- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.041
- 173
- Konu Sahibi ilkduyansenol
-
Huy değiştirmeye mi başladı ..
İlginiz mi azaldı acaba ?
Sonradan kıskançlık oluşmuş. .
Yas krizinde genelde kendilerinde degisiklik yapmaya basliyorlar. Varmi oyle biseyler. Kendini genc gosterme cabasi falan.spora baslama. Kiyafetlerinin tarzini degistirme falan gibi.
Onlar da bu 2hafta icindemi basladivar var olmazmı rejim yapıyor,spora gidiyor,kıyafet takıntısı yok
Konuların görünüyor hayatım, profilinde de açtığın konuları görüyorum
Yapılacak birşey yok, çünkü konuların üyelerce görülüyor, belki başka konulara odaklanıyorlardır, senin konun gözlerinden kaçıyordur.ne yapmalıyım ?bundan önceki konumda da öyle olmuştu.
Onlar da bu 2hafta icindemi basladi
Yapılacak birşey yok, çünkü konuların üyelerce görülüyor, belki başka konulara odaklanıyorlardıe, senin konun gözlerinden kaçıyordur.
Okuyup yorumlayanlar olacaktır
umarım öyledir cnm zamanında benim ona yaptıklarımı şimdi o bana yapıyor ,Benim kocam 40'ı geçeli epey oldu maşallah...
O yüzden bilemiyorum.
Bence senin de eşin yaştan dolayı değil de kıymetini daha çok anlamaya başlamıştır.
benim sevdiğim adamda da var o yaş kriziumarım öyledir cnm zamanında benim ona yaptıklarımı şimdi o bana yapıyor ,
benim sevdiğim adamda da var o yaş krizigenç görünmek için saç boyatmalar spor giyinip takılmalar azıcık yaşından konu açsam bozulup küsmeler
benm en azından sevgilim yda eşim değilyaşlanma korkusu sarmış herbiyerini,napcaz bunlarla bilmiyorum
selam herkese.Eşimde 2 haftadır başlayan bir sendrom söz konusu kıskançlık mı desem,canı sıkkın bize mi sarıyor desem bilemedim.ben işe servisle gidip geliyorum akşamları da caddeden yürüyorum iti kopuğu çok çünkü istanbulun iş yerinden bir arkadaşımla birlikte iniyoruz o benden 3 sokak falan ileride oturuyor,daha öncede söylemiştim eşime birşey saklamam çünkü ,anladığım kadarıyla beni dinlememiş dün beni aradı servisten indiğin yerden alırım diye tamam dedim arkadaş da indi senide bırakırız dedim,neyse geldi arabada tokalaştılar falan evin önüne geldik ben çocuğu alıp yukarı çıktım oda aracı park edip geldi,senin bu yol arkadaşından hiç haberim yok dedi,buyur burdan yak, nasıl yok ?söyledim ya dedim,arkadaşımın eşine kadar da anlattım hamile falan diye,ben hatırlamıyorum başka yerde in diyor Allah Allah 6 yıldır aynı yerde iniyorum sen karşıdan yürü ben burdan mı yürüyüm deyim dedim,servisten 1 durak önce de insem eve mesafe aynı yürüme olarak , orada da başka bir arkadaş iniyor yine biriyle inmek zorundayım yani ,bir şey bul bahane yap diyor ,hergün ne buluyum alacağım birşey varsa da zaten cadden,n üstünde dükkanlar,6 yıldır aynı saatte eve girerim ama yılmadan aynı yerde nerdesin diye arar, bu bir örnek tabi,mesela telefonumu karıştırmaya başladı ,karıştırsa da hep ortada o ayrı ,birde eşimle bir misafirliğe gittiğimizde falan sen yaşlanmaya başladın falan diyorlar saçları döküldü ,banada sende hiç değişmiyorsun diyorlar ben anlıyorum çok kızıyor ,eve geliyoruz surat asılıyor kızıyor.ayy bir an önce geçer inşallah bu krizleri zira bazen çekilmiyor.sizinkilerde de dönemsel krizler oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?