olmaz der diye allahımmmmmmmmmmmmmmmm bizim de dualarımızı kabul eyle rabbim sen büyüksünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

azospermi oldugunu ögrendigimizde dünyamız yıkıldı ögrendigimizden beri arastırıp tedavi oluyoruz bıktım artık doktorların o yüz ifadesinden sıkıldım olmucak ama biz yinede yapalım der gibi arbbim sabır versin hiç kimseye soru sormaktan korkuyorum sizin cocugunuz olmaz der diye allahımmmmmmmmmmmmmmmm bizim de dualarımızı kabul eyle rabbim sen büyüksünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Amin. canım dileklerine katılmamak mümkün değil. burada çoğumuzun başına dünyamız defalarca yıkılıyor, belki bazılarımızın daha çok defa tatsız haberler alacak. ancak güzel haberler, mucizeler , meleklerr... öyle çok ki... hiç umudunu yitirme. doğru zamanı gelmemiştir diye düşünelim ve bekleyelim. başka ne gelir ki elden..

canım hiç üzme sen kendini rabbim' ol dedikten sonra herşey olur yoktan var eyleyen o'
benim bir arkadaşım uzak memleketlerden gelip çare buldu. onlarında eşi azo spermdi. ama yılmadılar hani öyle araştırıp soracakları imkanları yoktu .memleketten geldiler tavsiye üzerine bir doktora ondan sonra inandılar güvendiler doktoruna birde rabbime sığındılar.....
1 defa tüp denediler olmadı. yılmadılar 8 ay sonra tekrar denediler 2.yi şimdi hanımı doğum yaptı 1 aylık oğulları var ....onun için hiçbirzaman ümitsizlik yok umutla sabırla bizlerde bu yolları aşıp yavrularımıza kavuşacağız arkadaşım sabır sabır sabır.....

canım benim eşimde azospermdi ama bak şimdi tüp bebekle ikizlerime hamileyim rabbime sonsuz şükürler olsun ki.Bende çok üzüldüm eşimide üzdüm ama temkini elden hiç bırakmadık,eşin beslenme desteği alsıni keçi boynuzu,nohut kürleri uygula eşine ve ben birde sepa naturelden tribuluc terrestris adlı bir ilaç getirtmiştim tabi önce rabiimin istemesi,dua ve sonrada bu sebeplerle teseye bile gerek kalmadan sağlıklı 1milyon 300 sperm bulundu transferden önce ama bu sürecin ve azospermle savaşın birinci silahı dua ve moral canım.Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda rabbim kucağını lütfuyla doldursun inş.

benim eşimde azospermi ve klinifelter sendormu 1 kere tüp denedik doktor hatası yüzüne cok yıprandık hem maddi hem mnevi şimdide cesaretimiz yok

hazan seninki neye baglı azospermi idi bide ben o ilacı nerden alabilirim sigaranın etkisi nedir sizce arkadaslar

canım inşallah bu yolda uğraşan arkadaşlarımız ve ben en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.sigara bu tedavide en önemli unsur eşinin spermi normal dahi olsa doktorlar yasaklıyorlar çünkü sigaranın zararı çokmuş spermi düşürüyormuş hareketini engelliyormuş onun için tüm bebek yapmayı düşünen anne ve baba adayları sigarayı bırakmak zorunda....

canım amin inşallah ümidini yitirme canım rabbim büyüktür o yeterki ol desin olur bol bol dua edicez canım bu dünyada insanlar ya evlatla ya da malla sınanıyomuş her şerde bi hayır her hayırdada bi şer varmış o yüzden hayırlısını hayırlı zamnda nasip eylesin yaradanım inşallah bizde anne olucaz buna eminim ama o hayırlı zamanda bitanem

Back
X